serpico75 Δημοσιεύτηκε 9 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 9 ώρες πριν (edited) Καλησπέρα. Θέλω να δηλώσω σε τράπεζα ηλεκτρονικά (μεταξύ άλλων) δύο έγγραφα του συνταξιούχου πατέρα μου. Α. ενημέρωση επαγγέλματος (ο πατέρας μου είναι συνταξιούχος, και δεν ξέρω που θα μπορούσα online να βρω το απαραίτητο έγγραφο - εάν μπορεί ηλεκτρονικά να βρεθεί ενημέρωση επαγγέλματος για συνταξιούχο). Οι επιλογές τής τράπεζας για να ανεβάσεις τέτοιο έντυπο είναι: -Έντυπο Ε3 -Αντίγραφο μισθοδοσίας -Επαγγελματική ταυτότητα -Βεβαίωση εργοδότη -Βεβαίωση προξενείου/πρεσβείας -Επιστολή/swift τράπεζας εξωτερικού Β. Τηλέφωνο επικοινωνίας Οι επιλογές τής τράπεζας για να ανεβάσεις τέτοιο έντυπο είναι: -Λογαριασμός σταθερής τηλεφωνίας -Βεβαίωση εργοδότη -Βεβαίωση προξενείου/πρεσβείας -Επιστολή/swift τράπεζας εξωτερικού Στη μεν Α. περίπτωση δεν μπορώ να βρω το έντυπο, λόγω ο πατέρας μου είναι συταξιούχος, στη Β. δεν έχω λογαριασμός σταθερής, διότι ο λογαριασμό σταθερής είναι στο όνομα της μητέρας μου. Μπορώ να βρω το έντυπο για συνταξιούχο για την περίπτωση Α. και για τη Β. να κάνω κάτι εναλλακτικό; Ευχαριστώ! Έγινε επεξεργασία 9 ώρες πριν από serpico75
serpico75 8 ώρες πριν Author #2 8 ώρες πριν (edited) Για το Α. από εδώ: https://www.efka.gov.gr/el/syntaxioychoi/pleromes/ektypose-meniaioy-enemerotikoy-semeiomatos-kyrias-syntaxes έβγαλα του Γενάρη το ενημερωτικό. Νομίζω είναι αυτό που τους αρκεί. Τώρα μένει για το τηλέφωνο. Εάν πάω σε ένα κατάστημα Γερμανός, λένε αυτοί ξέρουν τι θέλουν οι τράπεζες. Ναι, ok, μπορώ να πάω. Απλά έλεγα μήπως γλίτωνα τη βόλτα, και έβρισκα κάτι εναλλακτικό online. Έγινε επεξεργασία 8 ώρες πριν από serpico75
Recommended Posts