Jump to content

Ποιο κουτί???

nickthegreek

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Για να μη δημιουργώ καινούριο thread και γεμίζω χωρίς λόγο το forum, γράφω εδώ.

Λοιπόν. Θέλω κι εγώ να πάρω ένα κουτί γιατί αυτό που έχω τώρα είναι μπακατέλα (no name) και το έχω και 2 χρόνια. Βασικό χαρακτηριστικό που θέλω να έχει είναι να έχει 2 θέσεις για 12άρηδες ανεμηστήρες (μπρος πίσω). Τα τεράστια κουτιά τύπου stacker δε με ενδιαφέρουν.

Σκεφτόμουν για antec p160 (pixmania 111 ευρώ) ή ακόμα και το tsunami της thermaltake (e-shop 112 ευρώ). Για πείτε ρε παιδιά καμια γνώμη και πρόταση σε παρόμοιου τύπου κουτιά. Θα με ενδιέφερε επίσης και η γνώμη σας για κάποιο αθόρυβο ανεμηστήρα 12 cm να βάλω στο κουτί που θα πάρω...

Ηec. 6A19

Το έχεις δεί? Ίδιο με το Tsunami εσωτερικά αλλά όχι από αλουμίνιο, αλλά με κόστος γύρο στα 50 ότι καλήτερο σε απόδοσης /τιμής.

Έχει δηλαδή τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με το tsunami; Και τιμή 50 ευρώ. Το είχα υπόψιν μου αλλά το ότι δεν είναι αλουμίνιο με ξενίζει λίγο...

Αυτό είναι το εσωτερικό ενώς 6A19 σύγκρινέ το με ένα tsunami και θα δεις...

attachment.php?s=&postid=29533

φιλε geolast αυτο κουτακι που σου λεει ο FrOsT το εχω και ειναι πολυ καλο και απο χωρο και τα φαν δεν εχουν θορυβο,πολυ καλη κατασκευη και λιγα χρηματα,το μονο αρνητικο ειναι το βαρος του.

Βοηθήστε με αν μπορείτε. Τι προτείνετε; Antec p160, Tsunami, Soprano, HEC 6A19, HEC 6919 ή Cavalier. Το αρνητικό του Antec είναι ότι δεν έχει ανεμιστήρες όπως τα υπόλοιπα.

Δεν μου αρέσουν τα πορτάκια... αρα όχι Tsunami, Soprano, Cavalier

Από την άλλη το HEC 6919 δεν προσφέρει τίποτα ιδιετερο παραπάνω από το HEC 6A19

Ενώ το Antec p160 φένετε καλό και όμορφο αλλά πόσο κοστίζει?

Κι εγώ το HEC θα σου προτείνω.

(Γιατί αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει!)

Και το Antec AMG1000 ειναι καλο κουτακι. Απλο αλλα ομορφο σε σχεδιο με παραθυρο στο πλαι και με αρκετα ευρυχωρο εσωτερικο. Το μονο του προβλημα ειναι οτι ειναι ψιλοβαρυ.

• 1 year later...

ναι.... βλεπετε και λιγο που ποσταρετε. οχι αιντε και ξεθαβουμε οτι ναι για να μαζευουμε ποστ.

Να ξεκαθαρίσω κάτι η Thermaltake δεν βγάζει και πολί καλά κουτιά απο θέμα ψύξης και κυρίως χόρου αλλά έχει πολύ θεαματικά κουτιά....Αν και είμαι κάτοχος ενός Kandalf παρόλαυτα εμμένω στην άποψη μου περί Chieftec...!!!!! !!!!! !!!!!

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

ναι.... βλεπετε και λιγο που ποσταρετε. οχι αιντε και ξεθαβουμε οτι ναι για να μαζευουμε ποστ.

Σε ένα topic περί κουτιών ρώτησα, ποιο ακριβώς είναι το προβλημά σου?

Και δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα το θέμα των posts, αντίθετα με κάτι άλλους...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.