nickthegreek Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2005 Παιδιά χωρίς να σκέφτεστε το οικονομικό μέρος ποιο από τα δύο κουτιά θα προτείνατε? Ποιο είναι καλύτερο?http://www.thermaltake.com/xaserCase/kandalf/swa/va9000swa.htmhttp://www.thermaltake.com/xaserCase/shark/silver/silver.htmΠολλά ακούω και για το coolermaster stacker αλλά δεν λέει και πολλά από εμφάνιση σε σύγκριση με τα Τhermaltake. Εκτός από τους λίγους πόντους που είναι μακρύτερο σε τι παραπάνω πλεονεκτεί?ps To αλουμίνιο σε τι υπερτερεί εκτός από το βάρος?
FrOsT Μάϊος 20, 2005 #2 Μάϊος 20, 2005 Από τα 2 που λες τι Kandalf...Επειδή σε βλέπω θέλεις αλουμινένιο Tt κουτί, το Armor το έχεις δει?Ίδιο με το Knadalf χωρίς τις μεγάλες πόρτες... και φθηνότερο...http://www.thermaltake.com/xaserCase/armor/va8000swa/va8000swa.htmΤο Stacker:Έχει έξτρα χώρο στο πάτωμα και δυνατότητα τοποθετήσεις 2 τροφοδοτικών.Αυτόν το χώρο στο πάτωμα μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για να βάλεις την υδρόψυξη ή ότι άλλο θέλεις! Αλλά παίρνει 2 HDD λιγότερους από το Kandalf, αλλά μπορείς να βάλεις έξτρα cage και να παίρνει συνολικά 8.Έχει και ροδάκια!!!!!!Προσωπικά προτιμώ το Stacker.
nickthegreek Μάϊος 20, 2005 Author #3 Μάϊος 20, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 20:22] Από τα 2 που λες τι Kandalf... Επειδή σε βλέπω θέλεις αλουμινένιο Tt κουτί, το Armor το έχεις δει? Ίδιο με το Knadalf χωρίς τις μεγάλες πόρτες... και φθηνότερο... http://www.thermaltake.com/xaserCase/armor/va8000swa/va8000swa.htm αυτές οι μεγάλες πόρτες όμως το κάνουν να δείχνει πιο όμορφο :) Το αλουμίνιο σε τι υπερτερεί?
nickthegreek Μάϊος 20, 2005 Author #5 Μάϊος 20, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 20:29] To αλουμίνιο είναι ελαυρήτερο... το οποίο εχει επίπτωση που?
greekfragma Μάϊος 20, 2005 #6 Μάϊος 20, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 22:29] To αλουμίνιο είναι ελαυρήτερο... ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟ προσωπικα αν δεν ειχα κανει το δικο μου κουκλι θα πηγαινα αμεσως σε αλουμινιο.....α ρε κεηςτεκ:cry: (ομορφο εισαι αλλα και 32κιλα μαζι με τα νερα) :bye:
gfa3 Μάϊος 20, 2005 #7 Μάϊος 20, 2005 Αν θες εμφανιση παρε Tt, αν θες ποιοτητα παρε stacker.Τα Tt ειναι μετρια σε αυτον τον τομεα κι αυτα που δειχνεις ειναι ξεκαθαρα αντιγραφα του πρωτοδιδαξαντα (stacker).
greekfragma Μάϊος 20, 2005 #8 Μάϊος 20, 2005 Αρχική απάντηση από nickthegreek [Σήμερα, στις 22:30] το οποίο εχει επίπτωση που? αμα ζεις σε ισογειο εχεις κανα πολυμορφικο/φορτηγακι και εχεις και γερανο για να το ανεβασεις σε κανα λαν παρτυ δεν εχει επιπτωση πουθενα.........αν δεν εχεις κατι απο τα υπολοιπα απλα θα κουβαλας 20κιλα λιγοτερα
gfa3 Μάϊος 20, 2005 #9 Μάϊος 20, 2005 Για lan-party το stacker ειναι βολικο.Μια κοτσαδουρα να το σερνεις κι εφυγες
Makis Hourdakis Μάϊος 20, 2005 #10 Μάϊος 20, 2005 Αν θες τη γνώμη μου μακρυά από TT και ειδικά από τα συγκεκριμένα. Όπως επίσης και από όλα τα CoolerMaster πλην του Stacker. Πολλά λεφτά για το τίποτα. Μόνο μούρη πουλάνε. Αν δεν έχεις πρόβλημα από λεφτά και θες να πάρεις κάτι φοβερό τότε πας σε Lian Li και τα ευχαριστιέσαι. Αν μπορείς να δώσεις γύρω στα 100 για ένα πολύ καλό κουτί που δεν είναι αλουμηνένιο όμως τα Chieftec είναι μονόδρομος. Αν θες κάτι πολύ φτηνό και καλό πας σε Herolchi. Αν θες κάτι πολύ μεγάλο και σχετικά φτηνό πας στο Stacker. Προσωπικά πάντως προτείνω Chieftec καθώς προσφέρουν πολύ περισσότερα από αυτά που πληρώνεις. Το αλουμήνιο τώρα είναι πιο ελαφρύ (πράγμα καλό στα πολύ μεγάλα κουτιά ή σε κουτιά που θες να τα μετακινείς), προσφέρει υποτίθεται καλύτερη ψύξη και είναι πιο μουράτο μιας και "γυαλίζει" περισσότερο...
FrOsT Μάϊος 20, 2005 #12 Μάϊος 20, 2005 Όταν το πας βόλτα :p Όταν το αγοράζεις κουβαλάς μηκρότερο βάρος :p Λές ότι έχεις αλουμινένιο κουτί!!!!!! Πέρα της πλάκας μόνο αν το κουβαλάς συχνά κερδίζεις, lanparty και τα ρέστα...
jpavly Μάϊος 20, 2005 #13 Μάϊος 20, 2005 Από τα δύο θα διάλεγα το Kandalf. Μπορείς να δεις και review του στην κεντρική σελίδα.Γενικώς πάντως θα διάλεγα το Stacker, σίδερο ξε-σίδερο είναι απίστευτο κουτί!
nickthegreek Μάϊος 20, 2005 Author #14 Μάϊος 20, 2005 σε Lian Li και τα ευχαριστιέσαι. Ναι αλλά αυτό είναι υπερβολικά ακριβό (αλήθεια πιο από όλα?) Όσο αφορά το Kandalf το είπα επειδή μου άρεσε σαν εμφάνιση (το βασικότερο) και από ότι είδα έχει αρκετές ευκολείες. Απο λεφτά θα συμφωνήσω ότι κοστίζει πολύ πιο ακριβά από ότι προσφέρει αλλά τι να κάνουμε. Από την άλλη το stacker θα συμφωνήσω με όλους σας ότι είναι καλύτερο από το kandalf αλλά από εμφάνιση δεν λέει. Ένα ξερό κουτί είναι που νομίζω ότι απευθύνετε στους ειδικούς του χώρου. Όπως καταλάβατε δεν ξέρω και πολλά για αυτό και να πάρω το stacker δεν πρόκειτε να χρησιμοποιήσω ποτέ αυτά που προσφέρει πχ 2 psu. Μπορεί να έχω και άδικο...ξέρω γω
CaptainMilo Μάϊος 20, 2005 #15 Μάϊος 20, 2005 Αρχική απάντηση από nickthegreekΌσο αφορά το Kandalf το είπα επειδή μου άρεσε σαν εμφάνιση (το βασικότερο) και από ότι είδα έχει αρκετές ευκολείες. Αν είχε και το πλαινό του shark , θα ήταν εμφανισιακά τέλειο
theHitma@n Μάϊος 20, 2005 #16 Μάϊος 20, 2005 Απο αυτα τα δυο δεν το συζηταμε...Kandalf:T: .Ομορφοτερο απο το αλλο, μεγαλυτερο σε μεγεθος, περισσοτερες θεσεις για drives και 8 ανεμιστηρες οι οποιοι βοηθανε σε περιπτωση overclocking.
K.K Μάϊος 20, 2005 #17 Μάϊος 20, 2005 Αγαπητέ Nick ένα είναι το σίγουρο, ότι τελικά θα πάρεις αυτό που γουστάρεις περισσότερο. Αυτό που σου κάνει κλικ βρε παιδί μου. Κατά τα άλλα όλα τα σημερινά κουτιά της τάξεως 100 ευρώ και άνω είναι σωστά μελετημένα, άλλο πιο πολύ και άλλο λιγότερο καλύπτουν τις σημερινές μας ανάγκες. Σχετικά με το αλουμίνιο επιτυγχάνεται καλύτερο φινίρισμα και θερμοαγωγιμότητα. Γι αυτό και τελικά δεν θα σου προτείνω κάτι συγκεκριμένα. Ότι και διαλέξεις όπως σου είπαν και τα παιδιά από τα προαναφερόμενα είσαι σε σωστό δρόμο.
Thresh86 Μάϊος 20, 2005 #18 Μάϊος 20, 2005 Χαιρετώ.Ρε παιδιά το ξέρω οτι δεν είναι αυτό το θέμα αλλά αυτό το κουτάκι αξίζει καθόλου τα λεφτά του ή είναι εντελώς μούφα?http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=251759&Merchant_Id=1&sts_cid=3
masteroidz Μάϊος 21, 2005 #19 Μάϊος 21, 2005 Αν δεν κάνω λάθος(έχω δει ένα παρόμοιο στα Multi) έχει πολύ πλαστικούρα. Είναι και μικρούτσικο,αντε να βάλεις μέσα τα βασικά! Το θέμα είναι τι ζητάς εσύ! Αν θες ένα καλό κουτί και να κάνεις μούρι τότε πάρε ένα μεγαλούτσικο πχ herolchi και κάνε του χειρουργείο!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.