ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Χθες στις 02:13 μμ #1 Δημοσιεύτηκε Χθες στις 02:13 μμ Εδώ και μερικές μέρες δε λαμβάνω κανένα sms από Gov για κανένα είδος ψηφιακού εγγράφου. Το κινητό μου παραμένει ως έχει στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας. Προσπάθησα να προσθέσω και ένα δεύτερο, αλλά δεν έλαβα ποτέ τον κωδικό. Πριν καμιά εβδομάδα που έβγαλα υπ. δήλωση δεν είχα κανένα θέμα.
acct Χθες στις 09:26 μμ #2 Χθες στις 09:26 μμ Παλαιότερα είχα κι εγώ ξαφνικά θέμα με τα 2FA εξαιτίας της εφαρμογής των SMS. Έχεις δοκιμάσει κάποια άλλη; Ειδικά αν ΔΕΝ έχεις Google Messages, δοκίμασέ το.
ΣτοΠαραΠεντε 9 ώρες πριν Author #3 9 ώρες πριν Τελικά λειτούργησε κανονικά σήμερα. Τι είναι τα google messages; Αναφερόμουν στα μηνύματα του κινητού (δηλ. μέσω παρόχου κινητής).
acct 7 ώρες πριν #4 7 ώρες πριν 2 hours ago, ΣτοΠαραΠεντε said: Τελικά λειτούργησε κανονικά σήμερα. Τι είναι τα google messages; Αναφερόμουν στα μηνύματα του κινητού (δηλ. μέσω παρόχου κινητής). Κι εγώ. Google Messages είναι η εφαρμογή της Google για να λαμβάνεις και να στέλνεις SMS/RCS. Αν χρησιμοποιείς κάτι άλλο, είναι καλό σημείο αναφοράς για να δεις αν φταίει η εφαρμογή σου.
Recommended Posts