georgeks78 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2005 Υπαρχει κανεισ που να παιζει online και που? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Λυπάμαι, είμαστε out of stock. Θα ήθελε κάτι ο κύριος σε WOW, L2; Μα καλά, ερωτήσεις είναι αυτές φίλτατε στο φόρουμ των καμένων; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Μάϊος 20, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Ειναι παλιο γι αυτο ρωταω. Γι αυτο σε ξεχασα 2 βδομαδες.....εχω καει με το freelancer εχω βρει αλλους 2 ελληνες κι εχουμε κανει ομαδα. :hehe: Που ακουστηκε στα γεραματα να ξαναπαιζω παιχνιδια. Και για να συνεχισω χθες σκισαμε κατι αλητακια που μας στραβοκοιταξανε μεσα απο το πιλοτηριο...... τοσα frags ουτε στο UT δεν ειχα κανει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Αρχική απάντηση από georgeks78 Ειναι παλιο γι αυτο ρωταω. Γι αυτο σε ξεχασα 2 βδομαδες.....εχω καει με το freelancer εχω βρει αλλους 2 ελληνες κι εχουμε κανει ομαδα. :hehe: Που ακουστηκε στα γεραματα να ξαναπαιζω παιχνιδια. Και για να συνεχισω χθες σκισαμε κατι αλητακια που μας στραβοκοιταξανε μεσα απο το πιλοτηριο...... τοσα frags ουτε στο UT δεν ειχα κανει..... Χάνω πάσα ιδέα.... Να δω και τον Σολωνάκο να ''κυλάει'' κι αυτός και πάει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.