Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλησπέρες!!!

Ισόγειο.... στο χωριό τώρα είναι αποθήκη...

Δεν έχει σοβατιστει.... δηλαδή μέσα βλέπεις τούβλα και κάτω τσιμέντο....τι θα κάνατε?

Σοβατισμα κανονικά και βάψιμο κτλπ?  Γυψοσανίδα αντί για σοβατισμα με έξτρα μόνωση?

κόστη και τέτοια ποιο να είναι πιο ακριβο?

ταβάνι θα μπει σίγουρα γυψοσανίδα γιατί μπορεί να τρέξουν εύκολα τα καλώδιο+ μας παίρνει από ύψος (ούτε ταβάνια σοβατισμενα)

Για να μπορεί να μείνει κάποιος θα γίνει...όχι μονιμη κατοικίαIMG_20180809_152639_copy_1665x2220.thumb.jpg.d275fabee41f387ba4e072cc837ea127.jpg

Έγινε επεξεργασία από f117
58 λεπτά πριν, το μέλος f117 έγραψε:

Σοβατισμα κανονικά και βάψιμο κτλπ?  Γυψοσανίδα αντί για σοβατισμα με έξτρα μόνωση?

Πηρες τιμες??

41 λεπτά πριν, το μέλος slalom έγραψε:

Πηρες τιμες??

όχι τπτ δεν έχω πάρει γιατί δεν είναι εύκολο γιατί είναι εκτός αθηνών σε χωριό και δεν έρχονται εύκολα ούτε οι γύρω γύρω

Έχεις κάποια εικονα τι θα στοίχιζε περισσοτερο κτλπ? θετικά αρνητικά? 

Δεν έχω ξέρω κόστος αλλά μπορείς να μετρήσεις μέτρα (μήκος, ύψος) και συνολικά τετραγωνικά και να ζητήσεις προσφορές.

Μόνωση θα έβαζα σίγουρα παντού ! πάτωμα, τοίχους και ταβάνι !

αν γίνεται από την εξωτερική πλευρά (θερμοπρόσοψη) αν δεν γίνεται απέξω τότε μέσα και μπορείς να βάλεις κόντρα πλακέ /OSB (όποιο είναι πιο φτηνό τουλάχιστον στην κουζίνα) και μετά γυψοσανίδα.

Για μόνωση έχω στο μυαλό μου κάτι σε πετροβάμβακα/ορυκτοβαμβακα.

Ήθελα να είχα ρε γμτ μια εικόνα για το πιο θα ήταν πιο ακριβο κτλπ

Αν το σπιτι ειναι κοντα σε δεντρα η βλαστηση μην βαλεις θερμοπροσοψη. Βαλε πετροβαμβακα και εξω. Για τιμες μπορω να μαθω αν θες.

1 λεπτό πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

Αν το σπιτι ειναι κοντα σε δεντρα η βλαστηση μην βαλεις θερμοπροσοψη. Βαλε πετροβαμβακα και εξω. Για τιμες μπορω να μαθω αν θες.

από το πλάι του στα 4 μέτρα ξεκινάει ο "κήπος" αλλά έχει χορτάρι.....δρομακι με μπετό αναμεσα τους.

Πετροβάμβακα εξώ δεν....απο πάνω υπάρχει άλλο σπίτι και δεν γινεται να γίνει το μισό του μισού. Απέξω τπτ.

Μέσα ότι γίνει...

Τώρα διαβάζω και για EPS100 μην ιδρωνει ο πετροβάμβακας.... αχμμ

@fatalara 10 μηκος x3.6 πλάτος x 3 υψος χονδρικά

Ευχαριστώ

• Like 1
3 ώρες πριν, το μέλος f117 έγραψε:

Έχεις κάποια εικονα τι θα στοίχιζε περισσοτερο κτλπ?

Εγω που να ξερω?

17 λεπτά πριν, το μέλος slalom έγραψε:

Εγω που να ξερω?

Μπορεί να είχες κάνει κάτι παρόμοιο....να είχες ακούσει από κανέναν άλλο κάτι κτλπ....

You never know....

12 ώρες πριν, το μέλος f117 έγραψε:

Γυψοσανίδα αντί για σοβατισμα με έξτρα μόνωση?

Η μόνωση πρέπει να μπει απ' έξω, να περιλάβει και την τοιχοποιία. Κι από μέσα, σοβάτισμα και βάψιμο.

7 λεπτά πριν, το μέλος Oric έγραψε:

Η μόνωση πρέπει να μπει απ' έξω, να περιλάβει και την τοιχοποιία. Κι από μέσα, σοβάτισμα και βάψιμο.

Σύμφωνω ότι το σωστό είναι να μπει απέξω. Αλλά δεν γίνεται κάτι τέτοιο.

Οπότε απλά σοβατισμα και βάψιμο λες? 

Σοβατισμα vs γυψοσανίδα ποιο είναι πιο ακριβο?

Πολυουρεθανη υγρης μορφης με πιστολι αερος και ξεχνας τους σοβαδες και την υγρασια ειτε ειναι τοιχος ειτε πλακα , λιγο ακριβο υλικο αλλα αξιζει , εχει βγαλει πολλα και η isomat

Και μετά τι το κάνεις? Δεν είδα να είναι λειο το αποτέλεσμα. Μόνο σε ένα βιντεάκι από έναν Ρώσο. Αν δεν είναι λείο το αποτέλεσμα θέλει δουλίτσα αρκετή πιστεύω.