RodionRaskolnikov Δημοσιεύτηκε Χθες στις 03:52 μμ #1 Δημοσιεύτηκε Χθες στις 03:52 μμ Καλησπέρα, έχει καμία 4ετια που έφτιαξα τον υπολογιστή μου και νομίζω πως ήρθε η ώρα για μια αναβάθμιση μιας και είμαι λίγο καλύτερα οικονομικά. Θα ήθελα γνώμη και άποψη για το τι να αλλάξω και το τι να βάλω. Μητρική: MSI B450-A Pro Max RAM:Crucial Ballistix 16GB DDR4-3200MHz Τροφοδοτικό:Be Quiet Pure Power 11 Επεξεργαστής/κάρτα γραφικών: Ryzen 3 4300 Σκεφτόμουν να βάλω μια ssd γιατί η τωρινή είναι μόνο 500gb. Για επεξεργαστή ryzen 5 3600 και κάρτα γραφικών rx-6600. Δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος για έξτρα ram αλλά το πιο βασικό για εμένα είναι να αλλαχτεί ο επεξεργαστής και να μπει κάρτα γραφικών.
RodionRaskolnikov Χθες στις 03:58 μμ Author #3 Χθες στις 03:58 μμ 1 λεπτό πριν, το μέλος GeorgeVasil έγραψε: Πες μας ενα Budget. Γύρω στα 300-400. Εκτός αν αξίζει να πάρω κάτι λίγο πιο ακριβό που θα κρατήσει και δεν θα χρειαστεί αναβάθμιση στα κοντά.
kpetros Χθες στις 04:14 μμ #4 Χθες στις 04:14 μμ Το μονο που εχει νοημα να αλλαξεις , ειναι ο επεξεργαστης με εναν 5700X3D ο οποιος για καποιον λογο εχει παει απο τα 200 στα 250 τον τελευταιο μηνα (αντε και SSd/NVME αν οντως χρειαζεσαι τον επιπλεον χωρο ) βασικο ερωτημα ομως θες να αναβαθμησεις επειδη ετσι σου την βιδωσε η οντως δεν τραβαει σε κατι που κανεις ? 1
RodionRaskolnikov Χθες στις 04:58 μμ Author #5 Χθες στις 04:58 μμ 42 λεπτά πριν, το μέλος kpetros έγραψε: Το μονο που εχει νοημα να αλλαξεις , ειναι ο επεξεργαστης με εναν 5700X3D ο οποιος για καποιον λογο εχει παει απο τα 200 στα 250 τον τελευταιο μηνα (αντε και SSd/NVME αν οντως χρειαζεσαι τον επιπλεον χωρο ) βασικο ερωτημα ομως θες να αναβαθμησεις επειδη ετσι σου την βιδωσε η οντως δεν τραβαει σε κατι που κανεις ? Αν αλλάξω μόνο επεξεργαστή θα μείνω χωρίς κάρτα γιατί ο τωρινός είναι με ενσωματωμένη. Είναι κάποια παιχνίδια που δεν τα σηκώνει ο υπολογιστής.
BloodMage Χθες στις 05:03 μμ #6 Χθες στις 05:03 μμ κατω απο 5600/Χ δεν εξιζει να πας. Οπως ειπε και ο Κπετρος αν σε παιρνει παρε τον 5700Χ3Δ απο καρτα οτι σε παιρνει οικονομικα. αυτη που κοιτας ειναι μια χαρα για τα λεφτα της ποσα watt ειναι το τροφοδοτικο?
kpetros Χθες στις 06:50 μμ #7 Χθες στις 06:50 μμ Σορρύ, κατάλαβα πως ήδη έχεις την 6600. Οκ επόμενο πλάνο. Χτυπάς 5600Χ από αγγελία και περιμένεις να βγουν επίσημα οι νέες κάρτες για να δεις τι καλύτερο μπορείς να πάρεις με τα νέα δεδομένα.
RodionRaskolnikov 23 ώρες πριν Author #8 23 ώρες πριν 4 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: κατω απο 5600/Χ δεν εξιζει να πας. Οπως ειπε και ο Κπετρος αν σε παιρνει παρε τον 5700Χ3Δ απο καρτα οτι σε παιρνει οικονομικα. αυτη που κοιτας ειναι μια χαρα για τα λεφτα της ποσα watt ειναι το τροφοδοτικο? 600w
Recommended Posts