nikonick Δημοσιεύτηκε 9 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 9 ώρες πριν καλήν χρονίαν σε όλους, εδώ κάποιες μέρες δουλεύω με έναν δίσκο ssd crucial 240 gb αλλα βλέπω ότι η απόδοσης του είναι αρκετά μειωμένη (270 mb/s εγγραφη) Ο υπολογιστής είναι παλιός (intel i5) αλλα υποστηρίζει το sata 3 (windows 10 x64) Ίσως η λύσης στο πρόβλημα μου είναι αυτή... https://www.crucial.com/support/articles-faq-ssd/ssd-used-to-be-faster-but-has-slowed-down δεν ξέρω εάν η λύσης αυτή είναι μονο για τους δίσκους ssd της crucial
BloodMage 6 ώρες πριν #3 6 ώρες πριν 5 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Ποσον γεματον ειναιν ον δισκον; fixedν 1
TopCLR 6 ώρες πριν #4 6 ώρες πριν 3 ώρες πριν, το μέλος nikonick έγραψε: δεν ξέρω εάν η λύσης αυτή είναι μονο για τους δίσκους ssd της crucial Στο άρθρο που παρέθεσες γράφει: Παράθεση The purpose of this feature is to maintain the SSD's performance in environments where Trim (discussed here) is not functioning normally. Η λειτουργία trim είναι ενεργή από προεπιλογή σε συστήματα με Windows 7 ή νεότερα (όταν υπάρχει SSD). Εκτός και αν έχεις αλλάξει αυτήν την ρύθμιση (για το trim), δεν νομίζω πως χρειάζεσαι την διαδικασία Active Garbage Collection.
Oric 4 ώρες πριν #5 4 ώρες πριν 4 ώρες πριν, το μέλος nikonick έγραψε: Ο υπολογιστής είναι παλιός (intel i5) Ποιος;
nikonick 1 ώρα πριν Author #7 1 ώρα πριν ο δίσκος έχει περίπου 145 gb χώρο ελεύθερο δεν γνωρίζω για την επιλογή ''trim''αφού πρώτη φορα έχω δίσκο ssd... αυτά που ξέρω για τους δίσκους είναι ότι δεν έχουνε την διάρκεια ζωής που έχουνε οι μηχανικοί δίσκοι (ο seagate 250 gb) που έχω από το 2015 με 23000 ώρες ακόμη δουλεύει στο άλλο pc και ότι δεν πρέπει να κανεις defragment
trixx 1 ώρα πριν #8 1 ώρα πριν 22 λεπτά πριν, το μέλος nikonick έγραψε: ο δίσκος έχει περίπου 145 gb χώρο ελεύθερο δεν γνωρίζω για την επιλογή ''trim''αφού πρώτη φορα έχω δίσκο ssd... αυτά που ξέρω για τους δίσκους είναι ότι δεν έχουνε την διάρκεια ζωής που έχουνε οι μηχανικοί δίσκοι (ο seagate 250 gb) που έχω από το 2015 με 23000 ώρες ακόμη δουλεύει στο άλλο pc και ότι δεν πρέπει να κανεις defragment Crucial Storage Executive - Enable the Momentum Cache , δοκιμαζεις και βλεπεις πως τρεχει , επισης να σε πω οτι ανεβαζουν πολυ θερμοκρασια , δεν ξερω που τον εχεις τοποθετησει αλλα κοιταξε το και αυτο
slalom 59 λεπτά πριν #9 59 λεπτά πριν 37 λεπτά πριν, το μέλος nikonick έγραψε: δεν πρέπει να κανεις defragment Εχω να κανω απο τον περασμενο αιώνα, οπουδήποτε Δες το trim ή παρε και βάλε ένα EVO btw εχουν ανεβει οι τιμες τους
Recommended Posts