nikonick Δημοσιεύτηκε 6 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 6 ώρες πριν καλήν χρονίαν σε όλους, εδώ κάποιες μέρες δουλεύω με έναν δίσκο ssd crucial 240 gb αλλα βλέπω ότι η απόδοσης του είναι αρκετά μειωμένη (270 mb/s εγγραφη) Ο υπολογιστής είναι παλιός (intel i5) αλλα υποστηρίζει το sata 3 (windows 10 x64) Ίσως η λύσης στο πρόβλημα μου είναι αυτή... https://www.crucial.com/support/articles-faq-ssd/ssd-used-to-be-faster-but-has-slowed-down δεν ξέρω εάν η λύσης αυτή είναι μονο για τους δίσκους ssd της crucial
BloodMage 3 ώρες πριν #3 3 ώρες πριν 5 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Ποσον γεματον ειναιν ον δισκον; fixedν 1
TopCLR 3 ώρες πριν #4 3 ώρες πριν 3 ώρες πριν, το μέλος nikonick έγραψε: δεν ξέρω εάν η λύσης αυτή είναι μονο για τους δίσκους ssd της crucial Στο άρθρο που παρέθεσες γράφει: Παράθεση The purpose of this feature is to maintain the SSD's performance in environments where Trim (discussed here) is not functioning normally. Η λειτουργία trim είναι ενεργή από προεπιλογή σε συστήματα με Windows 7 ή νεότερα (όταν υπάρχει SSD). Εκτός και αν έχεις αλλάξει αυτήν την ρύθμιση (για το trim), δεν νομίζω πως χρειάζεσαι την διαδικασία Active Garbage Collection.
Oric 1 ώρα πριν #5 1 ώρα πριν 4 ώρες πριν, το μέλος nikonick έγραψε: Ο υπολογιστής είναι παλιός (intel i5) Ποιος;
Recommended Posts