dukepapas Δημοσιεύτηκε 8 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 8 ώρες πριν Καλησπερα σε ολους αποφασισα να διακοψω την οπτικη ινα που εχω σπιτι και να βαλω απεριόριστο ιντερνετ στο κινητο ετσι ωστε να εχω ιντερνετ παντου και εξω και με φορητό σημειο προσβασεις απο το κινητο στο pc . Εντωμεταξύ το κινητο ενα Xiaomi redmi pro+ καινουριο μοντελο και το usb stick που εχω ειναι το TP-LINK Archer T3U v1 ενω λοιπον το βαζω στα 5ghz και το usb βλεπει κανονικα το ρουτερ δεν βλεπει το κινητο ... στα 5 μονο αν το κατεβασω στα 2,4. Πειρα τηλεφωνο την Tp link ελλαδος και μου ειπε οτι δεν ειναι συμβατα τα προτοκολα που εχει μεσα το κινητο με τα πρωτοκολα του usb.... σκέφτηκα ενα εβαζα μεσα μια pci καρτα δικτύου αλλα δυστυχώς λογο καρτας γραφικων δεν χωραει μεσα στο κουτι. Ενας φιλος που εχει ενα αλλο κινητο και ενα παρόμοιο στικακι του ειπα να κανει το ιδιο και μου ειπε οτι ουτε εκεινου το εβλεπε . Τωρα το ερώτημα ειναι το εξης ... τι μπορω να κανω για να το συνδεσω στα 5ghz ? απορω αφου τα κινητα βλεπουν τα ρουτερ ...τα usb το ιδιο .... τα κινητα γιατι δεν βλεπουν τα usb αφου ειναι σχεδον ιδια πρωτοκολλά .... τι φταιει ξερει κανεις ; και αν ναι εχει να μας πρωτινει καποια λυση σε usb που να τα εχει ολα μεσα ετσι ωστε να μπορουμε να κανουμε δουλεια σε τουλαχιστον 600mbs ;
BloodMage 8 ώρες πριν #2 8 ώρες πριν Με 2.4 τι ταχυτητες εχεις? Επισης εχει τοσο καλο σημα το κινητο σου μεσα στο σπιτι? πρεπει να εισαι πολυ τυχερος
acct 8 ώρες πριν #3 8 ώρες πριν Για μόνιμη εγκατάσταση, η σωστή (αλλά ακριβή) λύση είναι 5G router με χωριστή sim (και, ανάλογα με το σήμα σου, εξωτερικές κεραίες). Αλλά έστω δουλεύεις με hotspot για την ώρα. Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις security κατά τη δημιουργία του hotspot στο κινητό, εκτός την μπάντα; Το βλέπουν όλες οι άλλες συσκευές σου; 1
Recommended Posts