SeAfasia Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 (edited) Καλησπέρα, δεν έχω πρόσβαση στη κάμερα μου... Υπάρχει λύση; Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Υ.Γ έχω κάνει τα πάντα από τον πίνακα ελεγχου κτλπ.. Τη θέλω για zoom/ viber επίσης στο μικροσκόπιο για έλεχγο κατα τη διάρκεις κόλλησης smd υλικών στη πλακέτα... Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 11 από SeAfasia
trixx Ιανουάριος 12 #2 Ιανουάριος 12 22 ώρες πριν, το μέλος SeAfasia έγραψε: Καλησπέρα, δεν έχω πρόσβαση στη κάμερα μου... Υπάρχει λύση; Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Υ.Γ έχω κάνει τα πάντα από τον πίνακα ελεγχου κτλπ.. Τη θέλω για zoom/ viber επίσης στο μικροσκόπιο για έλεχγο κατα τη διάρκεις κόλλησης smd υλικών στη πλακέτα... Πες και ποια ειναι η καμερα να το κανεις πιο ευκολο.
Luka Ιανουάριος 12 #3 Ιανουάριος 12 On 11/1/2025 at 7:58 ΜΜ, το μέλος SeAfasia έγραψε: Καλησπέρα, δεν έχω πρόσβαση στη κάμερα μου... Υπάρχει λύση; Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Υ.Γ έχω κάνει τα πάντα από τον πίνακα ελεγχου κτλπ.. Τη θέλω για zoom/ viber επίσης στο μικροσκόπιο για έλεχγο κατα τη διάρκεις κόλλησης smd υλικών στη πλακέτα... Όταν λες δεν έχεις πρόσβαση, τι εννοείς; Αν δεν εμφανίζεται καν μπορεί κι να τα έχει φτύσει.
SeAfasia Ιανουάριος 12 Author #4 Ιανουάριος 12 (edited) καλησπέρα, δεν έχω εικόνα τόσο στο laptop με την ενσωματωμένη κάμερα του με win10 όσο και με το Pc με μια naten lori 1080p usb με win11..... To μικροφωνό της λειτουργεί κανονικά εννοώ της Natec Lori,τώρα μέσω του πίνακα ελέγχου τα drivers είναι εγκαταστημένα. 3 hours ago, trixx said: Πες και ποια ειναι η καμερα να το κανεις πιο ευκολο. Natec Lori 1080p Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 12 από SeAfasia
trixx Ιανουάριος 12 #5 Ιανουάριος 12 (edited) Αναπαύθηκε Εν τόπω χλοερώ Παρε μια της προκοπης αν ειναι για να σε βγαζει δουλεια Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 12 από trixx
trixx Ιανουάριος 12 #6 Ιανουάριος 12 Ξηλωσε την και δοκιμασε να την ξαναβαλεις με τα drivers της , ισως τα win να εχουν κανει καποια αλλαγη NATEC | natural born technology NATEC-ZONE.COM
SeAfasia Ιανουάριος 13 Author #7 Ιανουάριος 13 παιδιά δεν παίζει και η ενσωματωμένη κάμερα του λαπτοπ με win10 pro..... επίσης δεν παίζει η natec και στο λαπτοπ..... μου δίνει αυτό το μύνημα: 18 hours ago, trixx said: Ξηλωσε την και δοκιμασε να την ξαναβαλεις με τα drivers της , ισως τα win να εχουν κανει καποια αλλαγη NATEC | natural born technology NATEC-ZONE.COM τα έχω κάνει όλα....
trixx Ιανουάριος 13 #8 Ιανουάριος 13 σε ειπα ''ξηλωσε'' και ξαναβαλε , εννοω απεγκατασταση και να μη μεινει ουτε φακελος μεσα στα windows. Σε γραφει στο μηνυμα οτι μπορει να λειτουργει απο καποιο αλλο app πρεπει να τα ψαξεις ολα. Οευκολοτερος τροπος ειναι να τη συνδεσεις σε καποιου φιλου-γνωστου τον υπολογιστη και να δεις αν λειτουργει , αν οχι την πετας
SeAfasia Ιανουάριος 13 Author #9 Ιανουάριος 13 14 minutes ago, trixx said: σε ειπα ''ξηλωσε'' και ξαναβαλε , εννοω απεγκατασταση και να μη μεινει ουτε φακελος μεσα στα windows. Σε γραφει στο μηνυμα οτι μπορει να λειτουργει απο καποιο αλλο app πρεπει να τα ψαξεις ολα. Οευκολοτερος τροπος ειναι να τη συνδεσεις σε καποιου φιλου-γνωστου τον υπολογιστη και να δεις αν λειτουργει , αν οχι την πετας τα έκανα ὀλα αυτἀ αγαπητέ..... θα την πάω σε ένα άλλο pc/ laptop να το ελέγξω.... δε την πετάω διότι πρέπει να έχει υπόλοιπο εγγύησης...αν όχι το καλώδιο usb και ο αισθητήρας reverse eng
trixx Ιανουάριος 13 #10 Ιανουάριος 13 9 λεπτά πριν, το μέλος SeAfasia έγραψε: τα έκανα ὀλα αυτἀ αγαπητέ..... θα την πάω σε ένα άλλο pc/ laptop να το ελέγξω.... δε την πετάω διότι πρέπει να έχει υπόλοιπο εγγύησης...αν όχι το καλώδιο usb και ο αισθητήρας reverse eng Αν ειναι ακομη εντος εγγυησης τζαμπα το συζηταμε κανε καπου αλλου δοκιμη και την γυρνας πισω αν δεν λειτουργει
SeAfasia Ιανουάριος 14 Author #11 Ιανουάριος 14 χαιρετώ και πάλι, κάποια εφαρμογή δεν επιτρέπει τη χρήση της κάμερας,δυστυχώς δε μπορώ να βρω ποιά είναι.. στο λάπτοπ παίζει στην Online εφαρμογή Δοκιμή κάμερας Web EL.WEBCAMTESTS.COM Δοκιμάστε την κάμερα web σας online για να ελέγξετε αν λειτουργεί σωστά και ανακαλύψτε χρήσιμες πληροφορίες για αυτήν αλλά όχι στο viber,skype,zoom κτλπ..... απλά ρωτάω μήπως σας έχει συμβεί και σε εσἀς,μπας και βρούμε από που προέρχεται το θέμα....
Luka Τετάρτη at 04:00 πμ #12 Τετάρτη at 04:00 πμ 13 ώρες πριν, το μέλος SeAfasia έγραψε: χαιρετώ και πάλι, κάποια εφαρμογή δεν επιτρέπει τη χρήση της κάμερας,δυστυχώς δε μπορώ να βρω ποιά είναι.. στο λάπτοπ παίζει στην Online εφαρμογή Δοκιμή κάμερας Web EL.WEBCAMTESTS.COM Δοκιμάστε την κάμερα web σας online για να ελέγξετε αν λειτουργεί σωστά και ανακαλύψτε χρήσιμες πληροφορίες για αυτήν αλλά όχι στο viber,skype,zoom κτλπ..... απλά ρωτάω μήπως σας έχει συμβεί και σε εσἀς,μπας και βρούμε από που προέρχεται το θέμα.... Στο privacy and security για την κάμερα δεν σας βγάζει ποιες εφαρμογές την χρησιμοποιούν;
SeAfasia Τετάρτη at 09:56 πμ Author #13 Τετάρτη at 09:56 πμ καλημέρα,δεν αναφέρει ποιές εφαρμογές την χρησιμοποιούν...
SeAfasia Παρασκευή at 02:08 μμ Author #14 Παρασκευή at 02:08 μμ καλησπέρα, η κάμερα λειτουργεἰ ἀψογα σε pc με win10 που έγινε format πριν μία ώρα...
SeAfasia Κυριακή at 12:37 μμ Author #15 Κυριακή at 12:37 μμ Καλό Σου Κου, format σε Win10 Pro και solved... Παίζει κανονικά,πιστεύω ότι τα Win11 έχουν κάποιο ζήτημα με τη κάμερα τουλάχιστόν σε μένα.... Αν κάποιος το επιλύσει θα χαρώ να το μοιραστώ μαζί του..εγὠ καπούτ Ντίνος
Luka Κυριακή at 10:51 μμ #16 Κυριακή at 10:51 μμ Να είχες δοκιμάσει κάποια internet security, π.χ. Eset, για να έχεις έναν πιο πλήρη έλεγχο και να δεις ποια εφαρμογή είχε πρόσβαση στην κάμερα, καθώς νομίζω ότι μπορεί να είναι κάποιο πρόβλημα με τους οδηγούς και έχει κολλήσει
Recommended Posts