SeAfasia Δημοσιεύτηκε Σάββατο at 05:58 μμ #1 Δημοσιεύτηκε Σάββατο at 05:58 μμ (edited) Καλησπέρα, δεν έχω πρόσβαση στη κάμερα μου... Υπάρχει λύση; Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Υ.Γ έχω κάνει τα πάντα από τον πίνακα ελεγχου κτλπ.. Τη θέλω για zoom/ viber επίσης στο μικροσκόπιο για έλεχγο κατα τη διάρκεις κόλλησης smd υλικών στη πλακέτα... Έγινε επεξεργασία Σάββατο at 06:07 μμ από SeAfasia
trixx 11 ώρες πριν #2 11 ώρες πριν 22 ώρες πριν, το μέλος SeAfasia έγραψε: Καλησπέρα, δεν έχω πρόσβαση στη κάμερα μου... Υπάρχει λύση; Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Υ.Γ έχω κάνει τα πάντα από τον πίνακα ελεγχου κτλπ.. Τη θέλω για zoom/ viber επίσης στο μικροσκόπιο για έλεχγο κατα τη διάρκεις κόλλησης smd υλικών στη πλακέτα... Πες και ποια ειναι η καμερα να το κανεις πιο ευκολο.
Luka 9 ώρες πριν #3 9 ώρες πριν On 11/1/2025 at 7:58 ΜΜ, το μέλος SeAfasia έγραψε: Καλησπέρα, δεν έχω πρόσβαση στη κάμερα μου... Υπάρχει λύση; Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Υ.Γ έχω κάνει τα πάντα από τον πίνακα ελεγχου κτλπ.. Τη θέλω για zoom/ viber επίσης στο μικροσκόπιο για έλεχγο κατα τη διάρκεις κόλλησης smd υλικών στη πλακέτα... Όταν λες δεν έχεις πρόσβαση, τι εννοείς; Αν δεν εμφανίζεται καν μπορεί κι να τα έχει φτύσει.
SeAfasia 7 ώρες πριν Author #4 7 ώρες πριν (edited) καλησπέρα, δεν έχω εικόνα τόσο στο laptop με την ενσωματωμένη κάμερα του με win10 όσο και με το Pc με μια naten lori 1080p usb με win11..... To μικροφωνό της λειτουργεί κανονικά εννοώ της Natec Lori,τώρα μέσω του πίνακα ελέγχου τα drivers είναι εγκαταστημένα. 3 hours ago, trixx said: Πες και ποια ειναι η καμερα να το κανεις πιο ευκολο. Natec Lori 1080p Έγινε επεξεργασία 7 ώρες πριν από SeAfasia
trixx 7 ώρες πριν #5 7 ώρες πριν (edited) Αναπαύθηκε Εν τόπω χλοερώ Παρε μια της προκοπης αν ειναι για να σε βγαζει δουλεια Έγινε επεξεργασία 7 ώρες πριν από trixx
trixx 7 ώρες πριν #6 7 ώρες πριν Ξηλωσε την και δοκιμασε να την ξαναβαλεις με τα drivers της , ισως τα win να εχουν κανει καποια αλλαγη NATEC | natural born technology NATEC-ZONE.COM
Recommended Posts