ennia Πέμπτη at 07:41 μμ Author #21 Πέμπτη at 07:41 μμ (edited) 9 λεπτά πριν, το μέλος trixx έγραψε: αυτον κοιτα , σε 550 pro4 που τον ειχα βαλει ''κομματια ετρεχε''............ακομη τον εχω μετα απο 3+ χρονια XPG SX8200 Pro PCIe Gen3x4 M.2 2280 Solid State Drive WWW.XPG.COM δεν εχω καλη εμπειρια απο adata. αυτος που εχω τωρα ειναι adata, εκτος του οτι απο την αρχη η υγεια του δισκου επεσε στο 95% και πριν λιγες που τον διαβαζε το προγραμμα στο 85% το σημαντικο προβλημα που μου κανει απο την αρχη ειναι οτι βγαινει απο πρωτο και μπαινει δευτερος στην εκκινηση και δεν τον βλεπει το συστημα και πρεπει να μπω απο το βιος να τον ξανα βαλω πρωτο. Έγινε επεξεργασία Πέμπτη at 07:42 μμ από ennia
trixx Πέμπτη at 08:00 μμ #22 Πέμπτη at 08:00 μμ 17 λεπτά πριν, το μέλος ennia έγραψε: δεν εχω καλη εμπειρια απο adata. αυτος που εχω τωρα ειναι adata, εκτος του οτι απο την αρχη η υγεια του δισκου επεσε στο 95% και πριν λιγες που τον διαβαζε το προγραμμα στο 85% το σημαντικο προβλημα που μου κανει απο την αρχη ειναι οτι βγαινει απο πρωτο και μπαινει δευτερος στην εκκινηση και δεν τον βλεπει το συστημα και πρεπει να μπω απο το βιος να τον ξανα βαλω πρωτο. αν ειναι ο 8200 Pro τοτε οκ , απλα προσεχε με τους wd τι ακριβως θα παρεις γιατι τελευταια καποιοι δισκοι ειχαν θεματακια
trixx Χθες στις 08:58 πμ #23 Χθες στις 08:58 πμ 12 ώρες πριν, το μέλος trixx έγραψε: αν ειναι ο 8200 Pro τοτε οκ , απλα προσεχε με τους wd τι ακριβως θα παρεις γιατι τελευταια καποιοι δισκοι ειχαν θεματακια Την εφαρμογη της Adata κοιτα τι λεει , σ'αυτην που κοιτας λογικο ειναι να δειχνει οτι να'ναι Παντως ο 6000 δεν εχει καμια σχεση με τον 8200 , επισης την τελευταια φορα που πηρα ηταν ενας δισκος kingston kc3000( αν και pci 4) και φαινεται αρκετα καλος , κοιτα και προς τα'κει.
Recommended Posts