ennia Πέμπτη at 07:41 μμ Author #21 Πέμπτη at 07:41 μμ (edited) 9 λεπτά πριν, το μέλος trixx έγραψε: αυτον κοιτα , σε 550 pro4 που τον ειχα βαλει ''κομματια ετρεχε''............ακομη τον εχω μετα απο 3+ χρονια XPG SX8200 Pro PCIe Gen3x4 M.2 2280 Solid State Drive WWW.XPG.COM δεν εχω καλη εμπειρια απο adata. αυτος που εχω τωρα ειναι adata, εκτος του οτι απο την αρχη η υγεια του δισκου επεσε στο 95% και πριν λιγες που τον διαβαζε το προγραμμα στο 85% το σημαντικο προβλημα που μου κανει απο την αρχη ειναι οτι βγαινει απο πρωτο και μπαινει δευτερος στην εκκινηση και δεν τον βλεπει το συστημα και πρεπει να μπω απο το βιος να τον ξανα βαλω πρωτο. Έγινε επεξεργασία Πέμπτη at 07:42 μμ από ennia
trixx Πέμπτη at 08:00 μμ #22 Πέμπτη at 08:00 μμ 17 λεπτά πριν, το μέλος ennia έγραψε: δεν εχω καλη εμπειρια απο adata. αυτος που εχω τωρα ειναι adata, εκτος του οτι απο την αρχη η υγεια του δισκου επεσε στο 95% και πριν λιγες που τον διαβαζε το προγραμμα στο 85% το σημαντικο προβλημα που μου κανει απο την αρχη ειναι οτι βγαινει απο πρωτο και μπαινει δευτερος στην εκκινηση και δεν τον βλεπει το συστημα και πρεπει να μπω απο το βιος να τον ξανα βαλω πρωτο. αν ειναι ο 8200 Pro τοτε οκ , απλα προσεχε με τους wd τι ακριβως θα παρεις γιατι τελευταια καποιοι δισκοι ειχαν θεματακια
trixx Παρασκευή at 08:58 πμ #23 Παρασκευή at 08:58 πμ 12 ώρες πριν, το μέλος trixx έγραψε: αν ειναι ο 8200 Pro τοτε οκ , απλα προσεχε με τους wd τι ακριβως θα παρεις γιατι τελευταια καποιοι δισκοι ειχαν θεματακια Την εφαρμογη της Adata κοιτα τι λεει , σ'αυτην που κοιτας λογικο ειναι να δειχνει οτι να'ναι Παντως ο 6000 δεν εχει καμια σχεση με τον 8200 , επισης την τελευταια φορα που πηρα ηταν ενας δισκος kingston kc3000( αν και pci 4) και φαινεται αρκετα καλος , κοιτα και προς τα'κει.
ennia 19 ώρες πριν Author #24 19 ώρες πριν On 17/1/2025 at 10:58 ΠΜ, το μέλος trixx έγραψε: Την εφαρμογη της Adata κοιτα τι λεει δεν τη βρισκω.... μετα απο 3 μερες με την 5,70 πηγα στην βετα 10,31.. οι μπλε οθονες εγινες περισσοτερες. αρχισε το πσι να κρασαρει στα καλα καθουμενα. (το πισι το αφηνω και μηνα χωρις να το σβησω, τωρα ουτε 6-7 ωρες δεν εμενε χωρις να κρασαρει) γυρισα στην 5,30 απο εχθες. ολη τη μερα το ειχα ανοιχτο χωρις κανενα θεμα. το πρωι που ξυπνησα ειδα το ποντικι με φως αρα δεν εχει κρασαρει ακομα. οταν παω σπιτι ελπιζω να το βρω ανοιχτο. οσο αφορα τα usb δεν εχω νεοτερο. θα δοκιμασω παλι το μεσημερι. αν συνεχιστει να πανα γ.... θα χρησιμοποιω μονο την 3,1 που δουλευει κανονικα. Υ.Γ. εχω κανει αιτηση για την επιδότηση που δινουν στις επιχειρήσεις για νεο εξοπλισμο μεχρι 700€. αν εγκριθει και μεσα στους όρους ειναι και σταθερος (και οχι μονο laptop tablet) τοτε θα ανοιξω αλλο θεμα να φτιαξουμε ενα σωστο χωρις προβληματa με συμβατότητες. έχουμε κανει μια πρώτη έρευνα μαζί με τον @cabdik 2
trixx 17 ώρες πριν #25 17 ώρες πριν (edited) 1 ώρα πριν, το μέλος ennia έγραψε: δεν τη βρισκω.... μετα απο 3 μερες με την 5,70 πηγα στην βετα 10,31.. οι μπλε οθονες εγινες περισσοτερες. αρχισε το πσι να κρασαρει στα καλα καθουμενα. (το πισι το αφηνω και μηνα χωρις να το σβησω, τωρα ουτε 6-7 ωρες δεν εμενε χωρις να κρασαρει) γυρισα στην 5,30 απο εχθες. ολη τη μερα το ειχα ανοιχτο χωρις κανενα θεμα. το πρωι που ξυπνησα ειδα το ποντικι με φως αρα δεν εχει κρασαρει ακομα. οταν παω σπιτι ελπιζω να το βρω ανοιχτο. οσο αφορα τα usb δεν εχω νεοτερο. θα δοκιμασω παλι το μεσημερι. αν συνεχιστει να πανα γ.... θα χρησιμοποιω μονο την 3,1 που δουλευει κανονικα. Υ.Γ. εχω κανει αιτηση για την επιδότηση που δινουν στις επιχειρήσεις για νεο εξοπλισμο μεχρι 700€. αν εγκριθει και μεσα στους όρους ειναι και σταθερος (και οχι μονο laptop tablet) τοτε θα ανοιξω αλλο θεμα να φτιαξουμε ενα σωστο χωρις προβληματa με συμβατότητες. έχουμε κανει μια πρώτη έρευνα μαζί με τον @cabdik Δες στο λινκ που σε βαζω για το toolbox του Adata Αν σε πει οτι εχει update firmware καντο μηπως προερχονται απ'ατο τα προβληματα SSD Toolbox WWW.XPG.COM Έγινε επεξεργασία 17 ώρες πριν από trixx
ennia 16 ώρες πριν Author #26 16 ώρες πριν 1 ώρα πριν, το μέλος trixx έγραψε: Δες στο λινκ που σε βαζω για το toolbox του Adata Αν σε πει οτι εχει update firmware καντο μηπως προερχονται απ'ατο τα προβληματα SSD Toolbox WWW.XPG.COM
trixx 8 ώρες πριν #28 8 ώρες πριν (edited) 41 λεπτά πριν, το μέλος cabdik έγραψε: @ennia μηπως να εκανες μια δοκιμη με εναν νεο δισκο...????? Και γω αυτο θα ελεγα μετα απ'αυτο που βλεπω , μαλλον ο δισκος δημιουργει τα προβληματα Έγινε επεξεργασία 8 ώρες πριν από trixx 1
Recommended Posts