ennia Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 (edited) Το σύστημα λειτουργεί έτσι ακριβώς όπως ειναι χωρίς προβλήματα για πάνω από 5 χρόνια. Ξαφνικά τα Χριστούγεννα άρχισε να συνδέει-αποσυνδέει ενα usb 2 wifi adaptor που έχω. αλλαζα θυρες τίποτα. το κουνούσα λίγο και επιανε. μετα απο μια μερα παλι τα ιδια. άλλαξα adaptoraki με καινουργιο και το προβλημα λύθηκε. μετα άρχισε να το κανει με τα φλασακια usb 3.0 ολα τα 2,0 τα βλεπει κανονικα και περνάει αρχεια. όταν βαζω 3,0 ή δεν το βλεπει καθολου ή αρχιζει να κανει εγγραφη και στη μεση σταματαει ή ακουγεται ο ηχος των windows που συνδεεται και αποσυνδεεται συνεχομενα. έχει τυχει σε κανεναν αυτο? Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 11 από ennia
acct Ιανουάριος 11 #2 Ιανουάριος 11 Είναι καταγεγραμμένο πρόβλημα της πλατφόρμας σε παλιές εκδόσεις BIOS. Σχεδόν όλες οι εταιρείες το έχουν λύσει σε μεγάλο βαθμό με BIOS updates. Δες πόσο πίσω είσαι από την τρέχουσα έκδοση και ξεκίνα από εκεί.
ennia Ιανουάριος 11 Author #3 Ιανουάριος 11 Όσο αφορά το βίος update. Πρέπει να βάζω και τις beta ή μόνο τις σταθερές?
ennia Ιανουάριος 11 Author #4 Ιανουάριος 11 εγω εχω την 5.30. πρεπει να τις βαλω ολες μεχρι την τελευταια ή μπορω να παω μονο με τις σταθερες?
Oric Κυριακή at 06:14 μμ #5 Κυριακή at 06:14 μμ (edited) On 11/1/2025 at 12:53 ΜΜ, το μέλος ennia έγραψε: μετα άρχισε να το κανει με τα φλασακια usb 3.0 ολα τα 2,0 τα βλεπει κανονικα και περνάει αρχεια. όταν βαζω 3,0 ή δεν το βλεπει καθολου ή αρχιζει να κανει εγγραφη και στη μεση σταματαει ή ακουγεται ο ηχος των windows που συνδεεται και αποσυνδεεται συνεχομενα. Στις μπροστινές θύρες του κουτιού, ή τις πίσω, αυτές που είναι κολλημένες επάνω στο motherboard; Έγινε επεξεργασία Κυριακή at 06:14 μμ από Oric
Oric Κυριακή at 07:58 μμ #7 Κυριακή at 07:58 μμ Προσωπικά θα επέλεγα να βάλω την 5.70. Θα απέφευγα τις beta εκδόσεις.
ennia Κυριακή at 08:07 μμ Author #8 Κυριακή at 08:07 μμ (edited) Αυτήν έβαλα εχθές. Αλλά το πρόβλημα συνεχίζει. Και εκτός αυτού έχω και μπλέ οθόνες. Έχει γίνει κάνα 5ρι φορές από χθές. Για να ανοίξουν πάλι τα Windows πρέπει να κάνω επανεκκίνηση να μπω βίος, χωρίς να αλλάξω κάτι βγαίνω και ανοίγει κανονικά. Τρελό. Έγινε επεξεργασία Κυριακή at 08:08 μμ από ennia
cabdik Τρίτη at 07:13 πμ #9 Τρίτη at 07:13 πμ (edited) On 12/1/2025 at 10:07 ΜΜ, το μέλος ennia έγραψε: Αυτήν έβαλα εχθές. Αλλά το πρόβλημα συνεχίζει. Και εκτός αυτού έχω και μπλέ οθόνες. Έχει γίνει κάνα 5ρι φορές από χθές. Για να ανοίξουν πάλι τα Windows πρέπει να κάνω επανεκκίνηση να μπω βίος, χωρίς να αλλάξω κάτι βγαίνω και ανοίγει κανονικά. Τρελό. δεν στελνεις και στην ΑΣΡΟK ενα Mail...? με αυτην την φωτο που γραφει και το σφαλμα....? Έγινε επεξεργασία Τρίτη at 07:14 πμ από cabdik
ennia Πέμπτη at 05:15 πμ Author #10 Πέμπτη at 05:15 πμ ειχα καρφωμενο πανω ενα usb bluetooth adapter. μολις το εβγαλα τα usb 3.0 δουλεψαν και να κανουν επανασυνδέσεις. το παρακολουθώ μηπως ήταν τυχαιο και επανέρχομαι.
YDinopoulos Πέμπτη at 07:26 πμ #11 Πέμπτη at 07:26 πμ Εχω ιδιο προβλημα σε B450 Gaming-ITX/ac που χρησιμοποιω στον homelab μου. Ηθελα να εχω κ εκει δισκο για backup αλλα τον αποσυνδεει συχνα, οποτε εβαλα usb απλο/κλασσικο/ορθοδοξο Τρεχω το τελευταιο νορμαλ BIOS (5,20). Εχουν βγαλει αλλα 8 beta , αλλα σε κανενα δεν αναφερει κατι usb-c, οποτε δεν το ρισκαρω καν...
ennia Πέμπτη at 07:39 πμ Author #12 Πέμπτη at 07:39 πμ 11 λεπτά πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Εχω ιδιο προβλημα σε B450 Gaming-ITX/ac που χρησιμοποιω στον homelab μου. Ηθελα να εχω κ εκει δισκο για backup αλλα τον αποσυνδεει συχνα, οποτε εβαλα usb απλο/κλασσικο/ορθοδοξο Τρεχω το τελευταιο νορμαλ BIOS (5,20). Εχουν βγαλει αλλα 8 beta , αλλα σε κανενα δεν αναφερει κατι usb-c, οποτε δεν το ρισκαρω καν... να φανταστω δεν εχεις βρει λυση γιατι το κανει αυτο? εμενα ειναι το βασικο μου pc και δεν σκοπο για αμεση αλλαγη οποτε το ψαχνω να το λυσω.
YDinopoulos Πέμπτη at 08:21 πμ #13 Πέμπτη at 08:21 πμ Νομιζω η λυση θα ερθει με ενα τετοιο μονο... Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR
trixx Πέμπτη at 04:19 μμ #14 Πέμπτη at 04:19 μμ (edited) Εφ'οσον εχεις Ashrock βαζεις την πιο προσφατη και ας ειναι beta , εχει πολλους μηνες που τις εβγαλε και επειδη δουλευουν χωρις κανενα προβλημα δεν προχωρησε σε stable. Θα ηταν καλυτερο να μας πεις ποια ειναι η μητρικη και με τι επεξεργαστη τη δουλευεις Έγινε επεξεργασία Πέμπτη at 04:21 μμ από trixx
ennia Πέμπτη at 06:43 μμ Author #15 Πέμπτη at 06:43 μμ (edited) το προβλημα συνεχιζεται τωρα. εχω 4 θυρες usb 3.0 και ειναι ολες για κλωτσες. κανω δουλεια μου τωρα με μια 3,1 που εχω και δουλευει κανονικα. 2 ώρες πριν, το μέλος trixx έγραψε: Εφ'οσον εχεις Ashrock βαζεις την πιο προσφατη και ας ειναι beta , εχει πολλους μηνες που τις εβγαλε και επειδη δουλευουν χωρις κανενα προβλημα δεν προχωρησε σε stable. Θα ηταν καλυτερο να μας πεις ποια ειναι η μητρικη και με τι επεξεργαστη τη δουλευεις εχω στειλει μαιλ και στην asrock και μου ειπαν να βαλω την τελευταια εκδοση του βιος που ειναι βετα. τους ειπα οτι φοβαμαι να βαλω την βετα και η απαντηση ηταν οτι υπαρχει αρκετο καιρο και δεν εχει αναφερθει κανενα προβλημα. ακριβως οπως το ειπε ο φιλος πιο πανω. θα τη δοκιμασω και βλεπουμε. Υ.Γ. ψαχνω να αγορασω καινουργιο nvme με μεγαλυτερο χώρο απο τον δικο μου που ειναι 256 και επεσε το ματι μου σε ενα wd black 1tb και λεω κατσει να δω σχολια...(ειχε το 99% των σχολιων 5αστερια και μερικα σχολια με 1ή2) και μαντεψτε ... υπήρχε σχολιο που ελεγε οτι σε μητρικη asrock b450 δεν τον αναγνωριζεεεε..... Έγινε επεξεργασία Πέμπτη at 06:49 μμ από ennia 1
trixx Πέμπτη at 07:02 μμ #16 Πέμπτη at 07:02 μμ (edited) 21 λεπτά πριν, το μέλος ennia έγραψε: το προβλημα συνεχιζεται τωρα. εχω 4 θυρες usb 3.0 και ειναι ολες για κλωτσες. κανω δουλεια μου τωρα με μια 3,1 που εχω και δουλευει κανονικα. εχω στειλει μαιλ και στην asrock και μου ειπαν να βαλω την τελευταια εκδοση του βιος που ειναι βετα. τους ειπα οτι φοβαμαι να βαλω την βετα και η απαντηση ηταν οτι υπαρχει αρκετο καιρο και δεν εχει αναφερθει κανενα προβλημα. ακριβως οπως το ειπε ο φιλος πιο πανω. θα τη δοκιμασω και βλεπουμε. Υ.Γ. ψαχνω να αγορασω καινουργιο nvme με μεγαλυτερο χώρο απο τον δικο μου που ειναι 256 και επεσε το ματι μου σε ενα wd black 1tb και λεω κατσει να δω σχολια...(ειχε το 99% των σχολιων 5αστερια και μερικα σχολια με 1ή2) και μαντεψτε ... υπήρχε σχολιο που ελεγε οτι σε μητρικη asrock b450 δεν τον αναγνωριζεεεε..... 3 μητρικες εχω και ολες εχουν το τελευταιο beta , βαλτο και μη φοβασαι τιποτα με τον 2600 που εχεις μια χαρα θα γινει ποιο bios εχεις αυτη την στιγμη? Εβαλες 5,70 τωρα το ειδα πηγαινε κατευθειαν στο 10.31 Έγινε επεξεργασία Πέμπτη at 07:06 μμ από trixx 1
ennia Πέμπτη at 07:06 μμ Author #17 Πέμπτη at 07:06 μμ 3 λεπτά πριν, το μέλος trixx έγραψε: 3 μητρικες εχω και ολες εχουν το τελευταιο beta , βαλτο και μη φοβασαι τιποτα με τον 2600 που εχεις μια χαρα θα γινει ποιο bios εχεις αυτη την στιγμη? την τελευταια σταθερη 5,70
slalom Πέμπτη at 07:09 μμ #18 Πέμπτη at 07:09 μμ Redirecting ANSWERS.MICROSOFT.COM Για το σφαλμα σου 1
trixx Πέμπτη at 07:11 μμ #19 Πέμπτη at 07:11 μμ Ναι το ειδα , πηγαινε στο 10.31 , απλα γυρνα πρωτα σε deffault settings και απενεργοποιημενο το ftpm , save and exit και ξαναμπες για να το κανεις update και μη ξεχασεις και τις μνημες , χωρις XMP 1
trixx Πέμπτη at 07:32 μμ #20 Πέμπτη at 07:32 μμ (edited) 50 λεπτά πριν, το μέλος ennia έγραψε: Υ.Γ. ψαχνω να αγορασω καινουργιο nvme με μεγαλυτερο χώρο απο τον δικο μου που ειναι 256 και επεσε το ματι μου σε ενα wd black 1tb και λεω κατσει να δω σχολια...(ειχε το 99% των σχολιων 5αστερια και μερικα σχολια με 1ή2) και μαντεψτε ... υπήρχε σχολιο που ελεγε οτι σε μητρικη asrock b450 δεν τον αναγνωριζεεεε..... αυτον κοιτα , σε 550 pro4 που τον ειχα βαλει ''κομματια ετρεχε''............ακομη τον εχω μετα απο 3+ χρονια XPG SX8200 Pro PCIe Gen3x4 M.2 2280 Solid State Drive WWW.XPG.COM στα 67 στο σκρουτζ ετοιμοπαραδοτο το 1ΤΒ Έγινε επεξεργασία Πέμπτη at 07:35 μμ από trixx
Recommended Posts