ronin13 Δημοσιεύτηκε 16 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 16 ώρες πριν (edited) Καλησπέρα! Στο σαλόνι αυτή τη στιγμή έχω ένα Lenovo V55t Gen 2-13ACN να εκτελεί χρέη file server και Plex server. Προσφάτως όμως ανακάλυψα ότι η επεξεργαστική ισχύς της ενσωματωμένης GPU (5600G) φτάνει για ένα μόνο session αναπαραγωγής. Αν τρέξει κάποιο βιντεάκι παράλληλα σε δεύτερη συσκευή τα πράγματα ζορίζουν πολύ... Σύμφωνα με τη Lenovo η πιο ισχυρή συμβατή GPU είναι η AMD Radeon RX 6400. Αξίζει να προχωρήσω σε αγορά; Έχει κάποιος κάποια καλύτερη ιδέα; Έγινε επεξεργασία 16 ώρες πριν από ronin13
BloodMage 14 ώρες πριν #2 14 ώρες πριν 2 ώρες πριν, το μέλος ronin13 έγραψε: Καλησπέρα! Στο σαλόνι αυτή τη στιγμή έχω ένα Lenovo V55t Gen 2-13ACN να εκτελεί χρέη file server και Plex server. Προσφάτως όμως ανακάλυψα ότι η επεξεργαστική ισχύς της ενσωματωμένης GPU (5600G) φτάνει για ένα μόνο session αναπαραγωγής. Αν τρέξει κάποιο βιντεάκι παράλληλα σε δεύτερη συσκευή τα πράγματα ζορίζουν πολύ... Σύμφωνα με τη Lenovo η πιο ισχυρή συμβατή GPU είναι η AMD Radeon RX 6400. Αξίζει να προχωρήσω σε αγορά; Έχει κάποιος κάποια καλύτερη ιδέα; ουσιαστικα το μονο που σε περιοριζει ειναι ο χωρος και το τροφοδοτικο ανοιξε το να δεις τι psu φοραει και ποσο χωρο εχει μεσα. Στη θεση σου θα εβαζα nvidia. κατι σε 4060 που πολυ καλη καταναλωση. και αν δεν σε πειραζει παρε μεταχειρισμενη εχω πετυχει και με 200ε
Recommended Posts