esykas Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2005 Γειά σαςΓνωρίζει κάποιος τι είναι το φλασάρισμα στά κινητάΈχει σχέση με την αλλαγή προγράμματος σε καινούργια έκδοση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Μάϊος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Νομιζω πως στο www.myphone.gr θα βρείς τις απαντήσεις που ψάχνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 20, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Αρχική απάντηση από NoDsl Νομιζω πως στο www.myphone.gr θα βρείς τις απαντήσεις που ψάχνεις Συμφωνω. Γινε μελος και ρωτα εκει. Ειμαι και εγω μελος. Ειναι φοβερα ψαγμενα τα ατομα σχετικα με τα κινητα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esykas Μάϊος 21, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2005 Γειά σας σε όλους Είμαι μέλος στό ποιό πάνω σά'ι'τ αλλά σας πληροφορώ ότι Βαριούντε εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων οι οποίοι δέν γνωρίζουν το Θέμα ποιό πολύ ενδιαφέροντε γιά ΜΜΣ και κουτσομπολιά παρά γιά την ουσία . Είμαι καυστικός αλλά δέν μπορεί να γράφεις σε Σά'ι'τ στην Αυστραλία και στόν Καναδά και να σου απαντάνε και οι άλλοι να ασχολούντε με φρή γκαίημς Ευχαριστώ γιά τις απαντήσεις σας και θα είμαστε σε επαφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.