<hrpn> Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2005 Εχω σηκωσει ολα τα μαγαζια της Αθηνας για να βρω το συγκεκριμενο παραθυρο αλλα δεν υπαρχει πουθενα. Το παραθυρο απο την CoolerMaster υπαρχει, το θεμα ειναι οτι δεν το βρισκω σε κανενα μαγαζι. Ξερει κανεις κατι να με βοηθησει να το βρω?? αλλιως θα αναγκαστω να βανδαλισω λιγω την πλαινη λαμαρινα:devil: :devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Ιούνιος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 για ψαξε στο www.skroutz.gr exei 67 ον λινε μαγαζια. αν δεν το βρεις εκει δεν το βρισκεις πουθενα (οσο αφορα το ιντερνετ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούνιος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Μμμμ λίγο δύσκολα τα πράγματα. Αν δεν τον αγόρασες με παράθυρο αρχικά τότε δύσκολο να βρεις. Σίγουρα υπάρχει αλλα δεν το φέρουν.Έψαχνα και γώ για το Cavalier3 και δεν έβρισκα.Τελικα το έφτιαξα μόνος μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
<hrpn> Ιούνιος 2, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 το ξερω οτι ειναι δυσκολο να βρει κανεις. το εχω κανει παραγγελια εδω και 3 μηνες (!) αλλα ελεγα μηπως εχει κανεις καμια πιο καλη λυση. Μαλλον θα το κανω μονος μου τελικα. εστειλα και ε-μαιλ στην coolermaster αλλα δεν μου απαντησαν ακομη. Αν το βρω θα ειμαι πολυ τυχερος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
<hrpn> Ιούνιος 2, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από gus8511 [Χθες, στις 23:41] για ψαξε στο www.skroutz.gr exei 67 ον λινε μαγαζια. αν δεν το βρεις εκει δεν το βρισκεις πουθενα (οσο αφορα το ιντερνετ) Μπα δεν το εχει ουτε εκει! παρα ειναι σπανιο φαινεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.