nickthegreek Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2005 Παιδιά αυτό το κουτί το ξέρετε? Καινούριο είναι ? Το έχετε δοκιμάσει?http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RC-530&other_title=+RC-530+Centurion%20530
YDinopoulos Μάϊος 20, 2005 #2 Μάϊος 20, 2005 Μπανικο κουτακι & απο αλουμινιο. Αν ειναι φτηνουλι δεν θα ειναι ασχημο σαν "ευκολη"λυση...
tomhel Μάϊος 20, 2005 #3 Μάϊος 20, 2005 Εχω παρει το wave master της coolermaster και μπορω να πω πως ειναι φανταστικο κουτι . Ειναι ολο απο αλουμινιο και η ποιοτητα κατασκευης του ειναι κορυφεα , πραγμα που δηχνει οτι η coolermaster ειναι σοβαρη εταιρεια .Φυσικα το Centurion δεν ειναι " All Aluminum Alloy " , αλλα δηχνει ομορφο ......Παντως εαν εχεις την διαθεση να ξοδεψεις >100 , κοιτα και το wave.....
<hrpn> Μάϊος 20, 2005 #4 Μάϊος 20, 2005 μπα δεν ειναι καινουριο. εχει κανενα μηνα που βγηκε. εγω παντως εχω το centurion 5 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. παρολα αυτα κοιτα αμα θες να το παρεις να το παρεις με παραθυρο γιατι εγω ακομα ψαχνω να το βρω που το πηρα χωρις. Επισης εχει πολυ καλο 350αρι psu και 5 θεσεις 5.25 που ειναι αρκετες για να βαλεις μεσα πολλα πραγματα. εχει πολυ χωρο. Το συστηνω σε οποιον θελει να παρει κουτι αυτου του στυλ.CENTURION 5: clap: :clap:
Sbeetle Μάϊος 20, 2005 #5 Μάϊος 20, 2005 Ωραίο φαίνεται. Δε ξέρω τιμή βέβαια, αλλά ....ομορφούλι. Δεν έχει και το εκνευριστικό πορτάκι που πρέπει να ανοίγεις για να βάλεις ή να βγάλεις δισκάκι, όπως το κατά τα άλλα ωραιότατο wavemaster. Έχει και 12άρηδες ανεμιστήρες, θέσεις αρκετές για midi, αν κοστίζει και κάτω από 100 είναι και καλή αγορά.
theHitma@n Μάϊος 20, 2005 #6 Μάϊος 20, 2005 Εμενα παλι ρε παιδια δεν με εντυπωσιασε . Δεν ειναι κατι εξαιρετικο. Τα μονα του καλα ειναι οτι εχει 5 5"25 αντι για 4 που εχουν τα περισσοτερα midi και το οτι ειναι απο αλουμινιο. Εγω παλι δεν συμφωνω με αυτο που λεει ο Sbeetle, το οτι ειναι καλυτερα που δεν εχει πορτακια. Εγω πιστευω οτι θα ηταν καλυτερα να ειχε πορτακι γιατι το κουτι ειναι μαυρο και αν εχεις ασπρα drives θα γινεται μια ασχημη αντιθεση .
Sbeetle Μάϊος 20, 2005 #7 Μάϊος 20, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n Εμενα παλι ρε παιδια δεν με εντυπωσιασε . Δεν ειναι κατι εξαιρετικο. Τα μονα του καλα ειναι οτι εχει 5 5"25 αντι για 4 που εχουν τα περισσοτερα midi και το οτι ειναι απο αλουμινιο. Εγω παλι δεν συμφωνω με αυτο που λεει ο Sbeetle, το οτι ειναι καλυτερα που δεν εχει πορτακια. Εγω πιστευω οτι θα ηταν καλυτερα να ειχε πορτακι γιατι το κουτι ειναι μαυρο και αν εχεις ασπρα drives θα γινεται μια ασχημη αντιθεση . Γι' αυτό τα παίρνεις μαύρα ή απλά τα βάφεις ή τους βάζεις έξτρα πρόσοψη ή κλείνεις το πορτάκι (που δεν έχει) και τελειώνεις :p Εμένα πάντως τα πορτάκια μου τη σπάνε, αλλά από την άλλη αυτά είναι γούστα......όπως τη βρίσκει ο καθένας
K.K Μάϊος 20, 2005 #8 Μάϊος 20, 2005 Φίλε Nick καλό είναι αλλά έχω μία απορία. Αφού έχεις ανοίξει ένα thread με το ίδιο θέμα γιατί ανοίγεις και άλλο; Καλύτερα και για σένα δεν είναι να έχεις όλες τις απόψεις συγκεντρωμένες;http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=15819 :hi:
magicman Μάϊος 20, 2005 #9 Μάϊος 20, 2005 παιδια το στακερ ειναι σε μεγεθος full ετσι ? 11 bays ειναι αυτα θα μου πειτε. θελω να σιγουρευτω να το ''χτυπησω'' με το καλο μετα τις εξετασεις.
theHitma@n Μάϊος 20, 2005 #10 Μάϊος 20, 2005 Kαι εμενα μου την ψιλοδινουνε τα πορτακια, ανοιξε, βαλε το cd, κλεισε μετα ξανα το ιδιο...Βαρετο...αλλα εγω για παραδειγμα, πηρα ενα κουτι το οποιο ειναι μαυρο και τα drives μου ειναι ασπρα. Τελειως αθλιο θα φαινοτανε αν δεν υπηρχε το πορτακι. Απο την αλλη μπορεις να κανεις και το αλλο...Μπορεις να βγαλεις το πορτακι και να τελειωνει η δουλεια. Οπως γουσταρει ο καθενας.Υ.Γ: Φιλε Κ.Κ. εσυ ποιο κουτι εχεις τωρα??
K.K Μάϊος 20, 2005 #11 Μάϊος 20, 2005 Έχω της Thermaltake to Xaser3. Αλλά να δούμε για πόσο ακόμη........
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.