cherryman Μάϊος 20, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Από την σκηνή αυτή:http://fearofclowns.com/gfx/black_knight_arthur.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 20, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 ...a golden age...the end of an 80's era TV Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 20, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Αρχική απάντηση από SLN ...a golden age...the end of an 80's era TV τι είναι αυτά ρε; που τα βρήκες / θυμήθηκες????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 20, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Κι αλλο ενα απο τα πρωτα βηματα πριν ξεπουληθει τελειως... Εποχες..... "Summertime" Υ.Γ. Εννοειται ΟΛΑ του chosen και το Married with children.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 20, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 www.thefirstthingisawinmyfirstcolortv(early80's).com @SLN: Τελικά μεγάλο Αμερικανάκι ήσουν μου φαίνεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 20, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Αρχική απάντηση από spc www.thefirstthingisawinmyfirstcolortv(early80's).com @SLN: Τελικά μεγάλο Αμερικανάκι ήσουν μου φαίνεται.... και αυτο πολυ καλο που το θυμηθηκες SPC woody................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 20, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 15:27] www.thefirstthingisawinmyfirstcolortv(early80's).com @SLN: Τελικά μεγάλο Αμερικανάκι ήσουν μου φαίνεται.... Οχι ρε εβλεπα και (φανατικα) "Βεγγαλικα" με τον Βεγγο στην ΕΡΤ1.... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 20, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Οχι ρε εβλεπα και (φανατικα) "Βεγγαλικα" με τον Βεγγο στην ΕΡΤ1.... :P Κουφώματα δεν βλέπατε? Ίσα που τα θυμάμε. Έχουν βγεί απίθανες ελληνικές σείρες κατά καιρούς στο παρελθόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 20, 2005 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 16:32] Κουφώματα δεν βλέπατε? Ίσα που τα θυμάμε.Έχουν βγεί απίθανες ελληνικές σείρες κατά καιρούς στο παρελθόν Τα κουφώματα του Ζουγανέλη είναι αντιγραφή απο σκετσάκια που έκανε ο ’σιμος στα εξάρχεια την δεκαετία του 70... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάϊος 20, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos Τα κουφώματα του Ζουγανέλη είναι αντιγραφή απο σκετσάκια που έκανε ο ’σιμος στα εξάρχεια την δεκαετία του 70... Αυτό που λες δεν το γνώριζα, αλλά το team ήταν φοβερό.ΖουγανέληςΜπουλάςΒαβούραςΓιοκαρίνηςΠουλικάκος (αν θυμάμαι καλά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάϊος 20, 2005 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Εψαξα αλλα δυστηχως δεν βρηκα φωτο....ποιος απο εδω θυμαται τα εξης 2α) Τα λιονταρακια (του Περικλη αν θυμαμαι καλα)β) Την σειρα με το δικαστηριο (ελληνικη) που για δικαστης ηταν ενας τυπος με κοκκαλινα μαυρα γυαλια αλα Ωνασης (μου ξεφευγει το ονομα τωρα)Αυτα τα 2 θυμαμαι παντα τα βλεπαμε οικογενειακος ΜΑΖΙ με την θρυλικη ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ (μεχρι και sticker album ειχε βγαλει η carousel ...σε ολους ελειπε το νο 14 sticker θυμαμαι ....λολ υποτιθεται ηταν η γιαγια φορεστερ)Αλλες κλασικες 1)Μαγκαιβερ2)Ματλοκ3)Dukes of hazard ---daizy rules---4)hawai 5-05)batman and robin ---κορυφαιο γελιο ---κλπ κλπΑπο παιδικα θυμαμαι στο mega οταν ειχε πρωτοξεκινηση που εβαζε το robotech...ΝΑΙ anime εκεινη την εποχη...(μιλαμε για δεκαετια 80΄') Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 20, 2005 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos Τα κουφώματα του Ζουγανέλη είναι αντιγραφή απο σκετσάκια που έκανε ο ’σιμος στα εξάρχεια την δεκαετία του 70... Ε καλά... Αφού ο Ζερβός (ο σκηνοθέτης των κουφωμάτων) με τους άλλους ήταν μια παρέα τότε.Δεν ανέφερε κανείς την κορυφαία σείρα...Αυτός Αυτή και τα Μυστήρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 20, 2005 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Αρχική απάντηση από ison Εψαξα αλλα δυστηχως δεν βρηκα φωτο....ποιος απο εδω θυμαται τα εξης 2α) Τα λιονταρακια (του Περικλη αν θυμαμαι καλα)β) Την σειρα με το δικαστηριο (ελληνικη) που για δικαστης ηταν ενας τυπος με κοκκαλινα μαυρα γυαλια αλα Ωνασης (μου ξεφευγει το ονομα τωρα)Αυτα τα 2 θυμαμαι παντα τα βλεπαμε οικογενειακος ΜΑΖΙ με την θρυλικη ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ (μεχρι και sticker album ειχε βγαλει η carousel ...σε ολους ελειπε το νο 14 sticker θυμαμαι ....λολ υποτιθεται ηταν η γιαγια φορεστερ)Αλλες κλασικες 1)Μαγκαιβερ2)Ματλοκ3)Dukes of hazard ---daizy rules---4)hawai 5-05)batman and robin ---κορυφαιο γελιο ---κλπ κλπΑπο παιδικα θυμαμαι στο mega οταν ειχε πρωτοξεκινηση που εβαζε το robotech...ΝΑΙ anime εκεινη την εποχη...(μιλαμε για δεκαετια 80΄') παλια ολα αυτα που λες τι ηλικια εχεις;εγω τωρα ειμαι 36 και τα εβλεπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάϊος 20, 2005 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Αρχική απάντηση από def παλια ολα αυτα που λες τι ηλικια εχεις;εγω τωρα ειμαι 36 και τα εβλεπα Ειμαι 26 χρονων αλλα τις θυμαμαι κατα ενα περιεργο τροπο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 20, 2005 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 μαπετ-σοου εβλεπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 20, 2005 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Το θέμα δεν είναι να τα θυμηθούμε.. το θέμα είναι να τα ξαναδούμε...Και πες ορισμένα ξένα τα 'βρίσκεις' (dr who here i am)με τα ελληνικά τι γίνεται? Πέρνεις την ερτ και τους πρίζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Μάϊος 20, 2005 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Αρχική απάντηση από def :hehe: :worship: :worship: :worship: οι ιπποτες της στρογκυλης τραπεζης προτιμώ το Life of Brian και τελευταία: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάϊος 20, 2005 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Το θέμα δεν είναι να τα θυμηθούμε.. το θέμα είναι να τα ξαναδούμε... Και πες ορισμένα ξένα τα 'βρίσκεις' (dr who here i am) με τα ελληνικά τι γίνεται? Πέρνεις την ερτ και τους πρίζεις? Πως το ξέχασα αυτό; Στον κύκλο επεισοδίων με τον Tom Baker που έδειχνε παλιά η ΕΡΤ. Θυμάμαι αμυδρά κάποιες σκηνές από την σειρά αυτή, αλλά αυτό που θυμάμαι καλά είναι πως την παρακολουθούσα με δέος. Είχε και αυτήν την ψυχεδελική μουσική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 20, 2005 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Αρχική απάντηση από cherryman Πως το ξέχασα αυτό;Στον κύκλο επεισοδίων με τον Tom Baker που έδειχνε παλιά η ΕΡΤ. Θυμάμαι αμυδρά κάποιες σκηνές από την σειρά αυτή, αλλά αυτό που θυμάμαι καλά είναι πως την παρακολουθούσα με δέος. Είχε και αυτήν την ψυχεδελική μουσική. Το καλό είναι ότι μπόρεις να τα βρεις.. Να τα αγοράσεις είτε απλά να τα βρείς.Οι υπότιτλοι δεν έχουν και μεγάλη σημασία μιας και το μισό ζουμί είναι στους αγγλικούς ιδιοματισμούς που πρέπει να τους πίασεις. Όσο για την μουσική είναι τόσο γνωστή σε όλους καθώς και η ιστορία της...Το πρώτο κομμάτι που βγήκε από το 'εργαστήριο' μουσικής του bbc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάϊος 20, 2005 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Είχα βρει περύσι τέτοια εποχή κάποια επεισόδια αλλά ήταν λίγο χάλια καθώς δεν είχε βγει ακόμα η σειρά σε DVD καθώς τότε σχεδιαζότανε και η νέα season που ξεκίνησε μόλις τον Μάρτιο στην Αγγλία. Σαφώς και θα υπάρξει νέα προσπάθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.