skepasti21 Δημοσιεύτηκε 6 ώρες πριν #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 6 ώρες πριν (edited) Βρήκα έναν τύπο στο discord που μένει μόνιμα στην ινδια και μου έκανε έναν Google acc,. βάζοντας και μια κάρτα με Ρουπίες για συνδρομή 2 μήνες. Μου ενεργοποίησε και συνδρομή στο yt premium family και μου λέει ότι: αν θέλω να βάλω στην οικογένεια καποιον ήδη υπάρχον google λογαριασμό, θα πρέπει γυρίσω το region σε Ινδικό, ενώ αν θέλω να προσθέσω ολοκαίνουργιο google acc αυτόν θα πρέπει να τον δημιουργήσω με VPN Ινδίας. Τι φάση δεν βγάζει νόημα όλο αυτό. Γιατί να θέλει VPN ο νέο ενώ θα είναι κομπλέ το παλιό απλά γυρνώντας το σε Ινδία? Έγινε επεξεργασία 6 ώρες πριν από skepasti21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara 6 ώρες πριν #2 Κοινοποίηση 6 ώρες πριν Αυτο που δεν βγαζει νοημα ειναι γιατι καποιος να θελει youtube premium. Ολα τα αλλα βγαζουν. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage 3 ώρες πριν #3 Κοινοποίηση 3 ώρες πριν 3 ώρες πριν, το μέλος skepasti21 έγραψε: Βρήκα έναν τύπο στο discord που μένει μόνιμα στην ινδια και μου έκανε έναν Google acc σε βλεπω πρωταγωνιστη στο επομενο επεισοδιο του Scammer Payback (αυτουνου με το μπλε μαλλι) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 3 ώρες πριν Author #4 Κοινοποίηση 3 ώρες πριν Καλά το δούλεμα το περίμενα οκ, περιμένω τον έναν που θα θελήσει να διαφωτίσει χωρίς ειρωνεία. Εκτός αν έκανα τοοόσο χαζή ερώτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage 2 ώρες πριν #5 Κοινοποίηση 2 ώρες πριν μα ειναι το αυτονοητο ρε συ ειναι δυνατον να εμπιστευτεις καποιον random τυπο που γνωρισες στο discord? Ποσο μαλλον ινδο....τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct 2 ώρες πριν #6 Κοινοποίηση 2 ώρες πριν 3 hours ago, skepasti21 said: Τι φάση δεν βγάζει νόημα όλο αυτό. Γιατί να θέλει VPN ο νέο ενώ θα είναι κομπλέ το παλιό απλά γυρνώντας το σε Ινδία? Κατά σειρά βολικότητας μπορείς να ρωτήσεις: 1. τον Ινδό φίλο σου, που φαίνεται να ξέρει τις λεπτομέρειες 2. Την Google για τους περιορισμούς που έχει βάλει στο YT Premium Λογικοί μου φαίνονται οι περιορισμοί, όπως τους λέει ο Μαχάτμα, αλλά πώς να το πει κανείς με βεβαιότητα; Όντως, όμως. Από όλα τα πράγματα για τα οποία μπορεί κανείς να ρισκάρει να πέσει θύμα απάτης, εσύ επέλεξες YT Premium; Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 2 ώρες πριν #7 Κοινοποίηση 2 ώρες πριν Ε ενταξει οταν γραφεις κατα λεξη: "βρηκα εναν τυπο στο discord που μενει μονιμα ινδια" τι περιμενεις να σου απαντησουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 1 ώρα πριν Author #8 Κοινοποίηση 1 ώρα πριν @BloodMage @acct @icy20 μου την έκανε την δουλειά, δεν έκανε λαμογια (ακόμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara 1 ώρα πριν #9 Κοινοποίηση 1 ώρα πριν Λεμε και μαλακια να γελασουμε λιγο μερες που ειναι. Μην παρεξηγεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts