<hrpn> Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2005 Γεια σας,αντιμετωπιζω ενα σοβαρο προβλημα. οταν το συστημα παει να μπουταρει, εμφανιζεται το μηνυμα NTLDR is missing press ctrl+alt+del to restart. Αυτο δεν εφτιαξε ουτε με repair. Επισης, οταν το CD των windows ειναι μεσα στο cd drive, το συστημα δουλευει κανονικα. Εχετε καμια ιδεα για το το μπορει να φταιει?? Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Μάϊος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Κανονικά το μήνυμα αυτό εμφανίζεται όταν υπάρχει δισκέτα στο flopy η cd στο cdrom.Κοίταξε στο bios μήπως boot-αρει απο λάθος δίσκο η αν κάποιο molex δεν εφαρμόζει σωστά.Μην κάνεις repair, από Recovery Console γράψε " fixboot c: " (χωρίς τα quotes) Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Μάϊος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Επειδή το είχα πάθει και εγώ στο παλιό pc μου,έκανα format και ησύχασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Μάϊος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 google it ! ! ! (NTLDR is missing)Insert the Windows XP bootable CD into the computer. When prompted to press any key to boot from the CD, press any key. Once in the Windows XP setup menu press the "R" key to repair Windows. Log into your Windows installation by pressing the "1" key and pressing enter. You will then be prompted for your administrator password, enter that password. Copy the below two files to the root directory of the primary hard disk. In the below example we are copying these files from the CD-ROM drive letter "E". This letter may be different on your computer.copy e:\i386\ntldr c:\copy e:\i386\ntdetect.com c:\Once both of these files have been successfully copied, remove the CD from the computer and reboot.edit>> αν με το παραμικρο κανουμε φορματ.....καλυτερα να παρουμε playstation Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Μάϊος 19, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Αρχική απάντηση από makio [Σήμερα, στις 00:30] edit>> αν με το παραμικρο κανουμε φορματ.....καλυτερα να παρουμε playstation Eκτός από αυτό,από πριν,ο υπολογιστής κόλλαγε,έβγαζε μπλε οθόνες κ.τ.λ. οπότε για format θα πήγαινε έτσι και αλλιώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Μάϊος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Αρχική απάντηση από daospi Eκτός από αυτό,από πριν,ο υπολογιστής κόλλαγε,έβγαζε μπλε οθόνες κ.τ.λ. οπότε για format θα πήγαινε έτσι και αλλιώς... ναι - οκ αλλα δεν προτεινουμε σε καποιον ετσι απλα φορματ - δεν ειναι παντα ευκολο να ξαναστηνεις παλι απο την αρχη το μηχανημα ή τα προγ/τα ή τελος παντων προσπαθωντας να βρεις κι αλλες λυσεις μαθαινεις και κατι στην πορεια....στο πισι μου εχω να κανω φορματ πανω απο 8 μηνες.... (XP/SP1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Μάϊος 20, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Αρχική απάντηση από makio [Σήμερα, στις 00:53] ναι - οκ αλλα δεν προτεινουμε σε καποιον ετσι απλα φορματ - δεν ειναι παντα ευκολο να ξαναστηνεις παλι απο την αρχη το μηχανημα ή τα προγ/τα ή τελος παντων προσπαθωντας να βρεις κι αλλες λυσεις μαθαινεις και κατι στην πορεια.... στο πισι μου εχω να κανω φορματ πανω απο 8 μηνες.... (XP/SP1) Δε πρότεινα να κάνει format όπως είδες.Απλώς ανέφερα τι έκανα στο συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετώπισα.Του είπα μια λύση,η οποία δεν είναι και η μοναδική..Στο δικό μου,είχα να του κάνω 1,5 χρόνο.Δε πήγαινε άλλο. Αρχική απάντηση από daospi Επειδή το είχα πάθει και εγώ στο παλιό pc μου,έκανα format και ησύχασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Μάϊος 20, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 copy ntldr, ntdetect.com και boot.ini από παρόμοιο σύστημα και είσαι ΟΚ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
<hrpn> Μάϊος 20, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Μάϊος 20, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 να πάρεις Ι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.