serpico75 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2024 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2024 Καλησπέρα σε όλους. Τις τελευταίες 3 ημέρες, κάνουν τα w7 κάτι επανεκκινήσεις με BSOD λίγων δευτερολέπτων να προηγείται πριν την επανεκκίνηση. Απ' ό,τι γκουγκλαρα, μια πιθανή αιτία είναι η η RAM. Έχω 2 modules στη μητρική (2 x 2048MB). Το σύνολο 4GB RAM. Έβαλα να τσεκαρω πριν λίγο μαζί και τα δύο modules, όπως ακριβώς όταν δουλεύει ο υπολογιστής. Πέρασε το πρώτο pass χωρίς error. Εάν ήταν θέμα μνήμης, δεν θα έπρεπε να μου έχει βγάλει το Memtest86+ έστω και ένα λάθος αφού ολοκλήρωσε το 100% του scan? Υπάρχει περίπτωση να μη βρει error στο πρώτο scan, και να βρει σε επόμενο; Πώς δουλεύει αυτό το πρόγραμμα-scanner; Κάποια συμβουλή; Σας ευχαριστώ!
serpico75 Δεκέμβριος 17, 2024 Author #2 Δεκέμβριος 17, 2024 Πριν λίγο ολοκληρώθηκε καί το δεύτερο pass: no errors Ίσως δεν είναι θέμα ram, και δεν εμφανίζοντα λάθη. Υπάρχει πιθανότητα να έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό (απ' όσο θυμάμαι από περιπτώσεις στο παρελθόν).
poulinos Δεκέμβριος 19, 2024 #4 Δεκέμβριος 19, 2024 (edited) On 12/17/2024 at 3:08 PM, serpico75 said: Καλησπέρα σε όλους. Τις τελευταίες 3 ημέρες, κάνουν τα w7 κάτι επανεκκινήσεις με BSOD λίγων δευτερολέπτων να προηγείται πριν την επανεκκίνηση. Απ' ό,τι γκουγκλαρα, μια πιθανή αιτία είναι η η RAM. Έχω 2 modules στη μητρική (2 x 2048MB). Το σύνολο 4GB RAM. Έβαλα να τσεκαρω πριν λίγο μαζί και τα δύο modules, όπως ακριβώς όταν δουλεύει ο υπολογιστής. Πέρασε το πρώτο pass χωρίς error. Εάν ήταν θέμα μνήμης, δεν θα έπρεπε να μου έχει βγάλει το Memtest86+ έστω και ένα λάθος αφού ολοκλήρωσε το 100% του scan? Υπάρχει περίπτωση να μη βρει error στο πρώτο scan, και να βρει σε επόμενο; Πώς δουλεύει αυτό το πρόγραμμα-scanner; Κάποια συμβουλή; Σας ευχαριστώ! δυσκολο εως απιθανο. bios update τυπικα.τσεκ τον δισκο μηπως ειναι τιποτα πιτα σε bad sectors.μετα τροφοδοτικο ειδικα αν ειναι noname Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 19, 2024 από poulinos 1
Recommended Posts