trixx 10 ώρες πριν #41 Κοινοποίηση 10 ώρες πριν 20 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Drivers για intel εχει περασει; Ειναι ενεργοποιημενο στο bios; Η καρτα πρεπει να βγει τελειως απο την μητρικη, συνεχιζει να την βλεπει και ας μην εχει ρευμα πανω. @trixx Το προβλημα του δεν ειναι οτι δεν εχει σημα. Ειναι οτι αντι για standby κατευθειαν του βγαζει πρωτα check signal (που ειναι λογικο) και μετα απο καποια λεπτα η οθονη κλεινει. (Παλι λογικο) Ναι , γι αυτο ειπα πιο πριν να δοκιμασει εστω σε μια tv να συνδεσει το pc , αν και δε βλεπω προβλημα στο μονιτορ το οποιο ειναι λογικο να σβησει τη στιγμη που δεν δεχεται κανενα σημα. Απο το '17 μεχρι σημερα και αν εχει λειωσει καποια στιγμη σε κανα game χλωμη η κατασταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon_says 9 ώρες πριν Author #42 Κοινοποίηση 9 ώρες πριν 1 ώρα πριν, το μέλος trixx έγραψε: Αν εχεις θεμα και με τα γραφικα του cpu τοτε δοκιμαζεις σε αλλη οθονη η τηλεοραση να δεις αν παιρνεις εικονα , κανε και μια προσπαθεια μηπως μπαινεις στο bios (αν και δε νομιζω) , κανε ενα ελεγχο το καλωδιο μηπως δεν κουμπωσε καλα , εκτος αν ειναι τελειως κατι νεκρο οπως η μητρικη η το τροφοδοτικο σου σωστα δεν νοιμιζεις ,οταν ειχα συνδεδεμενο το μονιτορ στις 2 απο τα 3 hdmi port με σφυρι να βαραγα το f2 δεν εμπαινε bios για τον λογο οτι δεν εκανε display τιποτα εκτος απο το καταραμενο check signal cable θα προσπαθησω για την συνδεση στην τηλεοραση και θα επανελθω αν ξεχασουμε ολα τα αλλα και μεινουμε στο πως ειμαι τωρα , δηλαδη εχω boot screen αλλα με το που κλεινω το pc βγαινει το csb (που δεν ειναι λογικο να γινεται οπως λει ο φιλος ,γιατι αν ηταν τοτε ΓΙΑΤΙ οταν συνδεω το Monitor στο display port τοτε δεν εχω μεν boot screen αλλα οταν εκλεινα το pc to monitor εμπαινε κατευθειαν σε sleep mode και καμια ενδειξη csb Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara 9 ώρες πριν #43 Κοινοποίηση 9 ώρες πριν 25 λεπτά πριν, το μέλος trixx έγραψε: Απο το '17 μεχρι σημερα και αν εχει λειωσει καποια στιγμη σε κανα game χλωμη η κατασταση Και τι να εχει παθει? Αφου λεει οτι το pc μια χαρα δουλευει απλα δεν μπαινει standby η οθονη οταν κλεινει. Δυσκολα θα βγει ακρη και αυτο το θεμα ειναι τρομερα σπαστικο. Το ειχα παθει πριν δυο χρονια που εδινα τα parts του pc. Εβγαλα το ρευμα απο την καρτα, ξεχασα αλλαξω το απο που να παιρνει σημα στο bios και μετα δεν εβγαζε εικονα ουτε απο την καρτα ουτε απο την μητρικη. Τελικα τα εδωσα και ολα δουλευουν μια χαρα εκει που πηγαν. Αντε βγαλε ακρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon_says 9 ώρες πριν Author #44 Κοινοποίηση 9 ώρες πριν 6 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Και τι να εχει παθει? Αφου λεει οτι το pc μια χαρα δουλευει απλα δεν μπαινει standby η οθονη οταν κλεινει. Δυσκολα θα βγει ακρη και αυτο το θεμα ειναι τρομερα σπαστικο. Το ειχα παθει πριν δυο χρονια που εδινα τα parts του pc. Εβγαλα το ρευμα απο την καρτα, ξεχασα αλλαξω το απο που να παιρνει σημα στο bios και μετα δεν εβγαζε εικονα ουτε απο την καρτα ουτε απο την μητρικη. Τελικα τα εδωσα και ολα δουλευουν μια χαρα εκει που πηγαν. Αντε βγαλε ακρη. οταν το εδωσες που λες δεν ειχε to bios επιλογη auto h cpu h gpu? εμενα ειναι στο auto και εχτες που εγινε η συνδεση με μητρικη δοκιμαστηκε και με auto και με απο cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara 9 ώρες πριν #45 Κοινοποίηση 9 ώρες πριν 2 λεπτά πριν, το μέλος Simon_says έγραψε: οταν το εδωσες που λες δεν ειχε to bios επιλογη auto h cpu h gpu? εμενα ειναι στο auto και εχτες που εγινε η συνδεση με μητρικη δοκιμαστηκε και με auto και με απο cpu Και που τα ειχε λες και ακουγε? Οτι και να εβαζες μετα το boot δεν εστελνε σημα. Check signal και εσβηνε μετα. Ολα αυτα γιατι δεν βγηκε η καρτα απο το pcie. Που κανονικα απλα επρεπε να βγαλει σημα απο την μητρικη αλλα γυρευε τι σκαλωμα εφαγε μετα και δεν εβλεπε τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon_says 9 ώρες πριν Author #46 Κοινοποίηση 9 ώρες πριν 1 λεπτό πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Και που τα ειχε λες και ακουγε? Οτι και να εβαζες μετα το boot δεν εστελνε σημα. Check signal και εσβηνε μετα. Ολα αυτα γιατι δεν βγηκε η καρτα απο το pcie. Που κανονικα απλα επρεπε να βγαλει σημα απο την μητρικη αλλα γυρευε τι σκαλωμα εφαγε μετα και δεν εβλεπε τιποτα. καταλαβα! Just now, το μέλος Simon_says έγραψε: καταλαβα! για αυτο οταν ειχα παει την καρτα για ελεγχο θυμαμαι οτι εκκινουσα τον υπολογιστη και τιποτα και σε καποια φαση τζουπ display και λεω what? τι εγινε τωρα , εχω μπλεξειιιιι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct 9 ώρες πριν #47 Κοινοποίηση 9 ώρες πριν 28 minutes ago, Simon_says said: σωστα δεν νοιμιζεις ,οταν ειχα συνδεδεμενο το μονιτορ στις 2 απο τα 3 hdmi port με σφυρι να βαραγα το f2 δεν εμπαινε bios για τον λογο οτι δεν εκανε display τιποτα εκτος απο το καταραμενο check signal cable Στο BIOS μπαίνεις και χωρίς οθόνη συνδεδεμένη. Δεν έχει καμία σημασία αν βλέπεις ή δε βλέπεις. Από την αρχή του θέματος ερμηνεύεις πολλές φυσιολογικές συμπεριφορές του υπολογιστή ως προβληματικές. Αν καρφώσεις από τη οθόνη το input στο σωστό HDMI/DP και συνδέσεις το σωστό output από τον υπολογιστή, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα λυθούν τα προβλήματά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon_says 9 ώρες πριν Author #48 Κοινοποίηση 9 ώρες πριν 2 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε: Στο BIOS μπαίνεις και χωρίς οθόνη συνδεδεμένη. Δεν έχει καμία σημασία αν βλέπεις ή δε βλέπεις. Από την αρχή του θέματος ερμηνεύεις πολλές φυσιολογικές συμπεριφορές του υπολογιστή ως προβληματικές. Αν καρφώσεις από τη οθόνη το input στο σωστό HDMI/DP και συνδέσεις το σωστό output από τον υπολογιστή, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα λυθούν τα προβλήματά σου. Πως μπορω να κανω πχ καποια αλλαγη στπ bios χωρις να εχω display του bios δεν ξερω πως γινεται αν θες μου λες οσων αφορα την gpu ποιος ειναι το σωστο και το λαθος output? Eιναι φυσιολογικη συμπεριφορα στις 2 απο τις 3 θυρες hdmi να μην εχω display και στην 3 να εχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon_says 8 ώρες πριν Author #49 Κοινοποίηση 8 ώρες πριν (edited) 1 ώρα πριν, το μέλος Simon_says έγραψε: οσων αφορα την gpu ποιος ειναι το σωστο και το λαθoς output? γιατι λες γενικα για υπολογιστη Eιναι φυσιολογικη συμπεριφορα στις 2 απο τις 3 θυρες hdmi να μην εχω display και στην 3 να εχω? εκινηση χωρις gpu απο cpu η μητρικη δειχνει οτι bootari αλλα δεν εχω display συν οτι αναβει το vga led της μητρικης ξερει κανει γιατι μου το βγζει αυτο? (Intel® 7th-10th Gen Processor Graphics - Windows) Έγινε επεξεργασία 7 ώρες πριν από Simon_says Link to comment Share on other sites More sharing options...
trixx 5 ώρες πριν #50 Κοινοποίηση 5 ώρες πριν 2 ώρες πριν, το μέλος Simon_says έγραψε: εκινηση χωρις gpu απο cpu η μητρικη δειχνει οτι bootari αλλα δεν εχω display συν οτι αναβει το vga led της μητρικης ξερει κανει γιατι μου το βγζει αυτο? (Intel® 7th-10th Gen Processor Graphics - Windows) Αυτο προφανως εχει να κανει με τα drivers του cpu για τα γραφικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara 3 ώρες πριν #51 Κοινοποίηση 3 ώρες πριν Θελετε να με κανετε να ξαναπερασω τα ιδια ετσι? (oohhhh the horrors) Μην το κανεις μεσα απο το προγραμμα, δεν υπαρχει περιπτωση να βρει τιποτα. Κατεβασε τους κατευθεια. intel uhd 630 θες. Ακομα και ετσι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να σου βγαζει error στο install. Πρεπει να googlαρεις το error και θα σου βγαλει τι πρεπει να κανεις. Αφου γινει, κανε ενα restart που θα σου πει και αφου μπεις στο bios, επιλεγεις CPU και οσο μπουταρει εσυ κανεις τις προσευχες σου να βγαλει σημα. Μπορει να μην παρει με την πρωτη, συνεχισε μεχρι να βγει. (the horrors the horroooorssss) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon_says 2 ώρες πριν Author #52 Κοινοποίηση 2 ώρες πριν (edited) 17 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Θελετε να με κανετε να ξαναπερασω τα ιδια ετσι? (oohhhh the horrors) Μην το κανεις μεσα απο το προγραμμα, δεν υπαρχει περιπτωση να βρει τιποτα. Κατεβασε τους κατευθεια. intel uhd 630 θες. Ακομα και ετσι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να σου βγαζει error στο install. Πρεπει να googlαρεις το error και θα σου βγαλει τι πρεπει να κανεις. Αφου γινει, κανε ενα restart που θα σου πει και αφου μπεις στο bios, επιλεγεις CPU και οσο μπουταρει εσυ κανεις τις προσευχες σου να βγαλει σημα. Μπορει να μην παρει με την πρωτη, συνεχισε μεχρι να βγει. (the horrors the horroooorssss) κατεβασαν τα windows update εγραφε intel display και την version Νομιζω , αμα χρειαστει θα ανατρεξω στο μελλον στο ποστ σου και θα το ξαναδω εχω αλλη ερωτηση βγαζω απο το μονιτορ to hdmi καλωδιο που πηγαινε στο pc ok! συνεχιζει το csc να φενεται οκ? οκ λογικο ψαχνει να βρει σημα μιας και ειναι στο ρευμα! ειχα παρει προχτες νομιζω το εχω αναφερει ενα καλωδιο απο hdmi se display port με το που το συνδεω στο hdmi του monitor γιατι στο καπακι εξαφανιζεται το csc? και γιατι οταν το συνδεω στο diplay port του pc kai ton κλεινω στο καπακι! μπαινει σε sleep mode? Ουτε csc ουτε τιποτα οπως πριν?? (βεβαια δεν εμφανιζεται το boot screen σε αυτην την περιπτωση οταν ανοιγω το pc αλλα οκ μπορω να το συνιθησω) Έγινε επεξεργασία 2 ώρες πριν από Simon_says Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts