Simon_says Δημοσιεύτηκε Χθες στις 12:07 πμ #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Χθες στις 12:07 πμ (edited) καλησπερα , η καρτα γραφικων ειχε 3 hdmi ports 1 display port και ενα dvi d και στις 3 θυρες hdmi που εχουν δοκιμαστει με 2 hdmi καλωδια γινονται τα εξης , και στα 3 ports οταν κλεινω το pc μου Βγαζει η οθόνη check signal cable και μετα απο μερικα λεπτα κλείνει εντελώς., οχι sleep mode που αναγοβηνει το φωτακι της οθονης , 2) στα 2 Ports οταν ανοιγω το pc δεν φενεται αυτου που σου βγαζει την μαρκα της μητρικης και το press f2 για bios ,μπαινει κατευθειαν στα windows και επισης αναβει to vga led πανω στην μητρικη (asus b460 plus tuf gaming) 3) στο τριτο hdmi port μπαινει κανονινικα κομπλε φενεται και το f3 or delete για bios klp ,αλλα και παλι οταν κλεινω το pc βγαζει το μονιτορ check signal cable kai meta απο μερικα λεπτα κλεινει εντελως λαμπακι μονιμα αναμενο. δοκιμασα με καλωδιο απο display port se hdmi οπου σε αυτην την περιπτωση παλι δεν βλεπω οταν ανοιγω το pc τα περι bios ,αλλα οταν κλεινω το pc κατευθειαν το μονιτορ μπαινει σε sleep mode και δεν βγαζει κανενα signa cable , κοντευω να χασω και τα λιγα μαλια που εχω εχω δοκιμασει ολα τα τυπικα αλλα σκοταδι ,εγω νομιζω οτι το προβλημα ειναι η καρτα αλλα και αυτο με διχαζει γιατι ποτε δεν εχει ζοριστει και οι θερμοκρασιες ειναι νορμαλ Δυστυχώς για μενα δεν εχω αλλη ιοθονη η καρτα γραφικων για δοκιμές . ΓΝΩΜΕΣ??? Έγινε επεξεργασία Χθες στις 12:18 πμ από Simon_says Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Χθες στις 05:03 πμ #2 Κοινοποίηση Χθες στις 05:03 πμ Που ακριβως ειναι το προβλημα; Την οθονη την κλεινεις εσυ. Αν δεν το κανεις βγαζει check signal. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Χθες στις 05:57 πμ #3 Κοινοποίηση Χθες στις 05:57 πμ Δεν ειναι προβλημα καρτας γραφικων 100% Τσεκαρε στις ρυθμισεις της οθονης. Λογικα ειναι ενεργοποιημενη καποια ρυθμηση power saving που μετα απο καποια λεπτα σου σβήνει την οθονη, και οταν ανοιγεις το πισι αργει να ανοιξει η οθονη και ετσι δεν προλαβαινεις να δεις το boot screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon_says 19 ώρες πριν Author #4 Κοινοποίηση 19 ώρες πριν 6 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Που ακριβως ειναι το προβλημα; Την οθονη την κλεινεις εσυ. Αν δεν το κανεις βγαζει check signal. οταν εκλεινα το pc ΠΑΝΤΑ η οθονη εμπαινε κατευθειαν σε sleep mode και ουτε εβγαζε check signal cable, ουτε η οθονη εκανε shut down απο μονη της , οπως εχτες (κλεινω το pc οθονη εβγαλε το signal cable για καποια λεπτα μετα εφυγε αυτο και μπηκε η οιονη σε sleep mode ,και σημερα η οθονη ειχε κλεισει εντελως ,αυτα δεν γινοντουσαν! επισης οταν η οθονη σευνδεεται με τις 2 hdmi υποδοχες της gpu εχει αλλη συμπεριφορα η οθονη ,οταν συνδεεται με την 3 hdmi υποδοχη της gpu εχει αλλη συμπεριφορα η οθονη , οταν συνδεεται με το display port της gpu εχει αλλη συμπεριφορα. εκει ειναι το προβλημα! 5 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Δεν ειναι προβλημα καρτας γραφικων 100% Τσεκαρε στις ρυθμισεις της οθονης. Λογικα ειναι ενεργοποιημενη καποια ρυθμηση power saving που μετα απο καποια λεπτα σου σβήνει την οθονη, και οταν ανοιγεις το πισι αργει να ανοιξει η οθονη και ετσι δεν προλαβαινεις να δεις το boot screen τωρα που το ειπες πηγα και ειδα οτι ενα off timer λεγεται ηταν στο on το εβαλα στο off μπας και αλλα δεν νομιζω! , δεν βγαζει νοημα το πως εχει διαφορετικη αντιδραση η οθονη οταν συνδεεται με καθε port της gpu ξεχωριστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara 19 ώρες πριν #5 Κοινοποίηση 19 ώρες πριν (edited) 8 λεπτά πριν, το μέλος Simon_says έγραψε: οταν εκλεινα το pc ΠΑΝΤΑ η οθονη εμπαινε κατευθειαν σε sleep mode και ουτε εβγαζε check signal cable, ουτε η οθονη εκανε shut down απο μονη της , οπως εχτες (κλεινω το pc οθονη εβγαλε το signal cable για καποια λεπτα μετα εφυγε αυτο και μπηκε η οιονη σε sleep mode ,και σημερα η οθονη ειχε κλεισει εντελως ,αυτα δεν γινοντουσαν! επισης οταν η οθονη σευνδεεται με τις 2 hdmi υποδοχες της gpu εχει αλλη συμπεριφορα η οθονη ,οταν συνδεεται με την 3 hdmi υποδοχη της gpu εχει αλλη συμπεριφορα η οθονη , οταν συνδεεται με το display port της gpu εχει αλλη συμπεριφορα. εκει ειναι το προβλημα! Δεν υπαρχει καποιο προβλημα φιλε μου. Ετσι πρεπει να δουλευει. Αν δεν σου αρεσει κοιτα τις ρυθμισεις της οθονης και αλλαξε οτι δεν σου κανει. Επισης, την οθονη δεν την αφηνουμε ποτε ανοιχτη. Παντα την κλεινουμε απο το κουμπι της. Πες μας και ποια ειναι η οθονη. Έγινε επεξεργασία 19 ώρες πριν από fatalara 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage 19 ώρες πριν #6 Κοινοποίηση 19 ώρες πριν 1 λεπτό πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Επισης, την οθονη δεν την αφηνουμε ποτε ανοιχτη. Παντα την κλεινουμε απο το κουμπι της. Γιατι? Αφου μπαινει σταντ μπάι, γιατι να την κλεισεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon_says 19 ώρες πριν Author #7 Κοινοποίηση 19 ώρες πριν 8 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Γιατι? Αφου μπαινει σταντ μπάι, γιατι να την κλεισεις ακριβως! αυτο το εχω ακουσει απο παλια , οτι και καλα για να μην χαλασει απο αυτο η οθονη οπου εγω sorry δεν το πιστευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage 19 ώρες πριν #8 Κοινοποίηση 19 ώρες πριν δεν χαλαει αλλα δεν υπαρχει λογος να την ανοιγοκλεινεις καθε φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon_says 18 ώρες πριν Author #9 Κοινοποίηση 18 ώρες πριν 5 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Δεν ειναι προβλημα καρτας γραφικων 100% Τσεκαρε στις ρυθμισεις της οθονης. Λογικα ειναι ενεργοποιημενη καποια ρυθμηση power saving που μετα απο καποια λεπτα σου σβήνει την οθονη, και οταν ανοιγεις το πισι αργει να ανοιξει η οθονη και ετσι δεν προλαβαινεις να δεις το boot screen το τσεκαρα παλι βγαζει to check signal cable , το οτι δεν προλαβαινω να δω το boot screen λογω καποιου τιμερ που λες δεν ισχυει , γιατι το boot screen to βλεπω κανονικα οταν η οθονη ειναι συνδεδεμενη με την μια απο τις 3 θυρes hdmi της gpu χωρια που αναβει τοτε και το gpu led της mobo Just now, το μέλος Simon_says έγραψε: το τσεκαρα παλι βγαζει to check signal cable , το οτι δεν προλαβαινω να δω το boot screen λογω καποιου τιμερ που λες δεν ισχυει , γιατι το boot screen to βλεπω κανονικα οταν η οθονη ειναι συνδεδεμενη με την μια απο τις 3 θυρes hdmi της gpu χωρια που αναβει τοτε και το gpu led της mobo οταν ειναι συνδεδεμενη δηλαδη με τις αλλες 2 θυρες hdmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage 18 ώρες πριν #10 Κοινοποίηση 18 ώρες πριν παντος αυτο που περιγράφεις δεν ειναι βλαβη. ειναι μια περίεργη συμπεριφορά που θεωρώ πως οφείλεται σε κάποια ρύθμιση της οθόνης βρες μια αλλη οθονη απο εναν φιλο σου για παράδειγμα να την δοκιμάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara 18 ώρες πριν #11 Κοινοποίηση 18 ώρες πριν (edited) 41 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Γιατι? Για να φυγει το ρευμα απο το πανελ. Γενικα βοηθαει στο longevity και στην διατηρηση των σωστων χρωματων. 30 λεπτά πριν, το μέλος Simon_says έγραψε: οτι και καλα για να μην χαλασει απο αυτο η οθονη οπου εγω sorry δεν το πιστευω Το τι πιστευεις με το τι ισχυει ειναι δυο διαφορετικα πραγματα. Διαλεξε και παρε. Σου ξανα λεω, για να σε βοηθησουμε καλυτερα θελουμε μοντελο οθονης και τις ρυθμισεις που εχεις απο το bios η τις ρυθμισεις ενεργειας απο το pc. Έγινε επεξεργασία 18 ώρες πριν από fatalara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon_says 18 ώρες πριν Author #12 Κοινοποίηση 18 ώρες πριν 16 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: παντος αυτο που περιγράφεις δεν ειναι βλαβη. ειναι μια περίεργη συμπεριφορά που θεωρώ πως οφείλεται σε κάποια ρύθμιση της οθόνης βρες μια αλλη οθονη απο εναν φιλο σου για παράδειγμα να την δοκιμάσεις εχω εναν αλλα ειναι δυσκολος ανθρωπος για κατι τετοιες εξυπηρετησεις , i will try Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage 18 ώρες πριν #13 Κοινοποίηση 18 ώρες πριν 8 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Για να φυγει το ρευμα απο το πανελ. Γενικα βοηθαει στο longevity και στην διατηρηση των σωστων χρωματων. στο stand by δεν παιρνει ρευμα το πανελ και ειδικα στις oled προτεινουν να το αφηνεις stand by γιατι κανει το pixel refresh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon_says 18 ώρες πριν Author #14 Κοινοποίηση 18 ώρες πριν 21 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Για να φυγει το ρευμα απο το πανελ. Γενικα βοηθαει στο longevity και στην διατηρηση των σωστων χρωματων. Το τι πιστευεις με το τι ισχυει ειναι δυο διαφορετικα πραγματα. Διαλεξε και παρε. Σου ξανα λεω, για να σε βοηθησουμε καλυτερα θελουμε μοντελο οθονης και τις ρυθμισεις που εχεις απο το bios η τις ρυθμισεις ενεργειας απο το pc. δεν υπαρχει παντα μαυρο η ασπρο δυστηχως. S24F350F 24" PLS Full HD Monitor ρυθμισεις bios απο pc ειναι τα defult Just now, το μέλος Simon_says έγραψε: δεν υπαρχει παντα μαυρο η ασπρο δυστηχως. S24F350F 24" PLS Full HD Monitor ρυθμισεις bios και pc ειναι τα defult 1 λεπτό πριν, το μέλος Simon_says έγραψε: δεν υπαρχει παντα μαυρο η ασπρο δυστηχως. S24F350F 24" PLS Full HD Monitor ρυθμισεις bios απο pc ειναι τα defult does it make sense αλλη συμπεριφορα να εχει η οθονη οταν ειναι συνδεδεμένη με τις 2 θυρες hdmi της gpu και αλλη συμεριφορα με την 3 hdmi θυρα? αυτο θα θελα να ξερω Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage 18 ώρες πριν #15 Κοινοποίηση 18 ώρες πριν ποια καρτα γραφικων εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon_says 18 ώρες πριν Author #16 Κοινοποίηση 18 ώρες πριν 4 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: ποια καρτα γραφικων εχεις? gta 1050 2gb g1 gaming Just now, το μέλος Simon_says έγραψε: gtx 1050 2gb g1 gaming Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon_says 17 ώρες πριν Author #17 Κοινοποίηση 17 ώρες πριν 33 λεπτά πριν, το μέλος Simon_says έγραψε: gta 1050 2gb g1 gaming την οποια κιολας πριν απο μερικες μερες την ειχα παει σε να μαγαζι για ελεγχο και μου ειπαν οτι δουλευει , αλλα δεν μπορω να ξερω και δεν ρωτησα αν τεσταραν ολες τις θυρες πχ , μενω στο ειπαν οτι δουλευει μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara 16 ώρες πριν #18 Κοινοποίηση 16 ώρες πριν Δεν ειναι ολες οι θυρες το ιδιο. Το boot το βλεπεις μονο απο τις primary. Στο bios μπορεις να αλλαξεις αν θα ειναι η vga η η μητρικη αλλα στην vga δεν μπορεις να επιλεξεις τι και πως, το κανει μονο του. Εκει που σου δειχνει το boot ειναι primary θυρες. Το μονο θεμα που βλεπω εγω ειναι γιατι δεν μπαινει σε standby η οθονη. Δε θα βγαλεις ακρη θεωρω και δεν εχει να κανει με το hardware κατα 95%. Στην τελικη, δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Βαλε το καλωδιο στη θυρα που σου δειχνει το bios και κλεινε την οθονη. 2 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: στο stand by δεν παιρνει ρευμα το πανελ και ειδικα στις oled προτεινουν να το αφηνεις stand by γιατι κανει το pixel refresh Ναι και να κανουμε degrade στο πανελ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon_says 14 ώρες πριν Author #19 Κοινοποίηση 14 ώρες πριν 2 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Δεν ειναι ολες οι θυρες το ιδιο. Το boot το βλεπεις μονο απο τις primary. Στο bios μπορεις να αλλαξεις αν θα ειναι η vga η η μητρικη αλλα στην vga δεν μπορεις να επιλεξεις τι και πως, το κανει μονο του. Εκει που σου δειχνει το boot ειναι primary θυρες. Το μονο θεμα που βλεπω εγω ειναι γιατι δεν μπαινει σε standby η οθονη. Δε θα βγαλεις ακρη θεωρω και δεν εχει να κανει με το hardware κατα 95%. Στην τελικη, δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Βαλε το καλωδιο στη θυρα που σου δειχνει το bios και κλεινε την οθονη. Ναι και να κανουμε degrade στο πανελ. για να το σιγουρεψω μπορω μεσα απο το bios να επιλεξω ποια θυρα hdmi της gpu θα ειναι primary? για να το ψαξω, γιατι εφοσον στην θυρα hdmi της gpu Που το εχω τωρα μου δειχνει το boot screen τοτε οκ να το δω, βασικα τωρα οπως ειναι αν δεν μου εβγαζε το check signal Που βγαζε θα ηταν μια χαρα! γιατι ποτε οσο την εχω δεν το εκανε! το μονιτορ εχω πει ισως δεν το εκανα εγω κατανοητο, οτι μπαινει σε sleep mode αλλα μετα απο καποια λεπτα βλεποντας στο μονιτορ to check signal cable τωρα οπωε ειναι δεν μπορω να κατανοησω αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara 13 ώρες πριν #20 Κοινοποίηση 13 ώρες πριν Δεν μπορεις να επιλεξεις τι θα κανει η καρτα. Μονο αν θα παιρνει απο την μητρικη η απο την καρτα. Δεν υπαρχει κατι περιεργο σε αυτο που κανει η οθονη παντως. Ολες οι οθονες αν κλεισεις το pc και δεν κλεισεις την οθονη θα βγαλουν check signal και μετα θα μπουν standby. Μονο αν βαλεις το pc standby μπαινει και η οθονη μαζι. Τωρα εσενα γιατι το κανει και στο κλεισιμο δεν ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts