Jump to content

Πληκτρολόγιο καλό

fonzi

Recommended Posts

Κάποτε στην Αγγλία δούλευα σε sun και dell μηχανήματα όπου είχαν εκπληκτικά σε αίσθηση πληκτρολόγια.

Νομίζω ότι γενικά υπάρχουν 2 τεχνολογίες (διακόπτες στα πλήκτρα ή ελάσματα). Πάντως αυτά που προανέφερα ήταν το κατι άλλο. Υπάρχουν εδώ πληκτρολόγια μαλακά και ταυτόχρονα με αίσθηση στο πάτημα?

αυτό που μου περιγράφεις μου θυμίζει αρκετα το σετάκι μου.microsoft wireless desktop elite.είναι παλιό όμως και δεν ξέρω αμα μπορείς να το βρείς.το πληκτρολόγιο είναι απίστευτο(εχω κάνει αρκετές εργασίες)

Αρχική απάντηση από fonzi [Χθες, στις 20:47]

Exei ελληνικούς χαρακτήρες?

Όχι.

Και εγώ αυτό έχω εδώ και 5 μήνες και μπορώ να πω ότι έιμαι ευχαριστημένος. Αλλη αίσθηση στα πλήκτρα! Όσο για τα ελληνικά στην αρχή είχα πρόβλημα αλλά μετά το έμαθα. Δεν είναι και τίποτα σπουδαίο.:)

Nα ρωτήσω κάτι γενικότερο:

Επειδή ποτε δεν έχω πάρει ασύρματη συσκευή (ποντίκι, πληκτρολόγιο) είναι κάτι που πρέπει να προσέξω;

πχ

1) χάνουν τα ασύρματα ποντίκια σε χρόνο απόκρισης;

2) οι Bluetooth είναι προτιμότερες συσκευές;

3) Υπάρχει κίνδυνος στην υγεία από τις συχνότητες που εκπέμπουν;

Δεν ξερω τις απαντησεις στα 3 ερωτηματα που θετεις, αλλα κατι που θα πρεπει να προσεξεις οσον αφορα την αγορα wireless mouse ειναι να εχει "βαση ir - φορτιστη" γιατι θα χαλασεις μια περιουσια στις μπαταριες... (ειδικα αν ειναι κ optical).

Αρχική απάντηση από fonzi

1) χάνουν τα ασύρματα ποντίκια σε χρόνο απόκρισης;

Εγώ που χρησιμοποιώ το wireless optical 2.0 για κάνα μήνα , δεν μπορώ να πώ ότι χάνει καθόλου , μόνο αν το πλησιάσω πολύ κοντά στον δέκτη

Έγώ πάλι είδα στην έκθεση στην Θεσσαλονίκη ένα πληκτρολόγιο φωτιζώμενο στα πλήκτρά με μπλε ηλεκτρικ και αφή (αίσθηση) όπως αυτά που έχουν τα laptop. Αλλο πράγμα πραγματικά θεεϊκό

Υπάρχουν τέτοια πληκτρολόγια fonzi αλλά θα έχουν λεφτά μόνο και κ μόνο για τα φώτα!

αν σου άρεσαν εκείνα πήγαινε σε κανα αντιπρόσωπο της DELL και πάρε ένα.

Αν θες να πάρεις ασύρματο μην δώσεις λίγα χρήματα καθώς πιστεύω θα πάρεις μούφα. Ειδικά αν πρόκειται κα για κανένα FPS game τότε πρέπει να πάρεις κάτι καλό. Κοίτα λίγο τα reviews του Thelab. Θα βρεις τα περισσότερα της σειράς MX της LOgitech.

Εγώ πρότείνω logitech mx900 σε σετάκι με το keyboard. Είναι από τα καλύτερα που μπορείς να πάρεις τώρα. Το laser δεν ξλερω τι λέει.

Και κάτι που νομίζω εγώ είναι πως τα bluetooth είναι λίγο πιο γρήγορα από ta RF ασύρματα αλλά μ,πορεί να είναι λάθος

Λέω να μην πάρω ασύρματο.

Το Bluetooth κατ'αρχας δεν εκπεμπει καμια ακτινοβολια επιβλαβη για τον οργανισμο, γι'αυτο προτεινεται αλλωστε και για την χρηση στα handsfree των κινητων τηλεφωνων. Απο εκει και περα, κι εγω οταν εψαχνα πληκτρολογιο εκανα μια μικρη ερευνα αγορας για το πιο αθορυβο και καλυτερο σε αισθηση, και η αποψη μου στο θεμα ειναι οτι τα logitech ειναι ΜΑΚΡΑΝ καλυτερα απο τα αντιστοιχα MS.

Exεις εμπιστοσύνη δηλαδή σε όσα λένε για μη επικινδυνότητα των bluetooth κλπ;

Αισιόδοξος άνθρωπος είσαι...

Οχι στοιχεία δεν έχω αλλά σίγουρα οι ενσύρματες συσκευές είναι λιγότερο (ή εξίσου αν θές) επιβλαβείς. Αρα γιατί να ρισκάρω;

Exεις εμπιστοσύνη δηλαδή σε όσα λένε για μη επικινδυνότητα των bluetooth κλπ;

Αισιόδοξος άνθρωπος είσαι...

Οχι στοιχεία δεν έχω αλλά σίγουρα οι ενσύρματες συσκευές είναι λιγότερο (ή εξίσου αν θές) επιβλαβείς. Αρα γιατί να ρισκάρω;

Επειδη εχω δει μελετη σχετικα του ΑΠΘ για τις συγκεκριμενες συσκευες, οπου στην μελετη υπηρχε και συσκευη μετρησης της ακτινοβολιας, μπορω να σου πω οτι χρησιμοποιωντας bluetooth handsfree ειναι σαν να εχεις το κινητο κλειστο.

Επισης, ανεφερθηκε οτι οταν ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ στο κινητο η ακτινοβολια απο αυτο ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ δραματικα

Sorry για το :OT:

Αρχική απάντηση από Black_Maba

Δεν ξερω τις απαντησεις στα 3 ερωτηματα που θετεις, αλλα κατι που θα πρεπει να προσεξεις οσον αφορα την αγορα wireless mouse ειναι να εχει "βαση ir - φορτιστη" γιατι θα χαλασεις μια περιουσια στις μπαταριες... (ειδικα αν ειναι κ optical).

Προσωπικά αλλάζω μπαταρίες κάθε 3-4 μήνες και όχι επειδή τελειώνουν αλλά απλώς για να αλλάξω... :p Εξαρτάται από τη χρήση που του κάνεις. Μιλάμε για M$ wireless intelli mouse explorer 2.

Πάντως ρε παιδιά ένα είναι το πληκτρολόγιο και δυστυχώς δεν κυκλοφορεί πλέον. Το MS office keyboard. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ βολικό τουλάχιστον για εμένα λόγω της πλαϊνής βάσης των καρπών. Δεν πολυχρησιμοποιώ τα πλαϊνά extra πλήκτρα αλλά για τα χέρια είναι απίστευτα βολικό... Απορώ γιατί το αποσύρανε τόσο γρήγορα... :hmm:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 12:18]

Προσωπικά αλλάζω μπαταρίες κάθε 3-4 μήνες και όχι επειδή τελειώνουν αλλά απλώς για να αλλάξω... :p Εξαρτάται από τη χρήση που του κάνεις. Μιλάμε για M$ wireless intelli mouse explorer 2.

Πάντως ρε παιδιά ένα είναι το πληκτρολόγιο και δυστυχώς δεν κυκλοφορεί πλέον. Το MS office keyboard. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ βολικό τουλάχιστον για εμένα λόγω της πλαϊνής βάσης των καρπών. Δεν πολυχρησιμοποιώ τα πλαϊνά extra πλήκτρα αλλά για τα χέρια είναι απίστευτα βολικό... Απορώ γιατί το αποσύρανε τόσο γρήγορα... :hmm:

To ειχα και εγω και το αντικατεστησα πριν μερικεσ βδομαδες με το MS Wireless Desktop Comfort Edition 3. Ειναι εξισου βολικο και εκει που ακουμπαει ο καρπος αντι για απλο πλαστικο εχει μια στρωση απο ενα υλικο που μοιαζει με δερμα αλλα δεν κολλαει.

Το μονο παραπονο που εχω ειναι οτι στα παιχνιδια αν πατας συνεχεια ενα πληκτρο και και ενω το κρατας πατησεις γρυγορα 2-3 διαφορετικα πληκτρα το αρχικο πληκτρο σταματαει να δουλευει και πρεπει να το πατησεις ξανα.

Ελπιζω να μην σας μπερδεψα. Ξερεις μηπως αν υπαρχει λυση γι'αυτο το προβλημα? Ειναι ελλατωματικο η απλως ειναι μ@λ@....το πληκτρολογιο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.