def Δημοσιεύτηκε 7 ώρες πριν #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 7 ώρες πριν (edited) Καλό ερχομενο μήνα ! Εχω παρει το κατωθεν λαπτοπ Lenovo LOQ 15IRH8 15.6in*144Hz i5-12450H 16GB SSD512 RTX3050-6GB W11 3Y-PremiumCare WWW.E-LENOVO.GR Lenovo LOQ 15IRH8*144Hz i5-12450H 16GB SSD512 RTX3050-6GB W11 3Y-PremiumCare - Ο... εχω μπερδευτει , θέλω να βάλω εναν πολυ γρήγορο m.2 ssd , αλλα στα spec μου γράφει 2242 και απο τι είδα ειναι μικροί αυτοί(σε μάκρος) η m.2. Μπορω να βάλω εναν 990 pro? Έγινε επεξεργασία 7 ώρες πριν από def Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast 5 ώρες πριν #2 Κοινοποίηση 5 ώρες πριν Εξαρτάται από το εάν λέει ότι έχει 2242 ή παίρνει μόνο 2242. Η καλύτερη επιλογή είναι να το ανοίξεις και να δεις τη θέση του δίσκου. Εάν έχει χώρο και θέση για βίδες σε μεγαλύτερα μήκη, μπορείς να βάλεις και μακρύτερο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 5 ώρες πριν #3 Κοινοποίηση 5 ώρες πριν Σύμφωνα με αυτό έχει μέσα 2230. Άρα μάλλον το ασφαλέστερο είναι να τον ανοίξεις, να δεις τις επιλογές σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def 2 ώρες πριν Author #4 Κοινοποίηση 2 ώρες πριν 2 ώρες πριν, το μέλος ronin13 έγραψε: Σύμφωνα με αυτό έχει μέσα 2230. Άρα μάλλον το ασφαλέστερο είναι να τον ανοίξεις, να δεις τις επιλογές σου. Μα δεν εχω αυτο το μοντέλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts