YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Σάββατο at 11:52 πμ #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σάββατο at 11:52 πμ Έχω στο σύστημά μου μια 3090. επάνω 4 οθόνες σε nvidia surround 12040x1440 για. gaming. Χρειάζεται να συνδεθεί μια πέμπτη με ανάλυση 3440x1440, η οποία ΔΕΝ θα για παιχνίδι, αλλα απλά θα δείχνει διαφορα απλα προγράμματα. Μπορώ να βάλω επάνω κάποια 3050 (η GT 730) και να παίζουν ολα μαζι? PSU δεν μας κόβει μιας 1500W Be quiet παίζει, αλλα και έχω άλλη μια pcie που θα παίζει σε pcie x3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
god Σάββατο at 01:45 μμ #2 Κοινοποίηση Σάββατο at 01:45 μμ Να σου πω σιγουρα δεν ξερω.. Πανε αρκετα χρονια αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα με πολλες οθονες, σε 2-3 καρτες nvidia σε windows, αλλα δεν επαιζα παιχνιδια. Σε linux ηταν πιο περιεργη η κατασταση. Τα 11 εχουν γινει εξυπνα και ενω εχω τις οθονες στη igpu, χωρις καμια ρυθμιση χρησιμοποιουν την dgpu για τα παιχνιδια με μια μικρη μειωση στην αποδοση. Λογικα δεν θα εχεις θεμα, αλλα δεν θα μου φαινοταν παραξενο να μη λειτουργει κατι τελεια. Αν βαλεις παλια καρτα(πχ 730) δες αν μπορει να βγαλει την αναλυση/hz που θες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Σάββατο at 02:57 μμ #3 Κοινοποίηση Σάββατο at 02:57 μμ Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι γινεται αυτο που λες Ο μονος περιοριμσος που ξερω ειναι οτι οι οθονες που θελεις να ειναι nvidia surround θα πρεπει να ειναι συνδεδεμενες σε μια gpu και μαλιστα στην κυρια gpu. που αυτο το εχεις κανει ηδη κριμα αν ειχες Cpu με igu θα μπορουσες να την πεταξεις εκει πανω την 5η οθονη αλλα κατα 99% θα παιξει κανονικα αυτο που θελεις, για αρχη δοκιμασε μια παλια καρτα γραφικων και αν δεις οτι παιζει κομπλε πας και παιρνει μια 3050 οπως λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts