ronin13 Δημοσιεύτηκε Χθες στις 09:16 μμ #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Χθες στις 09:16 μμ (edited) Είναι κοινό μυστικό ότι στην Ελλάδα η Black Friday έχει καταλήξει ανέκδοτο, αλλά ας υπάρχει ένα μέρος να μοιραστούμε κρυμμένα διαμαντάκια... Έγινε επεξεργασία Χθες στις 09:24 μμ από ronin13 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Χθες στις 09:18 μμ #2 Κοινοποίηση Χθες στις 09:18 μμ Just now, ronin13 said: Είναι κοινό μυστικό ότι στην Ελλάδα η Black Friday έχει καταλήσει ανέκδοτο, αλλά ας υπάρχει ένα μέρος να μοιρατούμε κρυμμένα διαμαντάκια... Καλά διαμάντι απο μόνη της είναι η κριντζίλα που περιβάλλει το γεγονός με "θεματικες" διαφημίσεις. Ετεροντροπή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos 17 ώρες πριν #3 Κοινοποίηση 17 ώρες πριν 7 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Καλά διαμάντι απο μόνη της είναι η κριντζίλα που περιβάλλει το γεγονός με "θεματικες" διαφημίσεις. Ετεροντροπή. Γουακα μακα φον 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber 7 ώρες πριν #4 Κοινοποίηση 7 ώρες πριν Εγώ kc3000 στα 2tb ψαχνω. Πέρσι τον είχα βρει γύρω στα 100 ευρώ, τώρα από 135 με τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife 4 ώρες πριν #5 Κοινοποίηση 4 ώρες πριν το 20 η το 21 στη μαύρη παρασκευή χρειαζόμουνα 2 ΤΒ ssd γύρω στα 200 ευρώ το κομμάτι . ήμουν τυχερός που έβγαλε το πλαίσιο 200 ευρώ από 350 ένα sandisk ultra 3d και πήρα ένα. Του χρόνου ξαναπήρα . τώρα κοιτάω να γίνει το ίδιο με 4ΤΒ σσδ ή nvme γύρω στα 200 ευρώ να πάρω δύο αλλά μέχρι στιγμής τίποτα . Το eshop μου έστειλε email έναν 4ΤΒ samsung 870 evo 300 από 360 που τον βρίσκω αλλά η έκπτωση δεν είναι τόσο μεγάλη για να με κινητοποιήσει . Εαν βγάλουν, θα κοινοποιήσω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast 3 ώρες πριν #6 Κοινοποίηση 3 ώρες πριν 14 ώρες πριν, το μέλος astrolabos έγραψε: Γουακα μακα φον Γιατί το καληνότσες το κατάλαβες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos 3 ώρες πριν #7 Κοινοποίηση 3 ώρες πριν δυστυχώς ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast 40 λεπτά πριν #8 Κοινοποίηση 40 λεπτά πριν 2 ώρες πριν, το μέλος astrolabos έγραψε: δυστυχώς ναι Για εσένα το ξέρω, είναι ατάκα από τη διαφήμιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts