Jimaki MBG Δημοσιεύτηκε Τετάρτη at 07:36 μμ #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Τετάρτη at 07:36 μμ Καλησπέρα σε όλους, ενδιαφερομαι για αγορα οθόνης το πολύ έως 300 ευρώ. Παιχνιδια δε παίζω πολύ πλέον. Με ενδιαφέρει Ultrawide 34" ή κανονική 32". Με ενδιαφέρει και για Home Office πολύ. Έχω μείνει πίσω δε ξέρω τι θεωρειται καλη επιλογη αυτη τη στιγμη. Θέλω τα φώτα σας παρακαλώ! Επίσης ειναι και black friday και βλεπω καλες τιμούλες. Παραθέτω μερικές ενδεικτικά: 1. AOC-CU34P2A-Curved-Monitor-DisplayPort 2. Philips 346E2CUAE - 34 Inch WQHD Curved USB-C Docking Monitor Black: Amazon.de: Computer & Accessories WWW.AMAZON.DE Philips 346E2CUAE - 34 Inch WQHD Curved USB-C Docking Monitor Black: Amazon.de: Computer & Accessories 3. LG Electronics 34SR65QC-B.AEU UltraWide Curved QHD Monitor 34" , 3440 x 1440, 21:9, 5 ms GtG, 100 Hz, webOS, Flicker Safe - Schwarz: Amazon.de: Computer & Zubehör WWW.AMAZON.DE LG Electronics 34SR65QC-B.AEU UltraWide Curved QHD Monitor 34" (86,42cm), 3440 x 1440, 21:9, 5 ms GtG, 100 Hz, webOS, Flicker Safe - Schwarz - Kostenloser Versand ab 29€. Jetzt bei... 4. LG UltraWide Curved QHD Monitor 35WN75CP-B 89 cm - 35 Zoll, VA-Panel, HDR10, AMD FreeSync, Schwarz: Amazon.de: Computer & Zubehör WWW.AMAZON.DE LG UltraWide Curved QHD Monitor 35WN75CP-B 89 cm - 35 Zoll, VA-Panel, HDR10, AMD FreeSync, Schwarz - Kostenloser Versand ab 29€. Jetzt bei Amazon.de bestellen! 5. LG Electronics 34WR50QK-B.AEU UltraWide 1800R Curved QHD Monitor 34", 3440 x 1440, 21:9, 5ms GtG, 100 Hz, HDR10, 99% sRGB, PBP-Modus, OnScreen Control, AMD FreeSync - Schwarz: Amazon.de: Computer & Zubehör WWW.AMAZON.DE LG Electronics 34WR50QK-B.AEU UltraWide 1800R Curved QHD Monitor 34", 3440 x 1440, 21:9, 5ms GtG, 100 Hz, HDR10, 99% sRGB, PBP-Modus, OnScreen Control, AMD FreeSync - Schwarz -... 6. Acer Nitro XZ342CUP Gaming Monitor 34 Zoll QHD, 165Hz DP, 100Hz HDMI, 1ms , 2xHDMI 2.0, DP 1.4, Curved, höhenverstellbar, DP/HDMI FreeSync Premium: Amazon.de: Computer & Zubehör WWW.AMAZON.DE Acer Nitro XZ342CUP Gaming Monitor 34 Zoll QHD, 165Hz DP, 100Hz HDMI, 1ms , 2xHDMI 2.0, DP 1.4, Curved, höhenverstellbar, DP/HDMI FreeSync Premium: Amazon.de: Computer & Zubehör 7. Dell S3422DWG 34 Zoll WQHD 21:9 1800R Curved Gaming Monitor, 144Hz, VA, 1ms MPRT, AMD FreeSync Premium Pro, HDR 400, DisplayPort, 2x HDMI, 5x USB, 3 Jahre Garantie, schwarz: Amazon.de: Computer & Zubehör WWW.AMAZON.DE Dell S3422DWG 34 Zoll WQHD (3440x1440) 21:9 1800R Curved Gaming Monitor, 144Hz, VA, 1ms MPRT, AMD FreeSync Premium Pro, HDR 400, DisplayPort, 2x HDMI, 5x USB, 3 Jahre Garantie... Δε γνωριζω αν θα κουραζει ενα ultrawide και καλύτερα να παω σε 32". Αγορά απο Amazon Γερμανιας, μένω Αυστρία. Ευχαριστώ εκ των προτερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Χθες στις 04:59 πμ #2 Κοινοποίηση Χθες στις 04:59 πμ Όλα αυτά τα μοντέλα είναι σχετικά φθηνά, διότι έχουν VA panel. Μην αγοράσεις οθόνη με τέτοιο panel, αν δεν τη συγκρίνεις δίπλα - δίπλα με μια αντίστοιχη IPS. Σ' αυτήν την περιοχή τιμών, είναι προτιμώτερο να πάρεις μια κανονική 32άρα 4K στα 60Hz (παράδειγμα), ή μια 27άρα QHD σε υψηλότερη συχνότητα (παράδειγμα). Αν υπάρχει η ανάλογη οικονομική ευχέρεια, πάρε μια 32άρα 4k στα 144Hz (παράδειγμα). Προσωπικά, θεωρώ κοροϊδία να πάρεις μια τέτοια φθηνή ultrawide, όταν περίπου με τα ίδια χρήματα μπορείς να πάρεις μια πολύ καλής ποιότητας 27άρα QHD. Το φτηνό το κρέας το τρώει ο σκύλος... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Χθες στις 06:04 πμ #3 Κοινοποίηση Χθες στις 06:04 πμ Καλυτερα να θυσιασει ιντσες παρα να παει σε VA η σε 60Hz panel 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Χθες στις 03:34 μμ Author #4 Κοινοποίηση Χθες στις 03:34 μμ Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μέχρι στιγμής παιδιά. Περιμένω ακόμα κάνα 2 μέρες που θα ισχύουν οι προσφορές και θα παραγγείλω αναλόγως. Αν υπάρχουν κ αλλες γνώμες ευχαρίστως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Χθες στις 03:44 μμ #5 Κοινοποίηση Χθες στις 03:44 μμ 9 λεπτά πριν, το μέλος Jimaki MBG έγραψε: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μέχρι στιγμής παιδιά. Περιμένω ακόμα κάνα 2 μέρες που θα ισχύουν οι προσφορές και θα παραγγείλω αναλόγως. Αν υπάρχουν κ αλλες γνώμες ευχαρίστως. Αυτη ας πουμε θα σε χαλαγε? 4Κ δεν ειναι αλλα δεν πιστευω πως την χρειαζεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Χθες στις 04:34 μμ Author #6 Κοινοποίηση Χθες στις 04:34 μμ 46 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Αυτη ας πουμε θα σε χαλαγε? 4Κ δεν ειναι αλλα δεν πιστευω πως την χρειαζεσαι Αυτή τη στιγμή έχω 27αρα 16:10 10 ετιας . οπότε σίγουρα δενθα με χάλαγε. απλά θα ήθελα 34αρα ultrawide σκεπτόμενος ότι θα μπορώ να ανοίγω πιο πολλά αρχεία να δουλεύω κτλ. Δε νομίζω το refresh rate να με επηρεάζει. που κ που μπορεί να βάλω και κάνα game στο desktop. αλλά έχω ps5 παίζω εκεί.Πιο πολύ για δουλεια κ multimedia, browsing κτλ θελω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Χθες στις 05:23 μμ #7 Κοινοποίηση Χθες στις 05:23 μμ 44 λεπτά πριν, το μέλος Jimaki MBG έγραψε: απλά θα ήθελα 34αρα ultrawide ε ανεβα λιγο σε μπατζετ αμα θες ultrawide (δεν το πιστευω οτι προτεινω gigabyte) 45 λεπτά πριν, το μέλος Jimaki MBG έγραψε: Δε νομίζω το refresh rate να με επηρεάζει. που κ που μπορεί να βάλω και κάνα game στο desktop. αλλά έχω ps5 παίζω εκεί.Πιο πολύ για δουλεια κ multimedia, browsing κτλ θελω. πιστεψε με ακομα και απλη χρηση τα πολλα hz ειναι must! τα ματακια σου θα σε ευχαριστουν 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG 11 ώρες πριν Author #8 Κοινοποίηση 11 ώρες πριν @BloodMage Καλημέρες, Αυτες εδω τιμιες? Αλλά μηπως βρω πολυ φθηνοτερες πλεον σε 32". 1. LG S75QX32G-B-AEU-Ultragear 2. LG 32GS85QX-B-AEU-UltraGear 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage 9 ώρες πριν #9 Κοινοποίηση 9 ώρες πριν πολυ καλες ειναι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG 8 ώρες πριν Author #10 Κοινοποίηση 8 ώρες πριν (edited) Ευχαριστω πολυ! Πηγα ειδα απο κοντα, δε μ αρεσε το 34 ultrawide. Στην τελικη ολα ειναι και θεμα perception. Πιο επιβλιτικη η 32 πιο γεματη (μιλαω παντα για ποιοτητα εκει στο 300αρι). Επισης απο θεμα content δε ξερω αν θα εχω θεμα με την 34. Και τελος μπορει να βαζω που κ που και το PS5. Οποτε καλυτερα 32. Έγινε επεξεργασία 8 ώρες πριν από Jimaki MBG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts