therock Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 Θελω να παρω την καρτα για ασυρματες συνδεσεις στο Σταθερο μου PC. Στην ελληνικη αγορα βλεπω δεν υπαρχει το AX210 σε Desktop Kit, εχει μονο το 200. Η διαφορα διαβαζω ειναι μονο οτι το 210 εχει και 6ghz wifi αλλα οκ ας το εχω για μελλοντικα. Το θεμα ειναι οτι δεν εχει desktop kit και αν το παρω ετσι ξερό χωρις τις κεραιουλες, θα εχω προβλημα λετε με τις εμβελιες? Καλα οχι μονο αυτο αλλα οκ πειτε οτι επαιρνα το ax200 deskop kit και να χανα τα 6ghz, η διαφορα ειναι σοβαρη, καθως το μενα εχει 12 και το αλλο 32. Δηλαδη δινω 20 ευρω παραπανω για να εχω το bracket μαζι με τις κεραιες και δε ξερω αν αξιζει. Ακουω γνωμες παιδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Νοέμβριος 26 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26 1 hour ago, therock said: θα εχω προβλημα λετε με τις εμβελιες? Ναι το πιο πιθανό είναι να έχεις. Στην ΑΧ200 πχ που έχω χωρίς κεραίες δε πιάνει σταθερα δικτυο 2.4ghz στα 2-3 μέτρα απόσταση χωρις άμεση οπτική επαφη. Και φυσικά και το bluetooth είναι ασταθές. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Νοέμβριος 26 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26 Κρίμα γιατί και εγώ έχω τώρα ένα USB tplink wireless adapter και δε πιάνει καλά γιατί το έχω πίσω από πόρτα το PC. Οπότε λες πρέπει αναγκαστικά να τα σκάσω και να πάρω το kit Γιατί πάντως δε βγάζουν έστω το ax210 σε kit δε μπορώ να καταλαβω. Άμα είναι να τα σκάσω θα θελα να χω και ένα τρίτο κανάλι wifi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Νοέμβριος 26 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26 13 minutes ago, therock said: Γιατί πάντως δε βγάζουν έστω το ax210 σε kit δε μπορώ να καταλαβω. Άμα είναι να τα σκάσω θα θελα να χω και ένα τρίτο κανάλι wifi Μπορείς να κοιτάξεις και από κινα για σετάκι με την 210. Ή έστω τα παρελκόμενα, bracket, καλωδιάκια κεραίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
navaho7 Δεκέμβριος 9 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9 On 26/11/2024 at 4:10 ΜΜ, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Μπορείς να κοιτάξεις και από κινα για σετάκι με την 210. Αξίζει ή θα έχουμε θέματα με drivers κλπ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Δεκέμβριος 9 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9 12 λεπτά πριν, το μέλος navaho7 έγραψε: Αξίζει ή θα έχουμε θέματα με drivers κλπ; Γνήσιο intel θα ειναι γιατι να εχεις θεμα? 25 ευρουλακια απο τον κυριο ΑΛΙ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
navaho7 Δεκέμβριος 9 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9 Κοιτούσα κάτι τέτοιο: https://vi.aliexpress.com/item/1005007039625464.html?spm=a2g0o.productlist.main.5.25fe78fd32l294&algo_pvid=7252fb3c-c968-4c78-b837-bef32fd96647&algo_exp_id=7252fb3c-c968-4c78-b837-bef32fd96647-2&pdp_npi=4%40dis!EUR!55.78!25.10!!!418.43!188.29!%402103894417337460080138069e48e4!12000039183143661!sea!GR!3422412829!X&curPageLogUid=RsshxDEKcUs3&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A και δεν ξέρω τι τέρατα μπορεί να συναντήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Δεκέμβριος 9 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9 34 λεπτά πριν, το μέλος navaho7 έγραψε: Κοιτούσα κάτι τέτοιο: https://vi.aliexpress.com/item/1005007039625464.html?spm=a2g0o.productlist.main.5.25fe78fd32l294&algo_pvid=7252fb3c-c968-4c78-b837-bef32fd96647&algo_exp_id=7252fb3c-c968-4c78-b837-bef32fd96647-2&pdp_npi=4%40dis!EUR!55.78!25.10!!!418.43!188.29!%402103894417337460080138069e48e4!12000039183143661!sea!GR!3422412829!X&curPageLogUid=RsshxDEKcUs3&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A και δεν ξέρω τι τέρατα μπορεί να συναντήσω δειχνει οτι και αυτο τον intel ax210 φοραει παρτο μην το φοβασαι, φαίνεται λετζιτ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Δεκέμβριος 9 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9 3 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Γνήσιο intel θα ειναι γιατι να εχεις θεμα? 25 ευρουλακια απο τον κυριο ΑΛΙ Λες? Κοίταζα και εγώ από κει αλλά φοβάμαι μη μου σκάσει καμία κινεζιά Χτύπησα αυτό με τα 10dbi για να δουμε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 9 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9 3 hours ago, navaho7 said: Αξίζει ή θα έχουμε θέματα με drivers κλπ; Έχω το 200 και το 211 και δεν έχουν θέμα με drivers. Στα windows μόνο, κανα δυο φορές τα χαζοπαραθύρια ξήλωσαν τον driver που πέρσαν τα ίδια και χάθηκε το BT, αλλά με enable disable από device manager έστρωσε. 9 minutes ago, therock said: Λες? Κοίταζα και εγώ από κει αλλά φοβάμαι μη μου σκάσει καμία κινεζιά Refund και τέλος αν γίνει αυτό. YMMV αλλά κινέζοι έχουν καλύτερη εξυπηρέτηση απ' τα ελληνικά μαγαζιά που συναντάς στο σκρουτζ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
navaho7 Δεκέμβριος 9 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9 θα έρθει για τα Χριστούγεννα, για να δούμε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Δεκέμβριος 9 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9 Και μένα 25 έδωσε για να δούμε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock 14 ώρες πριν Author #13 Κοινοποίηση 14 ώρες πριν (edited) οκ Εγω μολις παρελαβα αυτα τα κεραιακια ρε γαμωτο πως βαζεις τα καλωδιο πανω στο τσιπακι. Δεν εχει καθολου κουτελο, μολις το πιεσω βυθιζεται το δερμα απο το δακτυλο μεσα και δε μπορω να ασκησω καμια πιεση Έγινε επεξεργασία 14 ώρες πριν από therock Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock 13 ώρες πριν Author #14 Κοινοποίηση 13 ώρες πριν (edited) Το τσιπακι ναι ειναι ιντελ, αλλα τα παρελκομενα ειναι κινεζιες καλα τα λεγα Δες εδω ποσο μικροσκοπικο ειναι το κουμπωμα. Το αγγιζεις και πιεζεται ολο το δακτυλο μεσα Μαλλον σε ωρολογοποιο που κανει λεπτοδουλειες πρεπει να το παω για να μου το κουμπωσει Έγινε επεξεργασία 13 ώρες πριν από therock Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage 13 ώρες πριν #15 Κοινοποίηση 13 ώρες πριν μια χαρα ειναι το κουμπωμα της κεραίας. ετσι ειναι σε ολα. καλα πρωτη φορα βλέπεις? θα σου ελεγα να το πιεσεις και να το κουμπώσεις με το νύχι σου αλλα........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock 13 ώρες πριν Author #16 Κοινοποίηση 13 ώρες πριν 1 λεπτό πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: μια χαρα ειναι το κουμπωμα της κεραίας. ετσι ειναι σε ολα. καλα πρωτη φορα βλέπεις? θα σου ελεγα να το πιεσεις και να το κουμπώσεις με το νύχι σου αλλα........... Οχι ρε συ τι μια χαρα. Δες εδω πχ εδω ποσο κουτελο εχει. Σαν να συνδεεις πολους σε μπαταρια. Πιστεψε με αν το βλεπες πως ειναι αυτο που μου ηρθε θα παθαινες πλακα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc 13 ώρες πριν #17 Κοινοποίηση 13 ώρες πριν Απλά πίεσε κτο με το πίσω μέρος ενός bic στυλό 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock 9 ώρες πριν Author #18 Κοινοποίηση 9 ώρες πριν Καλή συμβουλή αλλά και πάλι πίστεψε με ήταν λιώσιμο. Και στη θήκη είχα μεγάλη δυσκολία να περάσω μετα τα καλωδιακια μέσα από της τρυπουλες γιατι η μητρική είναι γεμάτη με προστατευτικά για vrms κτλ και μου φάγε κάνα εικοσαλεπτο να παιδευομαι. Μάλλον έπρεπε να είχα πάρει pci αντί για m2 και να το λήγα στη στιγμη. Οκ όλα καλά Τώρα τι τεστακια μπορώ να τρέξω για να δω ότι είμαι οκ από εμβέλειες και μετρήσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock 5 ώρες πριν Author #19 Κοινοποίηση 5 ώρες πριν Ήθελα πριν να ρωτήσω αν η θέση της κεραίας παίζει ρόλο και το θεώρησα χαζή ερώτηση. Αλλά τελικά παίζει.. Στην αρχή το χα ετσι και επαιζε κανονικα Αλλά μετά διάβασα ότι πρέπει καλύτερα η μία να είναι πάνω και η άλλη πλαγίως Το κάνα έτσι για καλύτερα αποτελέσματα...και δεν είχα ίντερνετ! Δηλαδή κλειδώνει στο ssid αλλά έλεγε connected without internet Λέω οκ ίσως το 5ghz να είναι αδύναμο κάτσε να δούμε αν το γυρίσω στα 2.4. αλλά πάλι τίποτα Τελικά γύρισα τις κεραίες όπως τις αρχικά στη φωτό και τώρα ξαναπιάσε ίντερνετ... Επειδή είμαι ασχετος με τα δικτυακά και τα τις συνδεσιμότητας μπορεί κανείς να μου πει τι παίζει και ακόμα και με κάρτα με κεραίες έχω θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts