therock Δημοσιεύτηκε 4 ώρες πριν #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 4 ώρες πριν Θελω να παρω την καρτα για ασυρματες συνδεσεις στο Σταθερο μου PC. Στην ελληνικη αγορα βλεπω δεν υπαρχει το AX210 σε Desktop Kit, εχει μονο το 200. Η διαφορα διαβαζω ειναι μονο οτι το 210 εχει και 6ghz wifi αλλα οκ ας το εχω για μελλοντικα. Το θεμα ειναι οτι δεν εχει desktop kit και αν το παρω ετσι ξερό χωρις τις κεραιουλες, θα εχω προβλημα λετε με τις εμβελιες? Καλα οχι μονο αυτο αλλα οκ πειτε οτι επαιρνα το ax200 deskop kit και να χανα τα 6ghz, η διαφορα ειναι σοβαρη, καθως το μενα εχει 12 και το αλλο 32. Δηλαδη δινω 20 ευρω παραπανω για να εχω το bracket μαζι με τις κεραιες και δε ξερω αν αξιζει. Ακουω γνωμες παιδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie 3 ώρες πριν #2 Κοινοποίηση 3 ώρες πριν 1 hour ago, therock said: θα εχω προβλημα λετε με τις εμβελιες? Ναι το πιο πιθανό είναι να έχεις. Στην ΑΧ200 πχ που έχω χωρίς κεραίες δε πιάνει σταθερα δικτυο 2.4ghz στα 2-3 μέτρα απόσταση χωρις άμεση οπτική επαφη. Και φυσικά και το bluetooth είναι ασταθές. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock 1 ώρα πριν Author #3 Κοινοποίηση 1 ώρα πριν Κρίμα γιατί και εγώ έχω τώρα ένα USB tplink wireless adapter και δε πιάνει καλά γιατί το έχω πίσω από πόρτα το PC. Οπότε λες πρέπει αναγκαστικά να τα σκάσω και να πάρω το kit Γιατί πάντως δε βγάζουν έστω το ax210 σε kit δε μπορώ να καταλαβω. Άμα είναι να τα σκάσω θα θελα να χω και ένα τρίτο κανάλι wifi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie 1 ώρα πριν #4 Κοινοποίηση 1 ώρα πριν 13 minutes ago, therock said: Γιατί πάντως δε βγάζουν έστω το ax210 σε kit δε μπορώ να καταλαβω. Άμα είναι να τα σκάσω θα θελα να χω και ένα τρίτο κανάλι wifi Μπορείς να κοιτάξεις και από κινα για σετάκι με την 210. Ή έστω τα παρελκόμενα, bracket, καλωδιάκια κεραίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts