Jump to content

UPS για προστασια Συσκευων

Recommended Posts

Αγορασα στα βιαστικα ενα UPS το ΣΚ (επειδη λογω καιρου εκανε αυτες τις στιγμιες διακοπες δευτερολεπτου) και ελπιζω να εκανα καλη επιλογη. Απλα θελω να μου πειτε και εσεις μια γνωμη αν υπαρχει κατι καλυτερο μηπως το ακυρωσω επειδη την εκανα αποτομα την παραγγελια μηπως και δε πηρα το σωστο

Θελω να εχω πανω την TV το PC και το PS5. Δεν θα τρεχουν ολα ταυτοχρονα προφανως, απλα θελω να τα προστετευσω απο πτωσεις τασεις διακοπες και ολα τα επικινδυνα και περιεργα που κανει η ΔΕΗ ολη την ωρα. Εχω ενα Σταθεροποιητη πανω αλλα δεν ειναι αρκετος και δεν νιωθω ασφαλης. ΠΧ οπως ειχα ανοιχτο το PS5 εκανε το κλασσικο κολπακι που πεφτει το ρευμα κανει επανεκκινηση και μετα σου κανει rebuild database κτλ. Παλι καλα γιατι αν σε πετυχει σε ωρα που σωζεις καποιος παιγνιδι μετα μπορει να γινει corrupt το save και να εχεις αλλα...

Τεσπα πηρα το CyberPower UPS Line-Interactive 1350VA 880W

Τι γνωμη εχετε για αυτο? Και αν ενδεχομενως πιστευετε οτι υπαρχει κατι καλυτερο. 

Καλορίζικο! Για τα χρήματά του είναι πολύ τίμιο. Έχω δουλέψει και αυτό, και το παλιότερο 1300 σε διψήφια νούμερα και είμαι ευχαριστημένος.

Το καθαρό ημίτονο που βγάζουν είναι πολύ πιο φιλικό σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό από τα συνηθισμένα UPS που βγάζουν τετραγωνική τάση.

• Like 1

Σε ευχαριστώ φίλε μου. Οπότε λες έκανα καλή επιλογή σε αυτά τα λεφτά? Δεν έχεις να προτείνεις κάποιος καλύτερο έτσι

Ένα ερώτημα μόνο, οι μπαταρίες ξέρεις αν αλλάζουν εύκολα και πόσο κοστίζουν

Σε ένα παλιό mustek που είχα πάλι line interactive και στα ίδια χρήματα, όταν τα παίξε η μπαταρία το πήγα σε γνωστό μαγαζί Αθήνα και μου είπε ανακατασκευή μπαταρίας θα είπε το ίδιο σχεδόν και παραπάνω από όσο το είδα αγοράσει.....

Ελπίζω να μην ισχυει και σε αυτό το ιδιο

Γιατί από όσο ξέρω σε 3-5 χρόνια θα θέλει αλλαγή η μπαταρία σωστά?

Ένα ζευγάρι μπαταρίες μολύβδου 7-9 Ah πρέπει να παίρνει και το δικό σου. Δες τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους για σιγουριά.

Υπάρχουν δεκάδες εταιρείες. Με ~50€ τις έχεις αντικαταστήσει.

https://www.skroutz.gr/c/607/mpataries-ups.html

• Like 1