psyber Δημοσιεύτηκε 15 ώρες πριν #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 15 ώρες πριν Αν και το black Friday αποδεικυμεγαλη απάτη, κάνω έρευνα για να αγοράσω ένα κλιματιστικό. Θέλω να είναι 12000 btu. Θέτω ως μέγιστο μπάτζετ τα 650 ευρώ. Τι θα μου προτείνατε; Προς το παρόν είναι μεταξύ daikin siesta sensira, midea xtreme save κα αντίστοιχης κατηγορίας toyotomi. Ερώτηση προς γνωστές: Τα mitsubishi heavy ή electric θεωρούνται καλύτερα; Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos 14 ώρες πριν #2 Κοινοποίηση 14 ώρες πριν Mitsubishi & Daikin ειναι απο τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ Ιαπωνικα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber 13 ώρες πριν Author #3 Κοινοποίηση 13 ώρες πριν Η mitsubishi electric και η mitshubishi heavy είναι δύο διαφορετικές ανταγωνιστικές εταιρίες. Ξέρουμε ποια έχει καλύτερη ποιότητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos 10 ώρες πριν #4 Κοινοποίηση 10 ώρες πριν Την Electric ελεγα, μιας και εχουν περασει απο τα χερια μου. Αλλα και οι 2 ειναι πολυ ποιοτικες (αν και διαφορετικες εταιρειες οπως σωστα ειπες) https://hellobreeze.com.au/mitsubishi-heavy-industries-vs-mitsubishi-electric/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom 5 ώρες πριν #5 Κοινοποίηση 5 ώρες πριν 9 ώρες πριν, το μέλος psyber έγραψε: Προς το παρόν είναι μεταξύ daikin siesta sensira, midea xtreme save κα αντίστοιχης κατηγορίας toyotomi Καμία σχεση το ενα με τα αλλα 2 Ποσο βρηκες το Daikin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage 5 ώρες πριν #6 Κοινοποίηση 5 ώρες πριν σε χαλαει ενα inventor η ενα toyotomi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros 4 ώρες πριν #7 Κοινοποίηση 4 ώρες πριν 7 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: σε χαλαει ενα inventor η ενα toyotomi? Ειχα παρει toyotomi izuru 9αρι και δεν ειμαι ευχαριστημενος , στα κρυα εκανε συχνα αποψυξη και το σκαφακι του μετα απο 5-6 γεμισε ρωγμες με αποτελεσμα να σταζει το καλοκαιρι (το οποιο σκαφακι φυσικα ειναι μερος ολοκληρου του σωματος ) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara 4 ώρες πριν #8 Κοινοποίηση 4 ώρες πριν Εγω με δυο toyo umi 9 και 12 πολυ ευχαριστημενος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom 4 ώρες πριν #9 Κοινοποίηση 4 ώρες πριν 35 λεπτά πριν, το μέλος kpetros έγραψε: στα κρυα εκανε συχνα αποψυξη Αυτο ειναι θεμα στα φτηνα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber 1 ώρα πριν Author #10 Κοινοποίηση 1 ώρα πριν 3 ώρες πριν, το μέλος slalom έγραψε: Καμία σχεση το ενα με τα αλλα 2 Ποσο βρηκες το Daikin? 604 ευρώ στον Κωτσόβολο ή το πρακτικερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts