psyber Δημοσιεύτηκε Δευτέρα at 08:20 πμ #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δευτέρα at 08:20 πμ Αν και το black Friday αποδεικυμεγαλη απάτη, κάνω έρευνα για να αγοράσω ένα κλιματιστικό. Θέλω να είναι 12000 btu. Θέτω ως μέγιστο μπάτζετ τα 650 ευρώ. Τι θα μου προτείνατε; Προς το παρόν είναι μεταξύ daikin siesta sensira, midea xtreme save κα αντίστοιχης κατηγορίας toyotomi. Ερώτηση προς γνωστές: Τα mitsubishi heavy ή electric θεωρούνται καλύτερα; Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δευτέρα at 08:45 πμ #2 Κοινοποίηση Δευτέρα at 08:45 πμ Mitsubishi & Daikin ειναι απο τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ Ιαπωνικα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Δευτέρα at 10:25 πμ Author #3 Κοινοποίηση Δευτέρα at 10:25 πμ Η mitsubishi electric και η mitshubishi heavy είναι δύο διαφορετικές ανταγωνιστικές εταιρίες. Ξέρουμε ποια έχει καλύτερη ποιότητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δευτέρα at 01:10 μμ #4 Κοινοποίηση Δευτέρα at 01:10 μμ Την Electric ελεγα, μιας και εχουν περασει απο τα χερια μου. Αλλα και οι 2 ειναι πολυ ποιοτικες (αν και διαφορετικες εταιρειες οπως σωστα ειπες) https://hellobreeze.com.au/mitsubishi-heavy-industries-vs-mitsubishi-electric/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δευτέρα at 05:51 μμ #5 Κοινοποίηση Δευτέρα at 05:51 μμ 9 ώρες πριν, το μέλος psyber έγραψε: Προς το παρόν είναι μεταξύ daikin siesta sensira, midea xtreme save κα αντίστοιχης κατηγορίας toyotomi Καμία σχεση το ενα με τα αλλα 2 Ποσο βρηκες το Daikin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Δευτέρα at 06:31 μμ #6 Κοινοποίηση Δευτέρα at 06:31 μμ σε χαλαει ενα inventor η ενα toyotomi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δευτέρα at 06:40 μμ #7 Κοινοποίηση Δευτέρα at 06:40 μμ 7 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: σε χαλαει ενα inventor η ενα toyotomi? Ειχα παρει toyotomi izuru 9αρι και δεν ειμαι ευχαριστημενος , στα κρυα εκανε συχνα αποψυξη και το σκαφακι του μετα απο 5-6 γεμισε ρωγμες με αποτελεσμα να σταζει το καλοκαιρι (το οποιο σκαφακι φυσικα ειναι μερος ολοκληρου του σωματος ) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δευτέρα at 06:48 μμ #8 Κοινοποίηση Δευτέρα at 06:48 μμ Εγω με δυο toyo umi 9 και 12 πολυ ευχαριστημενος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δευτέρα at 07:16 μμ #9 Κοινοποίηση Δευτέρα at 07:16 μμ 35 λεπτά πριν, το μέλος kpetros έγραψε: στα κρυα εκανε συχνα αποψυξη Αυτο ειναι θεμα στα φτηνα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Δευτέρα at 09:39 μμ Author #10 Κοινοποίηση Δευτέρα at 09:39 μμ 3 ώρες πριν, το μέλος slalom έγραψε: Καμία σχεση το ενα με τα αλλα 2 Ποσο βρηκες το Daikin? 604 ευρώ στον Κωτσόβολο ή το πρακτικερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts