serpico75 Δημοσιεύτηκε 6 ώρες πριν #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 6 ώρες πριν Καλησπέρα. Πρόκειται για Motorola Moto G32 , Android 12.0 Όταν πάω να μπω στα sms, ξαφνικά σήμερα, χωρίς να πειράξω κάτι σε ρυθμίσεις, μου βγάζει ένα full screen μήνυμα τής Google: πώς θέλει να εμφανίζομαι όταν στέλνω μήνυμα, με το Google ονοματεπώνυμό μου. Σαν η Google να θέλει σώνει και καλά να κάνει διαχείριση των sms μου. Μέχρι τώρα, δεν γινόταν αυτό. Τα sms τα διαχειριζόταν η εφαρμογή τού τηλεφώνου. Νομίζω κάπου υπάρχει επιλογή σε τηλέφωνο ή Android να επιλέξεις. Γνωρίζω σωστά; Εάν ναι, μπορείτε να με βοηθήσετε να το γυρίσω όπως παλιά; Σαν εφαρμογή διαχείρισης sms, δεν θέλω την Google (εάν το περιγράφω σωστά), αλλά την εφαρμογή τού τηλεφώνου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 4 ώρες πριν Author #2 Κοινοποίηση 4 ώρες πριν Κάτι με τα RCS messages μήπως είναι; Κάτι για τα οποία δεν γνωρίζω καν τι είναι αυτό το RCS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 4 ώρες πριν Author #3 Κοινοποίηση 4 ώρες πριν Διαβάζω, διαβάζω σελίδες... Ένας λαβύρινθος μου φαίνεται. Μπορείς μόνο να λάβεις αλλά όχι να στείλεις, θέλει να είσαι συνδεδεμένος στο internet, δεν θέλει, άλλα λέει ο ένας, άλλα λέει ο άλλος. Μου φαίνεται πως έμπλεξα άνευ λόγου και αιτίας. Εγώ με το απλό sms τόσα χρόνια μία χαρά δούλευα. Τι και σε ποιον έφτιαξα και έμπλεξα έτσι μ' αυτήν την Google, τα RCS, και ο,τι άλλο??? Please help!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts