BASSstarlet Δημοσιεύτηκε 11 ώρες πριν #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 11 ώρες πριν (edited) Ρε παιδιά, πήρα ένα DP to HDMI καλώδιο για να συνδέσω το Dell ως δεύτερο μόνιτορ, και μου βγάζει μύνημα "No HDMI (MHL) Cable" και σε 5 λεπτά κλείνει. Τι κάνω λάθος; Έλεος ρε πστ μ. Για αποφυγή παρεξηγήσεων το "DP" δεν σημαίνει Double Penetration, έτσι; Έγινε επεξεργασία 11 ώρες πριν από BASSstarlet Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 10 ώρες πριν #2 Κοινοποίηση 10 ώρες πριν Το καλώδιο δεν κάνει. Ίσως αντάπτορας... 13 λεπτά πριν, το μέλος BASSstarlet έγραψε: Για αποφυγή παρεξηγήσεων το "DP" δεν σημαίνει Double Penetration, έτσι; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASSstarlet 10 ώρες πριν Author #3 Κοινοποίηση 10 ώρες πριν (edited) Δηλαδή(ς) αντί για καλώδιο να πάρω τον αντάπτορα; Μήπως να πάρω το ακριβό καλώδιο; (που δεν υπάρχει και σε διαθεσιμότητα κοντά μου ) Πως τα καταφέρνουμε να ταλαιπωρούμαστε για τα πιο απλά πράματα... Turbo-X Τurbo-X Αντάπτορας Display Port σε HDMI | Plaisio WWW.PLAISIO.GR Έγινε επεξεργασία 10 ώρες πριν από BASSstarlet Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 10 ώρες πριν #4 Κοινοποίηση 10 ώρες πριν Το πολύ-πολύ αν δεν σου δουλέψει και αυτό να τους το πας πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 6 ώρες πριν #5 Κοινοποίηση 6 ώρες πριν For the record που λένε και στο χωριό μου διάβασε αυτό για να καταλαβεις How to Connect a DisplayPort to HDMI Monitor - Exhibit Edge WWW.EXHIBITEDGE.COM Learn about about the DisplayPort and Mini DisplayPort and what is involved to connecting them to an HDMI input on a... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASSstarlet 2 ώρες πριν Author #6 Κοινοποίηση 2 ώρες πριν Δεν είδα πως είχε δημιουργηθεί ξεχωριστό θέμα εδώ! Το πρόβλημα λύθηκε, αλλάζοντας το καλώδιο με DVI to HDMI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts