greekfragma Μάϊος 20, 2005 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 το δικο μου κυκλωμα το ειχα με λ20.ισως να φταιει αυτο που λεει και ο DarkCount(δυνατοτερη αντλια απο οσο πρεπει) στη φωτο φαινεται η λ20 να τραβαει απο το τανκ να στελνει στο ψυγειο και απο εκει μπλοκς και ξανα τανκ οταν προσπαθησα σε χαμηλοτερο σημειο απο το υψος του ψυγειου ειχα προβλημα και γω με την εξαερωση(οι φυσαλιδες ειχαν μεγαλυτερη ταχυτητα στο περασμα απο το τανκ και δεν προλαβαιναν να ανεβουν στην επιφανεια.:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 20, 2005 Author #42 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 κοίτα τη βρήκα και δουλεύει ρε γαμώτο! artisic οσο δεν πάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 20, 2005 Author #43 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 με 10άρη στόμιο και ταχεία εισαγωγή γρήγορα το εξαέρωσε, γέρνει εμπρός για να γεμίσει και την εισαγωγη της αντλίας και είναι και εργοστασιακό Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 20, 2005 Author #44 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 δίπλα σε 50αρα σύριγγα απλα να φανεί το μέγεθος μια χαρά..... και όποιος θέλει το asetek μισή τιμή το δίνω και δώρο τα ρακόρ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάϊος 20, 2005 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Καμια μεγαλυτερη φωτό δεν παίζει? Δεν φαίνεται τπτ. Με αγχωσες με τη συριγγα τώρα....ετσί τις έχεις πρόχειρες και τις κάνεις και σημειο αναφορας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 20, 2005 Author #46 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 μονο το 3210 είναι πρόχειρο και δίνει αυτό το αισχρό αποτέλεσμα,σορρύ σύγκρινε με την l30 που είναι αριστερά του reservoir που όλοι έχουν μια σπίτι τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raid Μάϊος 20, 2005 #47 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Παιδιά το tank της asetek το είχα πάρει και εγώ ένα φεγγάρι και ήταν μία που το έβαλα και μία που το έβγαλα και το πούλησα.Καθόλου καλή κατασκευή.Αυτό που έβαλα πρόσφατα και είμαι ευχαριστημένος ειναι το παρακάτω αλλα μόνο για αντλίες hydor (l20,l25).http://www.overclocklabs.com/product_info.php?cPath=24&products_id=44&osCsid=e3e6bdc7a36b211a635cd7155b2473b1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolof_Ps Μάϊος 20, 2005 #48 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Βρε παιδιά το βιδάκι στο πάνω μέρος στο tank είδα οτι δεν το βάζετε. Έτσι πρέπει να το έχω και εγώ? Ακόμα και αν έχουμε tank από τάπερ, το καπάκι δεν πρέπει να το βιδώνουμε τελείως, ώστε να παίρνει αέρα?Συγνώμη που, ρωτάω απλώς δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να ανοίξω νέο θέμα για αυτή την ερώτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάϊος 20, 2005 #49 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 14:58] κοίτα τη βρήκα και δουλεύει ρε γαμώτο!artisic οσο δεν πάει τι ειναι αυτο ??? :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούνιος 6, 2005 Author #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 και σε μεγαλύτερο μέγεθος η παπάντζα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 6, 2005 #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Raid Παιδιά το tank της asetek το είχα πάρει και εγώ ένα φεγγάρι και ήταν μία που το έβαλα και μία που το έβγαλα και το πούλησα.Καθόλου καλή κατασκευή.Αυτό που έβαλα πρόσφατα και είμαι ευχαριστημένος ειναι το παρακάτω αλλα μόνο για αντλίες hydor (l20,l25).http://www.overclocklabs.com/product_info.php?cPath=24&products_id=44&osCsid=e3e6bdc7a36b211a635cd7155b2473b1 εγω παραγκιλα το ιδιο σε πλεξυ ομος μαζι με μια Λ25 και απ οτι μου ηπανε ειναι πολυ καλο και χωρις κανα προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 7, 2005 #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Εμένα πάντως όταν το είχα δούλευε μια χαρά...DarkSada με Λ30 το είχα και όταν το γέμιζα μέχρι πάνω ίσα ίσα που έβλεπες το νερό να κουνιέται....και το είχα κολητό με την Λ30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.