fits79 Δημοσιεύτηκε 10 ώρες πριν #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 10 ώρες πριν (edited) Αν υπάρχει κάποια εφαρμογή όπως π.χ. το aquamail for android για pc που να μπορώ να διαχειρίζομαι διάφορα μειλ(Στέλνω και λαμβάνω μειλς) και να είναι δωρεάν. Χρησιμοποιώ το mozilla thunderbird αλλά έχει πάρα, μα πάρα πολλά προβλήματα και γι' αυτό ψάχνω να βρω μια δωρεάν εναλλακτική λύση που να δουλεύει ακόμα και σε παλιά win7 γιατί θα μπει σε πολλούς υπολογιστές. Έγινε επεξεργασία 10 ώρες πριν από fits79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos 10 ώρες πριν #2 Κοινοποίηση 10 ώρες πριν πολλα? ποσα? Γνωστος εχει καμια 30αρια accounts (7-8 domain) και ολα τα τρεχει στο MS outlook. Δεν εχει πολλα, αλλα την δουλεια την κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 9 ώρες πριν Author #3 Κοινοποίηση 9 ώρες πριν (edited) Δοκίμασα μόλις σε ένα αρχαίο pc(win7) με το outlook 2007 να βάλω κάποια hotmail & gmail αλλά δεν. Δοκίμασα ακόμα και με χειροκίνητα τα settings για hotmail. Και δοκίμασα επίσης και pop3 αλλά και imap αλλά πάλι τσιφος. Θα προτιμούσα imap αλλά.... Έγινε επεξεργασία 9 ώρες πριν από fits79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct 6 ώρες πριν #4 Κοινοποίηση 6 ώρες πριν 3 hours ago, fits79 said: Χρησιμοποιώ το mozilla thunderbird αλλά έχει πάρα, μα πάρα πολλά προβλήματα Τι προβλήματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss 6 ώρες πριν #5 Κοινοποίηση 6 ώρες πριν Εγώ στην εφαρμογή του Yahoo για android έχω μερικά (yahoo & gmail). Δεν ξέρω αν αυτό σε καλύπτει ή αν η εφαρμογή έχει κάποιο όριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT 4 ώρες πριν #6 Κοινοποίηση 4 ώρες πριν (edited) Betterbird? fork του thunderbird,αν και δεν προσωπικά δεν είχα θέμα με gmail/hotmail Έγινε επεξεργασία 4 ώρες πριν από Shadow KnighT Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos 3 ώρες πριν #7 Κοινοποίηση 3 ώρες πριν ΔΕΝ το εχω δοκιμασει σε PC, αλλα σε android ειναι φοβερο. Desktop | BlueMail App BLUEMAIL.ME BlueMail is now bringing the same powerful features to the desktop, for Windows, Mac, and Linux. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 41 λεπτά πριν Author #8 Κοινοποίηση 41 λεπτά πριν 5 ώρες πριν, το μέλος acct έγραψε: Τι προβλήματα; 01. Κάθε φορά που το ανοίγω μου ζητάει τους κωδικούς των μειλ μου(Κυρίως των hotmail όχι τόσο των gmail & yahoo). Εννοείτε ότι έχω επιλέξει να τους αποθηκεύσει αλλά τσιφος. 02. Μερικές φορές, αρκετά συχνά δεν στέλνει καν το μειλ 03. Όταν σβήσω κάποιο μειλ από το thunderbird δεν σβήνεται και στο μειλ μου παρόλο που έχω επιλέξει imap. Και μην προσπαθήσεις καν να μου πεις τρόπους να λύσω τα προβλήματα έχω δοκιμάσει τα πάντα(Απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση, να σεταρω τους σερβερς σε κάθε μειλ χειροκίνητα, και άλλα πολλά) 5 ώρες πριν, το μέλος Spirosssss έγραψε: Εγώ στην εφαρμογή του Yahoo για android έχω μερικά (yahoo & gmail). Δεν ξέρω αν αυτό σε καλύπτει ή αν η εφαρμογή έχει κάποιο όριο Μα δεν θέλω για android αλλά για pc. Νομίζω το ανάφερα στο πρώτο μου ποστ. 3 ώρες πριν, το μέλος Shadow KnighT έγραψε: Betterbird? fork του thunderbird,αν και δεν προσωπικά δεν είχα θέμα με gmail/hotmail fork??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 11 λεπτά πριν Author #9 Κοινοποίηση 11 λεπτά πριν 3 ώρες πριν, το μέλος Shadow KnighT έγραψε: Betterbird? fork του thunderbird,αν και δεν προσωπικά δεν είχα θέμα με gmail/hotmail Δοκίμασα 1-2 μειλ και κάνει ακριβώς τα ίδια με το thunderbird. Ίσως γιατί σε αυτό έχει βασιστεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts