takiskl Δημοσιεύτηκε 3 ώρες πριν #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 3 ώρες πριν Καλησπέρα. Έφτασε η ώρα για αλλαγή επιτραπέζιου υπολογιστή. Η χρήση του είναι κυρίως επαγγελματική, αλλά θα ήθελα να έχει και δυνατότητες στο πεδίο multimedia, ειδικά σε θέματα ήχου. Έχω καταλήξει στο συγκεκριμένο και λόγω επιδόσεων, αλλά και λόγω οθόνης. Έχετε κάποια παρατήρηση; Κάποια άλλη πρόταση ίσως; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage 3 ώρες πριν #2 Κοινοποίηση 3 ώρες πριν Υπερτουμπανο ειναι το συγκεκριμένο Εγω ισως επαιρνα λιγο πιο φθηνο και με τα υπόλοιπα χρηματα θα επαιρνα και μια οθονη, θα σε βολεψει πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiskl 3 ώρες πριν Author #3 Κοινοποίηση 3 ώρες πριν 5 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Υπερτουμπανο ειναι το συγκεκριμένο Εγω ισως επαιρνα λιγο πιο φθηνο και με τα υπόλοιπα χρηματα θα επαιρνα και μια οθονη, θα σε βολεψει πολυ Σε ευχαριστώ. Δικαιούμαι αγορά χωρίς ΦΠΑ, οπότε φθηναινει σημαντικά. Οθόνη εξωτερική έχω για να συνδέσω. Το θεωρείς τούμπανο, ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts