Spirosssss Φεβρουάριος 12 Author #21 Φεβρουάριος 12 Σήμερα έπαθα κάτι για πρώτη φορά ever.. "Κόλλησε" η οθόνη! Μετά από sleep και ενώ το λαμπάκι της ήταν μπλε οτι δηλαδή ήταν αναμένη, δεν έδειχνε τίποτα.. Άνοιξα έκλεισα pc τίποτα. Ξεκούμπωσα ξανακούμπωσα hdmi πάλι τίποτα.. Και εκεί που είχε αρχίσει να μυρίζει μιας και δεν έκλεινε ούτε από το κουμπί της η οθόνη, τράβηξα την πρίζα και έστρωσε. Έλα Χριστέ και Παναγία
Spirosssss Φεβρουάριος 13 Author #22 Φεβρουάριος 13 Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο για να μη βλέπω 150hz ως επιλογή, πέρα απο το καλώδιο. Αλλά πέρα από το εργοστασιακό hdmi (που έχω τώρα) δοκίμασα και το εργοστασιακό DP και ένα 8k από την τηλεόραση αλλά τίποτα.. Τι άλλο να φταίει; Δεν βλέπω κάτι να πειράξω από το μενού της
fatalara Φεβρουάριος 13 #23 Φεβρουάριος 13 55 λεπτά πριν, το μέλος Spirosssss έγραψε: Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο για να μη βλέπω 150hz ως επιλογή, πέρα απο το καλώδιο. Αλλά πέρα από το εργοστασιακό hdmi (που έχω τώρα) δοκίμασα και το εργοστασιακό DP και ένα 8k από την τηλεόραση αλλά τίποτα.. Τι άλλο να φταίει; Δεν βλέπω κάτι να πειράξω από το μενού της Overclock refresh rate 150. Πρεπει να την κλοκαρεις.
Arkan Φεβρουάριος 13 #24 Φεβρουάριος 13 Yeap. Λογικά θα πρέπει να μπεις στο OSD και να δεις κάποιο overclock/overdrive ή παρόμοιο setting. Κι εγώ έτσι έπρεπε να κάνω στην alienware για να πάει στα 280hz από τα 240 που είναι το κανονικό max.
Spirosssss Φεβρουάριος 13 Author #25 Φεβρουάριος 13 Οκ θα το ψάξω κι άλλο. Από τα ήδη υπάρχοντα presets που παρέθεσα παραπάνω οτιδήποτε άλλο από 60hz αλλάζει και την ανάλυση. Είναι επίσης λογικό; Με έπιασαν κορόιδο;
Recommended Posts