Jump to content

Recommended Posts

Σήμερα έπαθα κάτι για πρώτη φορά ever.. "Κόλλησε" η οθόνη! Μετά από sleep και ενώ το λαμπάκι της ήταν μπλε οτι δηλαδή ήταν αναμένη, δεν έδειχνε τίποτα.. Άνοιξα έκλεισα pc τίποτα. Ξεκούμπωσα ξανακούμπωσα hdmi πάλι τίποτα.. 

Και εκεί που είχε αρχίσει να μυρίζει 💩 μιας και δεν έκλεινε ούτε από το κουμπί της η οθόνη, τράβηξα την πρίζα και έστρωσε. Έλα Χριστέ και Παναγία :amen:

Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο για να μη βλέπω 150hz ως επιλογή, πέρα απο το καλώδιο. Αλλά πέρα από το εργοστασιακό hdmi (που έχω τώρα) δοκίμασα και το εργοστασιακό DP και ένα 8k από την τηλεόραση αλλά τίποτα.. Τι άλλο να φταίει; Δεν βλέπω κάτι να πειράξω από το μενού της

image.thumb.png.631699a22a629d08a336455fde5458a9.png

55 λεπτά πριν, το μέλος Spirosssss έγραψε:

Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο για να μη βλέπω 150hz ως επιλογή, πέρα απο το καλώδιο. Αλλά πέρα από το εργοστασιακό hdmi (που έχω τώρα) δοκίμασα και το εργοστασιακό DP και ένα 8k από την τηλεόραση αλλά τίποτα.. Τι άλλο να φταίει; Δεν βλέπω κάτι να πειράξω από το μενού της

image.thumb.png.631699a22a629d08a336455fde5458a9.png

Overclock refresh rate 150. Πρεπει να την κλοκαρεις.

Yeap. Λογικά θα πρέπει να μπεις στο OSD και να δεις κάποιο overclock/overdrive ή παρόμοιο setting. Κι εγώ έτσι έπρεπε να κάνω στην alienware για να πάει στα 280hz από τα 240 που είναι το κανονικό max.

Οκ θα το ψάξω κι άλλο. Από τα ήδη υπάρχοντα presets που παρέθεσα παραπάνω οτιδήποτε άλλο από 60hz αλλάζει και την ανάλυση. Είναι επίσης λογικό; Με έπιασαν κορόιδο;