Spirosssss Δημοσιεύτηκε Κυριακή at 08:04 πμ #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Κυριακή at 08:04 πμ Καλημέρα! Ψάχνω και ψάχνω οθόνη εδώ και καιρό. Πήγα από κοντά και είδα μερικές πιο πολύ για το φορμάτ παρά για χρώματα κλπ αλλά η αγορά εδώ Πολωνία δεν έχει μαγαζιά με τρελές ποικιλίες.. Κάποτε είχα ανοίξει το θέμα για 34άρες IIyama 21:9 αλλά το φορμάτ δεν μου αρέσει τελικά καθόλου όταν το είδα από κοντα. Μια 32αρα είναι το ιδανικό για μένα. Μιας και βλέπετε ότι κρατάω τις οθόνες αρκετά (βλ. υπογραφή ( ) ) έλεγα για κάτι future proof -όσο μπορεί. Η Asus Rog ξεφεύγει και βρήκα την Predators που δεν είναι OLED αλλά δεν καίγομαι κιόλας. Η ερώτηση είναι αν αξίζει σε σχέση με ας πούμε την ασφαλή επιλογή μιας gigabyte 32u ή κάποιας Samsung αυτά τα mini led/fast IPS κάτι για ποιο πολλά dimming zones νομίζω λένε ότι έχει κλπ κλπ. Τα MHz είναι οκ σε 4k δεν νομίζω να μπορώ να πιάσω και παραπάνω έτσι κ αλλιώς. Σε καμιά 4070 άντε να αλλάξω το πολύ. ETS2 που παίζω πιστεύω θα τα καταφέρνει. Δεν έχω βρει πολλά στο ιντερνέτε για αυτή την οθόνη, αν ξέρετε κάτι παραπάνω μοιραστείτε το παρακαλώ. Στο tft central μόνο βρήκα κάποιο σχετικό άρθρο: Acer Predator X32Q FS with 32" 4K IPS Panel, 150Hz and 1152-zone Mini LED Backlight - TFTCentral TFTCENTRAL.CO.UK Share this contentA new display from Acer has appeared on Chinese retailer Taobao’s website recently. The X32Q... Δικαιολογεί την τιμή+50% από τις σχετικά παλιότερες απλές IPS λέτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Κυριακή at 09:50 πμ #2 Κοινοποίηση Κυριακή at 09:50 πμ Τσέκαρε και αυτή Dell G3223Q Την έχω δει από κοντά σε φίλο και είναι φοβερή 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss 11 ώρες πριν Author #3 Κοινοποίηση 11 ώρες πριν Μήπως έχει κανείς συμφορουμίτης την Dell να μοιραστεί τη γνώμη του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts