Tig@s Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2005 Eλληνική Free servers για το Unreal Tournament 2004 Gnet [noobwars.gr] Phoenix 1v1 TDMpro 2 ip: 212.251.31.7:27700 Gnet [Noobwars.gr] Phoenix Public 1 ip: 212.251.31.7:27100 Gnet [Noobwars.gr] Phoenix Public 2 ip: 212.251.31.7:27200 Gnet [noobwars.gr] Phoenix 1v1 TDMpro ip: 212.251.31.7:27600 BnB [bnB server] UT2004 :: Poseidon :: Team Server TDM/CTF/AS ip: 83.174.133.13:7777
NoDsl Μάϊος 19, 2005 #2 Μάϊος 19, 2005 τι λες ρε παιδί μου τους θυμάσαι? και γιατί δεν πατάς ποτε? L2 victim
SkaL- Μάϊος 24, 2005 #3 Μάϊος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Tig@s Eλληνική Free servers για το Unreal Tournament 2004 Gnet [noobwars.gr] Phoenix 1v1 TDMpro 2 ip: 212.251.31.7:27700 Gnet [Noobwars.gr] Phoenix Public 1 ip: 212.251.31.7:27100 Gnet [Noobwars.gr] Phoenix Public 2 ip: 212.251.31.7:27200 Gnet [noobwars.gr] Phoenix 1v1 TDMpro ip: 212.251.31.7:27600 BnB [bnB server] UT2004 :: Poseidon :: Team Server TDM/CTF/AS ip: 83.174.133.13:7777 Το πόσο free είναι, είναι σχετικό... κάποιοι νομίζουν οτι είναι δικοί τους οι servers και αν μπεί κάνεις άλλος τους χαλάει το παιχνίδι... για αυτό όσοι θέλετε να παίξετε καλύτερα να προσέχεται να μην σας βρίσουν κίολας
greekfragma Μάϊος 24, 2005 #4 Μάϊος 24, 2005 Αρχική απάντηση από SkaL- [Σήμερα, στις 19:27] Το πόσο free είναι, είναι σχετικό... κάποιοι νομίζουν οτι είναι δικοί τους οι servers και αν μπεί κάνεις άλλος τους χαλάει το παιχνίδι... για αυτό όσοι θέλετε να παίξετε καλύτερα να προσέχεται να μην σας βρίσουν κίολας πες μας αν θες και τι εγινε......
SkaL- Μάϊος 24, 2005 #5 Μάϊος 24, 2005 greekfragma θα σου πω χθές μπήκε ένας φίλος απο την ίδια clan και του είπαν διάφορα, οτι τους χαλάει το παιχνίδι* και γενικά ακούστικαν και λόγια παραπάνω που δεν έπρεπε να ακουστούν. Τέλος πάντων δεν θέλω να δόσω διάσταση στο θέμα, δεν είναι και το σωστό μέρος να τα πώ. Το θέμα καλύτερα να κλείσει οτι ηταν να πω το είπα. *(ο φίλος μου δεν ηταν noob για να χαλάσει το παιχνίδι, παίζει 6 χρόνια unreal ξέρει να παίζει σωστά και δεν προκαλεί)
NoDsl Μάϊος 24, 2005 #7 Μάϊος 24, 2005 Αρχική απάντηση από SkaL- [Σήμερα, στις 21:00] greekfragma θα σου πω χθές μπήκε ένας φίλος απο την ίδια clan και του είπαν διάφορα, οτι τους χαλάει το παιχνίδι* και γενικά ακούστικαν και λόγια παραπάνω που δεν έπρεπε να ακουστούν. Τέλος πάντων δεν θέλω να δόσω διάσταση στο θέμα, δεν είναι και το σωστό μέρος να τα πώ. Το θέμα καλύτερα να κλείσει οτι ηταν να πω το είπα. *(ο φίλος μου δεν ηταν noob για να χαλάσει το παιχνίδι, παίζει 6 χρόνια unreal ξέρει να παίζει σωστά και δεν προκαλεί) Έλα φίλε μου skal... αυτό που λές δεν ισχύει... Αν ο άλλος μπαίνει μέσα και οι αλλοι του λένε βγές γιατί έχουμε war, 150 φορές και εκείνος τους γράφει στα @@ του τότε λυπάμαι αλλά έχεις άδικο..μετά πετάει και την ατάκα "διασκεδασή μου κόφτε τον λαιμό σας" και "οι servers είναι public παίζω όποτε γουστάρω.... " Στο κάτω κάτω: 1) παραπάνω απο 15 λεπτά δεν κρατάει το match. Μόλις τελειώσουν κάνε ότι θές. 2) υπάρχουν και άλλοι servers να παίξεις δεν σε υποχρεώνει κανείς να μπείς εκεί που ήδη παίζουν έτσι για να τους σπάσεις τα νεύρα... 3) Θες να πάιξεις με άλλα άτομα? μπές μια ώρα που μπαίνουν πολλοί και παίξε με τις ώρες.... 4) δεν βρίσκεις άλλο κόσμο? παίχτε μεταξύ σας τα μέλη της clan.... Πόσταρε και στο noobwars όμως έτσι να δούμε τι θα απαντήσουν και οι άλλοι.
SkaL- Μάϊος 24, 2005 #8 Μάϊος 24, 2005 NoDsl δεν νομίζω αυτά που λές να έγιναν με άτομο της clan που είμαι και εγώ, αποκλείεται δικός μας να τα είπε αυτά και αν τα είπε πες μου το nick του. Πάντως η απάντηση σου και ο επιθέτικος τρόπος που μιλας μου θυμίζει μια παροιμία... αυτή με την μύγα.... ξέρω εχθές το βράδυ είσουν μέσα. Οπώς είπα και πιο πάνω δεν θέλω να το συνεχίσω, εδώ δεν είναι το σώστο μέρος, πιστεύω πως έγινε παρεξήγηση και την πλήρωσε λάθος άτομο που μπήκε μόνο και μόνο για παίξει. Και στη τελική είναι χάζο να τσακωνόμαστε για ένα game, καλό βράδυ
NoDsl Μάϊος 24, 2005 #9 Μάϊος 24, 2005 Λοιπόν μίλαγα για τον patched και απ'ότι μου έιπε μόλις τώρα ούτε καν γνωρίζεστε οπότε αυτά που έιπα θεώρησέ τα σαν κάτι γενικό.. πάντος η συμπεριφορά του ηταν ανάρμοστη...Επιθετικός λόγος όχι απένταντί σου φίλε μου αλλά σε αυτή την συμπεριφορά που ανέφερα...Τώρα αν το πήγες σε προσωπικό επίπεδο(για πιό λόγο άλλωστε???) εγώ δεν φέρω ευθύνη.....
SkaL- Μάϊος 25, 2005 #10 Μάϊος 25, 2005 Οκ κάταλαβα τι έγινε, απλά μέσα στο χαμό η μπάλα πήρε και τον drakouli που δεν έκανε τίποτα δεν πρόλαβε να παίξει καλά καλά.Οχι προσώπικο πρόβλημα δεν έχω με κάνεναν και ουτε θέλω να έχω. Ας τελειώσει εδώ το θέμα. Καλήμερα..
NoDsl Μάϊος 25, 2005 #11 Μάϊος 25, 2005 Αρχική απάντηση από SkaL- [Σήμερα, στις 07:06] Οκ κάταλαβα τι έγινε, απλά μέσα στο χαμό η μπάλα πήρε και τον drakouli που δεν έκανε τίποτα δεν πρόλαβε να παίξει καλά καλά. Οχι προσώπικο πρόβλημα δεν έχω με κάνεναν και ουτε θέλω να έχω. Ας τελειώσει εδώ το θέμα. Καλήμερα.. No problemo φιλε μου καλή σου μέρα και εσένα!!! Πάντος καλό να λέμε για τους ανάποδους που συναντάμε....Τη φάση με τον δρακουλι ουτε που την ξέρω..... μην σκας υπάρχουν πολλοί lam0rZ
unstoppable Μάϊος 25, 2005 #12 Μάϊος 25, 2005 Αρχική απάντηση από NoDsl Έλα φίλε μου skal... αυτό που λές δεν ισχύει... Αν ο άλλος μπαίνει μέσα και οι αλλοι του λένε βγές γιατί έχουμε war, 150 φορές και εκείνος τους γράφει στα @@ του τότε λυπάμαι αλλά έχεις άδικο..μετά πετάει και την ατάκα "διασκεδασή μου κόφτε τον λαιμό σας" και "οι servers είναι public παίζω όποτε γουστάρω.... "Στο κάτω κάτω:1) παραπάνω απο 15 λεπτά δεν κρατάει το match. Μόλις τελειώσουν κάνε ότι θές.2) υπάρχουν και άλλοι servers να παίξεις δεν σε υποχρεώνει κανείς να μπείς εκεί που ήδη παίζουν έτσι για να τους σπάσεις τα νεύρα...3) Θες να πάιξεις με άλλα άτομα? μπές μια ώρα που μπαίνουν πολλοί και παίξε με τις ώρες....4) δεν βρίσκεις άλλο κόσμο? παίχτε μεταξύ σας τα μέλη της clan..... Αν παιζει war σε server χωρις password καλα να παθει, lol
drakoulis Μάϊος 25, 2005 #13 Μάϊος 25, 2005 Ρε παιδια δεν τρέχει τίποτα.1ον μιλάμε για ένα παιχνίδι.2ον μιλάμε για ένα παιχνίδι.3oν για την διασκεδαση μας παίζουμε και δεν υπαρχει λόγος να χαλιόμαστε4ον Patched χρήστης δεν υπάρχει στην clan με εμένα και τον SkaL-
NoDsl Μάϊος 25, 2005 #14 Μάϊος 25, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 10:52] Αν παιζει war σε server χωρις password καλα να παθει, lol Κοριφαίο σχόλιο.... είμαι σίγουρος οτι αστειέυεσαι, με λεπτό ζήτημα όμως....Για να έχεις Pass πρέπει να είσαι admin. Για να είσαι Admin πρέπει ή να είναι δικός σου ο server ή να τον έχεις νοικιάσει... Για να νοικιάσεις μόνο ένα σερβερ ξέρεις πόσο θες? άστο καλύτερα...Για να σηκώσεις δικό σου... ¨Ελα αλέκο... πόσο είπες? α καλά... τι καιρό είπαμε κάνει στην λάρ'σα?
darkCount Μάϊος 25, 2005 #15 Μάϊος 25, 2005 Απορώ που είναι η δυσκολία με τόσες dsl συνδέσεις που έχουν οι μισοί εδώ μέσα (αναφέρω εδω μέσα για να τονίσω το διαδεδομένο της dsl) και δεν μπορεί να σηκώσει κάποιος έναν UT server?Ή δεν γίνεται αυτό σε dsl και τζάμπα απορώ. Επειδή εγώ το είχα κάνει στο pc στη δουλεια τα απογέυματα και έπαιζε με κολλητούς μου....γιαυτο ρωτάω
NoDsl Μάϊος 25, 2005 #16 Μάϊος 25, 2005 Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 11:21] Απορώ που είναι η δυσκολία με τόσες dsl συνδέσεις που έχουν οι μισοί εδώ μέσα (αναφέρω εδω μέσα για να τονίσω το διαδεδομένο της dsl) και δεν μπορεί να σηκώσει κάποιος έναν UT server? Ή δεν γίνεται αυτό σε dsl και τζάμπα απορώ. Επειδή εγώ το είχα κάνει στο pc στη δουλεια τα απογέυματα και έπαιζε με κολλητούς μου....γιαυτο ρωτάω 1) Για να παίξεις χωρίς Lag χρειάζεσαι σταθερό Bw.. κανείς δεν το εγυάται στις dsl.... 2) Για να πάιξεις χωρίς LAg θές μισθωμένη γραμμή... Έχεις ιδέα πόσο πάνε ε? 3) Όλες οι dsl έχουν 128αρι(Ο Θεός να το κάνει) upload εκτός απο την 1024. Κάθε πάικτης χρειάζεται 5-7κβ. Οπότε με ένα απλό πολ/σμό gia 10 παίκτες που έχουν τα WARS στο assault ας πούμε πόσο θέλουμε???? Πολύύύύ παραπάνω απ'ότι μας δίνει θεωρητικά το 128αρι μας ΑΝ ηταν τόσο εύκολο να σηκώναμε servers θα είχε γεμίσει ο τόπος...
darkCount Μάϊος 25, 2005 #17 Μάϊος 25, 2005 [nerd mode] Στη δουλειά έχω μισθωμένη 512! χεεχεχεχε [/nerd mode] Από την άλλη πλευρα, διαβάζωντας τα παραπάνω και χωρίς ιδιαίτερη γνώση επί του θέματος, θεωρώ ότι από τη στιγμή που κάτι ονομάζεται "free server" για όλους δηλαδη....ειναι για όλους. Αν δεν είναι...ονομάστε το "Matzourana Clan server" ώστε εγώ πχ. ο απλος gamer να μη μπω να παίξω....και να χαλάσω με την παρουσια μου κανέναν Αυτο μου λέει η απλη λογική μου. Από την άλλη, όπως δήλωσα ήδη, δεν έχω γνώση επί του συγκεκριμένου θέματος οπότε μπορεί να είναι και άκυρα αυτα που λέω...μπορέι να έχει άλλο νόημα το free εκει πέρα.
NoDsl Μάϊος 25, 2005 #18 Μάϊος 25, 2005 Καιρός για ωραία παραδείγματα... έχω μόνο ελεύθερο χρόνο μέχρι τις 2 οπότε έχω ορεξη, αν και αύπνος...Πές πώς είσαι σε μια καφετέρια που έχεις κοζάρει μια γκόμενα σουπερ@%$^@$%&^. Όπως όλοι γνωρίζουμε δεν χρεώνεσαι στην καφετέρια για το που θα κάτσειςούτε σου επιβάλει κάποιος το πού θα κάτσεις...Μόνο για ότι πάρεις.Αυτή λοιπόν η σούπερ υπεργκόμενα σερβίρει κάποια ορισμένα τραπέζια τα οποία τυχαίνει εκείνη την στιγμή που πήγες να είναι πιασμένα.... Πές μου τώρα... Δεν είναι μαμακία να πάς να κάτσεις με το έτσι θέλω σε ένα απο τα τραπέζια τα οποία σερβίρει και τα οποία είναι πιασμένα απο άλλους εκείνη την στιγμή????????Να σου λένε οι τυπάδες περίμενε να τελειώσουμε και μετά κάτσε στο τραπέζι μας όσο θές και εσύ να τους λές όχι είναι τσάμπα το να κάθομαι εδώ. Κοπελιά πιάσε ένα χυμό μπανάνα....
darkCount Μάϊος 25, 2005 #19 Μάϊος 25, 2005 Έχεις έμπνευση ομολογουμένως...αλλά...ατυχές παράδειγμα. Για να πας να κάτσεις σε "πιασμένο" τραπέζι σημαίνει ότι θα διώξεις κάποιον που καθόταν πριν για να κάτσεις ντε και καλά εσύ και αν απολαύσεις την γκομενάρα.Κάτι που δεν ισχύει στην περιπτωση που συζητάμε. Anyway μην παιδέυεσαι να βρεις καλό παράδειγμα. Δεν έγραψα στο θρεντ με όρεξη να διαφωνίσω με κάποιον και να κάνω τσαμπα αντίλογο. Δεν διαφωνώ μαζί σου. Μπορώ να καταλάβω τι παίχτηκε. Μπορώ να καταλάβω και το όλο νόημα του free όμως όπως περιέγραψα παραπάνω.Εκεί που καταλήγω είναι ότι ίσως χρειάζεται μια διαφορετική υλοποίηση το όλο θέμα ώστε να μην δημιουργούνται τέτοιες παρεξηγήσεις. Για αυτο ανεφερα τις dsl στην αρχη....
unstoppable Μάϊος 25, 2005 #20 Μάϊος 25, 2005 Αρχική απάντηση από NoDsl Κοριφαίο σχόλιο.... είμαι σίγουρος οτι αστειέυεσαι, με λεπτό ζήτημα όμως....Για να έχεις Pass πρέπει να είσαι admin. Για να είσαι Admin πρέπει ή να είναι δικός σου ο server ή να τον έχεις νοικιάσει... Για να νοικιάσεις μόνο ένα σερβερ ξέρεις πόσο θες? άστο καλύτερα...Για να σηκώσεις δικό σου... ¨Ελα αλέκο... πόσο είπες? α καλά... τι καιρό είπαμε κάνει στην λάρ'σα? Εγω οσες clan στο CoD(οπως και η δικη μας) ξερω αν θελουν να παιξουν ενα PCW βαζουν pass στον server, και αν δεν εχουν δανειζονται/νοικιαζουν εναν, αλλιως απλα δεν ειναι σοβαρες clans.Και ναι ξερω ποσο θες για να νοικιασεις εναν game server.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.