therock Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2024 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2024 Έχω το ROG Ally Dock, το οποίο το χρησοποιοω σα Dock για το λάπτοπ και ένα Chromecast που έχω. Όταν το βάζω στη πρίζα κάνει ένα κλακ το ρεύμα τη στιγμή που το εισαγω. Είναι φυσιολογικό αυτό? Όταν βάζω μια η μπριζα του PSU για το PC δε γίνεται όμως κάτι τέτοιο https://youtube.com/shorts/XlY7Q2Uc2Wg Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Οκτώβριος 11, 2024 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2024 9 λεπτά πριν, το μέλος therock έγραψε: Έχω το ROG Ally Dock, το οποίο το χρησοποιοω σα Dock για το λάπτοπ και ένα Chromecast που έχω. Όταν το βάζω στη πρίζα κάνει ένα κλακ το ρεύμα τη στιγμή που το εισαγω. Είναι φυσιολογικό αυτό? Όταν βάζω μια η μπριζα του PSU για το PC δε γίνεται όμως κάτι τέτοιο https://youtube.com/shorts/XlY7Q2Uc2Wg Τραβαει αποτομα πολυ ρευμα για να γεμισουν οι πυκνωτες Στο τροφοδοτικο του υπολογιστη δεν στο κανει γιατι χρειαζεται πολυ χρονο για να αποφορτιστουν 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Οκτώβριος 11, 2024 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2024 Οκ ευχαριστώ. Και είναι πρόβλημα αυτό? Δηλαδή παίζει να σκάσει κάτι μέσα στο φορτιστή η στη συσκευή με την οποία συνδέεται? Η απλά δε δίνω σημασία καν Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Οκτώβριος 11, 2024 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2024 19 λεπτά πριν, το μέλος therock έγραψε: Οκ ευχαριστώ. Και είναι πρόβλημα αυτό? Δηλαδή παίζει να σκάσει κάτι μέσα στο φορτιστή η στη συσκευή με την οποία συνδέεται? Η απλά δε δίνω σημασία καν Μπα κατασκευαστικο ειναι , σε λαπτοπ και φορτιστη κινητου που μου το κανουν , δεν εχω παθει ζημια . Το μονο σιγουρο βεβαια ειναι οτι οταν καποια τροφοδοσια το κανει αυτο το σκασιμο , σου δημιουργει καποιες αμφιβολιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Νοέμβριος 17, 2024 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2024 Ρε παιδιά Μήπως τελικά είναι κάνα ηλεκτρολογικό στο σπίτι μου? Ακριβώς το ίδιο "ποπ" έκανε σήμερα σε ένα φορτιστή baseus που έχω και τον έκαψε καθώς φορτιζα το ipad. Το ipad δεν έπαθε κάτι φορτιζει κανονικά με τους αλλους φορτιστές αλλά ο baseus πλέον δε δίνει ρεύμα σε ότι συσκευή συνδέσω. Ανάβει το λαμπάκι λειτουργίας του αλλά ως εκει. Το σύστημα φόρτισης κάηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts