Jump to content



Μεταχειρισμένο iphone και μπαταρία


sadako

Recommended Posts

Καλησπέρα. Χρήστης Android από πάντα, θέλω να αγοράσω ένα iphone για πάρα πολύ συγκεκριμένη χρήση, μόνο για browsing, οπότε κοιτάω κάτι φτηνό (100€ - 150€) από κάτι αγγελίες σε Vendora κλπ. Στα χρήματα αυτά βρίσκω στην καλύτερη κάτι Χ, XR, 11, και με κάποιο μικροπρόβλημα (τύπου μικρογρατσουνιές κλπ) δεν με ενοχλεί, αρκεί να είναι λειτουργικό.

Όπως έχω πει δεν έχω καθόλου εμπειρία από iphone, παρατηρώ σε αρκετές αγγελίες υγεία μπαταρίας ~70%, σε κάποιες περιπτώσεις στην ίδια θέση γράφει "Σέρβις". Αυτή στην πράξη σημαίνει απλά ότι θα τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία; Γιατί αυτό δεν με ενοχλεί και τόσο αν αρκεί να το φορτίζω πιο σύντομα. Ή παίζει και κάτι άλλο, είχε πάρει το μάτι κάτι για throttling στον επεξεργαστή, αλλά δεν θυμάμαι καθόλου σε ποιο/ποια μοντέλα αναφέρεται. Που δεν ξέρω αν θα με επηρεάζει γενικά στην χρήση για την οποία προορίζεται.

Επίσης έχω δει σε κάποιες αγγελίες να αναφέρουν ότι δεν δουλεύει το face ID. Αυτό σημαίνει απλά ότι έχει αλλαχτεί η οθόνη με μη-αυθεντική αλλά κατά τα άλλα είναι πλήρως λειτουργικό; Ή μπορεί να παίζει και κάτι άλλο;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.