serpico75 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 Καλησπέρα Ψάχνω στο YouTube το επεισόδιο: "Το σόι σου: γνωστός άγνωστος" Δεν τα καταφέρνω. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Σεπτέμβριος 27 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27 S5 E9 Δεν πρεπει να υπαρχει στο youtube. https://www.alphatv.gr/show/to-soi-soy/epeisodia_to-soi-sou/?vtype=player&vid=34907&showId=500&year=2018 ή https://greek-movies.com/series.php?s=743 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Σεπτέμβριος 27 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27 https://www.youtube.com/@tosoisou_421/videos Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Σεπτέμβριος 28 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28 Αυτό είναι. Σας ευχαριστώ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Σεπτέμβριος 29 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29 Πολλά διεγραμμενα βίντεο από τη συγκεκριμένη playlist -σαιζον, και, δυστυχώς, καί το συγκεκριμένο. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα ανεβάζουν, και μόλις δουν και τα δουν κάποιοι, τα διαγράφουν. Προφανώς δικαιώματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Οκτώβριος 24 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, και μιας και βοηθήσατε πολύ σ' αυτό που ζήτησα, επειδή θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικό με τηλεόραση: Υπάρχει κάποιο link για να δω την ταινία του Κωνσταντάρα: Τί 30... Τί 40... Τί 50... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Οκτώβριος 25 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25 Ανοίγεις το google και γράφεις αυτό που ψάχνεις Τι 30... τι 40... τι 50... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Οκτώβριος 26 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26 19 ώρες πριν, το μέλος Artist_ έγραψε: Ανοίγεις το google και γράφεις αυτό που ψάχνεις Τι 30... τι 40... τι 50... Ναι, η αλήθεια είναι το έχω προσπαθήσει και στο παρελθόν με αυτόν τον τρόπο παρά πολύ, χωρίς αποτέλεσμα. Κάτι πρέπει να μην κάνω καλά στη συγκεκριμένη αναζήτηση. Anyway, όλα πήγαν πολύ καλά. Όπως το ζητούσα ακριβώς! Thanks!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Οκτώβριος 26 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26 (edited) Πάντως, για να μαθαίνουμε και μεις οι αρχάριοι (και για να βρω αργότερα και άλλες), δοκίμασα να το κάνω και μόνος μου. Έκανα την αναζήτηση στο Google, και στο search box, έβαλα ακριβώς αυτό το text όπως το δίνεις στο Link: τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Στα αποτελέσματα, δεν μου έβγαλε πουθενά (κατέβηκα αρκετές σελίδες αποτελεσμάτων) το streamruby. Φαντάζομαι, το αναμενόμενο είναι να μου το βγάλει. Και έτσι, να οδηγηθω εκεί που παραθέτεις και συ. Οπότε, και πάλι, εάν θέλω να βρω κάποια ταινία, δεν θα έχω αποτέλεσμα. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 26 από serpico75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Οκτώβριος 27 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27 Στο streamruby, μπορείς να μου δώσεις ένα link: Μία τρελλή τρελλή σαραντάρα - Βλαχοπούλου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts