LeoNaXe Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 Καλησπέρα και πάλι στην ομάδα. Μετά απο αρκετό κόπο με την ιστορία στις κεραίες που έχουμε μιλήσει σε προηγούμενο τοπικ έχω βγάλει άκρη και πλέον έχω άδειες για 2 Κεραιοσυστήματα εν ονόματι ΕΚΚΧΟ στην σχετική πλατφόρμα του ΣΥΛΙΑ. Ελα όμως μετά απο μερικούς μήνες μου ήρθε και ένα μήνυμα απο την ΑΔΑΕ (που δεν το περίμενα τότε και δεν με ενημέρωσε κανένας) για κάποια πολιτική Ασφαλείας που θα πρέπει να συντάξω και να τους στείλω. Το ΦΕΚ είναι εδω πέρα και έχει βγει καινούριο, η κυρία στο τηλέφωνο μου είπε πως θα βγεί καινούριο και δεν χρειάζεται να ετοιμάσω τότε, Βγαίνει το καινούριο και ακόμα ένα μήνυμα πως μέσα σε 6 μήνες απο την έναρξη θα πρέπει να έχω στείλει το κείμενο. Με ένα Δικηγορικό Γραφείο που έστειλα μέιλ η απάντησή τους ήταν "ξεκινάμε απο τα 3000+ ευρώ και βλέπουμε στην πορεία πόσο θα ανέβει"..... wtf εγω να ουμε και πήρα πίσω στην κυρία απο την ΑΔΑΕεεεεε.... "να σας ρωτήσω αυτό το κείμενο σε ποιόν μπορώ να απευθυνθώ να το ετοιμάσει;" -"Πουθενά κύριε εσείς διαβάζεται το κανονισμό και γράφετε το κείμενο". Μετά απο διάβασμα και πολύ σκεψημο στο τη πρέπει να γράψω και αρκετή βοήθεια και ερωτήσεις στο GTP-4o ετοίμασα ένα 6σέλιδο κείμενο και τους το στέλνω. Μετά απο 2 μήνες στις 23/9/2024 μου έρχεται η Γενική Ταχ. με ένα φάκελο φουσκωμένο απο την ΑΔΑΕ με 12 ολόκληρες σελίδες απόρριψης όλου του κειμένου και πως έχω 2 μήνες για να στείλω καινούριο για αναθεώρηση. Χρειάζομαι μια καθοδήγηση πάνω σε αυτό το κομμάτη αμα ξέρει κάποιος που μπορώ να απευθυνθώ ή τουλάχιστον τη πρέπει να γράψω ή πώς να το γράψω. Εχω ανεβάσει το κείμενο που τους έχω στείλει (την είχα ρωτήσει θα πρέπει παράγραφο παράγραφο θα πρέπει να είναι ή ένα γενικό; όπως θέλετε εσείς αρκεί αν συμμορφώνετε στο σύνολο με λέει). Πολιτική_Ασφαλείας.docx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts