therock Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 Έχετε βρει κάποιο επώνυμο και δοκιμασμένο? Τα μισά καλώδια εκεί εξω είναι fast charging και τα άλλα μισά μεγάλων ταχυτήτων, αλλά θέλω κάτι που να κάνει και τα δύο για χρησησε usbc dock ώστε να φορτίζω το laptop (65w) αλλά να έχω και γρήγορα μεταφορά δεδομένων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 21 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21 Ugreen.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Σεπτέμβριος 22 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22 Βρήκα ένα της ugreen από Ελλάδα. Πιο πριν είχα βρει και ένα της ringke που κοίταζα να πάρω πιο οικονομικό Τις Ringke κιόλας είναι 2μετρο και με 240W. Αν και πιο γνωστή η ugreen,Έχω πάρει αξεσουάρ από ringke στο παρελθόν. Ποιο λέτε ρε παιδια τελικά. https://www.skroutz.gr/s/24976374/Ugreen-Braided-USB-3-1-Cable-USB-C-male-USB-C-male-Mayro-1m-80150.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share https://www.skroutz.gr/s/50935781/Ringke-USB-3-2-Cable-USB-C-male-USB-C-Mayro-2m-PD240W.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Σεπτέμβριος 22 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22 Χωρίς να γνωρίζω από αυτά. Αν είναι σωστές οι σελίδες που βρήκα, Το δεύτερο (Ringke) αναφέρει ότι είναι 20Gbps superspeed και 240W, ενώ το πρώτο (Ugreen) 10Gbps και 140W, άρα είναι καλύτερο το δεύτερο (Ringke). Φυσικά εξαρτάται και από την θύρα του λάπτοπ σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Σεπτέμβριος 22 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22 Κάποιες σελίδες το δινουν100w άλλες 140. Βασικά χαρακτηριστικών το ringke είναι καλύτερο σε όλα απλά η ugreen είναι πιο ξακουστή. Ε πάω για ringke και βλέπουμε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts