Spirosssss Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 Οτι λέει ο τίτλος.. Οι πατωματζήδες μου βγήκαν λίγο άχρηστοι και έχω τεράστια κενά.. Πέρασαν δύο χρόνια και τελικά δεν το ξεπέρασα. Δεν μπορώ να το βλέπω.. Να το κάνω; Είναι ξύλινο το πάτωμα και το σοβατεπί. Φοβάμαι οτι η σιλοκόνη θα δρα σαν μαγνήτης βρωμας και σκόνης, αλλά και τώρα πάει ανάμεσα και είναι και δύσκολο να καθαρίσεις εκεί. Να σκάσει η σιλικόνη δεν πιστεύω, δεν υπάρχουν κινούμενα μέρη. Αρκτετά στιβαρό/σταθερό το πάτωμα (κολλημένο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Σεπτέμβριος 19 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19 17 ώρες πριν, το μέλος Spirosssss έγραψε: Φοβάμαι οτι η σιλοκόνη θα δρα σαν μαγνήτης βρωμας και σκόνης Αυτό είναι σίγουρο... https://www.google.com/search?client=opera&q=Στόκος+αναπλήρωσης+ξύλου&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavouras5 Σεπτέμβριος 20 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20 Εγω θα πρότεινα στόκο σιλικόνης για να μη σκάσει αλλα και για να μπορεί να έχει χρώμα. Αν το σοβατεπί είναι στο χρώμα του τοίχου παίρνεις βαφόμενο, πχ: ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ DURO STICK - ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΟΣ ΒΑΦΟΜΕΝΟΣ 280ml KAXIRISMONOTIKA.GR ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ - ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΟΣ ΒΑΦΟΜΕΝΟΣ Αν το σοβατεπί είναι στο χρώμα του ξύλου διαλέγεις έτοιμο χρωματισμένο, πχ: Durostick DS Polymer Ακρυλική Σιλικόνη Ξύλου Κελεμπέκι 340gr KAXIRISMONOTIKA.GR Durostick DS Polymer Ακρυλική Σιλικόνη Ξύλου Κελεμπέκι 340gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
stam1982 Σεπτέμβριος 30 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30 (edited) Υπάρχει συγκεκριμένο υλικό για πάτωμα depraven parquet seal σε διάφορες αποχρώσεις. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 30 από stam1982 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts