ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 Έχω εγκαταστήσει την επέκταση adblock plus στο φορητό, ενώ στο κινητό χρησιμοποιώ το adblock browser. Εδώ και δύο μέρες οι διαφημίσεις στο youtube δε σταματάνε, ενώ όσα βόντεο επιχειρώ να δω ξεκινά η διαφήμιση για πολύ λίγο, μετά εμφανίζεται το βίντεο σαν να έχει ήδη προβληθεί ολόκληρο και προχωρά στο επόμενο με τα ίδια ακριβώς προβλήματα. Έχω την τελευταία έκδοση του προγράμματος, οπότε κάτι άλλο συμβαίνει. Τι μπορώ να κάνω για να σταματήσει η έστω και στιγμιαία προβολή των διαφημίσεων και η δήθεν ολοκληρωμένη προβολή των βίντεο που με ενδιαφέρουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Σεπτέμβριος 15 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15 Να βάλεις ublock origin. To adblock plus έχει ξεπουληθεί εδώ και χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 15 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15 1 ώρα πριν, το μέλος Shadow KnighT έγραψε: Να βάλεις ublock origin. To adblock plus έχει ξεπουληθεί εδώ και χρόνια. εμενα μια χαρα τις κοβει τις διαφημισεις παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Σεπτέμβριος 16 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16 16 ώρες πριν, το μέλος Shadow KnighT έγραψε: Να βάλεις ublock origin. To adblock plus έχει ξεπουληθεί εδώ και χρόνια. Λειτουργεί μόνο στο Chrome, αλλά εγώ έχω κυρίως το Iron, που δεν είναι συμβατό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts